If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Равновесие определено не е в час. Народ на 1300години, преживял 500г робство за 25 години демокрация и либерастия е на смъртен одер. В Австрия се събират подписи за излизане от безумното образование ЕС
The Local: в Австрии собирают подписи за референдум о выходе из ЕС
МОСКВА, 27 июн – РИА Новости. В Австрии стартовал сбор подписей в поддержку петиции за проведение референдума о выходе страны из Евросоюза, сообщает The Local.
Автором инициативы стала лидер политического движения "Родина и окружающая среда" Инге Раушер. По мнению 66-летней активистки, выход Австрии из Евросоюза будет полезен для страны с точки зрения экономики и экологии.
Во время пресс-конференции Раушер заявила, что ЕС перестал быть демократическим, а законы внутри Европейского союза принимают люди, которые не были избраны народом. По мнению активистки, именно Евросоюз виновен в экономическом спаде в Австрии.
"Мы хотим, чтобы Австрия вновь стала беспристрастной, миролюбивой страной", — заявила Раушер, отметив, что в данный момент Австрия вынуждена поддерживать антироссийские санкции.
Асене никак не си прав. Не знам как е в САЩ, но в България нещата съвсем очевидно си се променят. Към по-добро. Точно защото всякакви глупаци и в парламента и извън него като вземат да си казват глупостите и народа им се смее и директно си ги нарича глупаци. Тук разни матрьошки може да приказват от името на народа - ама всъщност приказват от името на шепа полуидиоти едните с промит мозък от 45 години манипулации, другите съвсем без мозък дето искат все някой да се грижи за тях.
А тази пораженческа философия която я даваш е точно това - пораженческа философия. Без връзка с реалността. политиците са същите глупаци като избиратели им. те си мислят че са нещо повече защото ходят с костюми и се возят в служебни коли ама са си идиоти. Някой път като им гледам малоумните сценарии и направо се чудя тези дали могат да се видят от страни колко са смешни. И тук и на запад.
А за силите зад политиците - и какво - има някакви хора които се опитват да си прокарват интересите - ама то това винаги го е имало и интересите им почти винаги се противопоставят на други подобни интереси. Ми да се пробват - имат право. Това не ги прави силни - всъщност дори и не им дава власт. Дава им лесен достъп до идиотите на власт. Чиято власт се крепи от идиотите които гласяват за тях. Идиоти които днес така утре са наопаки. И дали са така или са наопаки зависи от политиците и тези зад тях много по-малко отколкото им се иска.
Интелекта е релативно, но глупостта е абсолютно. Ако някой прави нещо с което вреди без да печели значи е глупак. Глупаците вредят на всички - защото гласуват - защото цапат - защото често са агресивни. И защото не схващат че са глупаци - мислят си че света ги прекарва. Мислят за световни заговори, конспирации. А всъщност те прекарват и света и себе си. Много повече себе си разбира се - стига да не стигнат до позиция на власт - избрани от други глупаци.
Човекът е станал разумно същество когато се е самоосъзнал. Когато е разбрал какъв е. От тази гледна точка не говоря за умни и глупави хора през призмата на интелигентност. Един слабоинтелегентен човек може и да не е глупак ако се възприема като слабоинтелигентен и гледа да не си вреди и на себе си и на останалите. Също както един умен човек може всъщност да е глупак - ако се надценява силно и с действията си всъщност вреди. сигурен съм че има корелация между ниска интелигентност и вредна глупост, но ме съмнява тази корелация да е абсолютна.
Но всеки е виждал и познава хора, които до толкова са опиянени от собственото си величие, че мислят че винаги са прави. И съм почти на 100% убеден че никой човек с малко акъл в главата няма да остави подобен въздух под налягане да взима решения вместо него самия в личен план. Но странно как в момента в който излезем от личния план и се стигне до обществен такъв и такива глупави въздухари изведнъж придобиват тежест.
добре,единствения конкретен пример, дето си ми дал е за гласуването.
глупавия човек гласува глупаво.и за тва вреди на себе си и на умните.
продължаваш да говориш умни неща,които нямат нищо общо с мъдри.
равновесие,който ти е казал,че с гласуване става промяна?във вестниците ли го пише това?
я дай да оставиме умните хора да си гласуват и да погледнеме малко мъдро:
ако ти кажа,че в бг НИКОГА не си гласувал и в скоро време няма да гласуваш?ако ти кажа,че станишев ,орешарски или бойко НИКОГА не са управлявали,а управляващите са хора ,които седят за тях?
браточка,трябва да правиш разлика между това,да гласуваш за някого и това,да ти се дава за кого да гласуваш
да вземем люлката на демокрацията- англосаксониите . англия , сащ , канада , австралия , нова зеландия- мислиш си , че имат нещо общо с демокрация?
а може ли пък да не е баж така?ами да е направено за умните хора?
двупартийния модел е мъдро нещо,което умните хора не виждат....мозъка им не е на такова ниво,че да прогледнат.... та ти си мислиш,че в тези страни има значение за кой гласуваш?
русия?и там гласуват... и там мислиш,че има значение?демокрация?
ами европа?
ми че то европейския съюз е незаконен!
по конституция,той може да съществува,само ако всички държави са гласували за него с РЕФЕРЕНДУМ!
ми че французите гласуваха против него! нещо не пише за тва по вестниците?
позабрави се вече.
и кво ?гласуваха против обединението,ама се обединиха
бг? ми в бг почват големи промени,повярвай ми.само че нямат нищо общо с вас и вашето гласуване!вие никога не сте били от значение!
та ти си мислиш , че форексмартъровците са виновни , щото са глупави , форексмартъровците си мислят , че вие сте виновни , защото сте глупави.
ами и вие и те сте глупави,защото точно играете по модела,който е произведен за вас!
политиците и тези зад тях по целия свят , точно тва им е целта - да се внушава на хората , че има значение от тях...
здравей,здрасти.
относно тва,че според теб интелекта е релативен,а глупостта е абсолютна-не си прав,ама никък.
глупостта е нищо повече от интелект с отрицателни стойности.
ако глупака е абсолютна стойност,следва,че нямаш по малко глупав,глупав,малко повече глупав,много глупав,изключително глупав,симеон дянков.
Штирлиц хорошо знал, что Мюллер, как истинный ариец и группенфюрер СС, не может быть гомосеком. И тем не менее фраза "А Вас, Штрилиц, я попрошу остаться" его таки не на шутку напрягла.
Лозунга е "в подкрепа на равенството между хората, независимо от сексуалната им ориентация". Реално се промотира равенството между нормалния и хомо секс... Както казва Миллер, КОШМАР!
— Представляете, Штирлиц, какой кошмар мне приснился: будто сейчас 2015 год, канцлер в Германии — баба в красном пиджаке, вместо факельных шествий — гей-парады, мы платим деньги евреям и выполняем команды негра из Америки!
Пп. Къде са НПО-простетата? Да не би от Амбасадата да си ги привикали да вземат участие
Лозунга е "в подкрепа на равенството между хората, независимо от сексуалната им ориентация". Реално се промотира равенството между нормалния и хомо секс... Както казва Миллер, КОШМАР!
— Представляете, Штирлиц, какой кошмар мне приснился: будто сейчас 2015 год, канцлер в Германии — баба в красном пиджаке, вместо факельных шествий — гей-парады, мы платим деньги евреям и выполняем команды негра из Америки!
Пп. Къде са НПО-простетата? Да не би от Амбасадата да си ги привикали да вземат участие
А примера с прикритата пирамида, чрез директни продажби - никак не го разбрах какво общо има с гейовете. Не се заяждам.
Mакс и Форекс. Един път да сме на едно мнение
Тея гей паради и т.н. и на мен не ми харесват. Изглеждат ми като пълна липса на вкус, съчетано със селска показност и много комплекси. Но не ги възприемам като пропаганда, тук се различават мненията ни. Според мен си е чиста селяния и комплексарщина. Също като тунингована бангия от 96', голф 2-ка с черни стъкла и т.н.
Не мисля, че тунингованите коли за по 2-3 хилядарки са пропаганда, не мисля че и гейовете пропагандират. Просто са от една кал замесени, изключително селска кал.
А примера с прикритата пирамида, чрез директни продажби - никак не го разбрах какво общо има с гейовете. Не се заяждам.
пс. Довечера в новините ще гледаме отново селските бекове. От една страна - показните селяци в цветовете на дъгата, от другата страна селяндурите с балтони, замерящи гейовете с камъни и искащи да ги бият. Ех.. романтика. Аз обаче съм си фен на еб§нето, сръбската музика и домашната ракия. Друг тип селски изпълнения не ми допадат.
Това не го разбирам. Може ли конкретно, с примери за пропаганда срещу нормалността?
Всеки гей парад е пропаганда срещу нормалността. Разбира се, когато това е насочено към малолетни трябва да се възприема като престъпление!!! Не съм чувал досега някъде да се е състоял парад на нормалните?! Това не пречи на гейовете да рИват постоянно за паради! Като си гей живей си живота като гей... Защо трябва постоянно да ми навираш в лицето своята гордост от това, че си гей? Аз занимавам ли те постоянно с това, че не съм гей? Паради правя ли за да показвам това?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Това не го разбирам. Може ли конкретно, с примери за пропаганда срещу нормалността?
Всички се за равенство между хората, нали. Но подтекса е приравняване на секса нормален и хомо... Ще дам пример с козметиката АВОН. Благородната идея за продажба на козметика за красота, чрез директен маркетинг се използва за прикриване на пирамида
Има много материали в мрежата, положи малко усилия и ти
Промените са във връзка с провеждането на "София прайд 2015". За 8 път в столицата ще се проведе гей парад в подкрепа на равенството между хората, независимо от сексуалната им ориентация.
Съгласен. Ако приемем, че първото изречение от поста ти е твърдението, а следващите - аргументация. Това е част от разрушаването на християнските ценности. Разрушаване на нормалността.
Същото важи и за мюсюлманите и исляма /естествено, с леко различна аргументация, но и исляма цели разрушаване на християнските ценности/.
Защо да започнем чистката от гейовете - нека първо да са мюсюлманите?
На мен гейовете не ми пречат. Говоря за пропагандата, която е насочена към нормалността. Не говоря за физическо унищожение.
Това е част от разрушаването на християнските ценности. Разрушаване на нормалността. Обезмисляне на размножителната функция на секса. Унищожение на семейството. Изчезване на смисъла на словата майка и баща, появява се родител1 и родител2. Създава се среда, в коятосе унищожава нормалното възпроизводство на населението. Ще ви размножават, както се размножават овците, ЧРЕЗ осеменяване
Съгласен. Ако приемем, че първото изречение от поста ти е твърдението, а следващите - аргументация. Това е част от разрушаването на християнските ценности. Разрушаване на нормалността.
Същото важи и за мюсюлманите и исляма /естествено, с леко различна аргументация, но и исляма цели разрушаване на християнските ценности/.
Защо да започнем чистката от гейовете - нека първо да са мюсюлманите?
Селяните от тексаско и царевичака могат да си кибичат в нашите села Ново село и Граф Игнатиево на воля, от тях полза като кучето на нивата. Гледам ги в Пловдив какви карикатури са - или зад кордон военна полиция, или на стада и се оглеждат като гъски на шосе.
копи-пейст от един друг форум
Знам че биха рамбовци в сливен , ама наистина ли е така в пловдив, еееееееее то това трябва да се снима и да се пусне в нета. Бас слагам че днес и утре циганките и педалите ще направят пачка от хамерикосите
Коментар