IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    хаха, това вече си звучи съвсем като вербална заплаха
    ...що за мутренски подход

Та, какво казваше за демокрацията и свободата на словото в Европа и САЩ?
    Свободата се простира до там до където не накърнява свободата на някой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      та в рамките на предишния разговор ето например форекс мастъра - той във всеки свой пост обижда някого. Той добре се крие предполагам, защото си знае какви ги дроби, и ще е трудно да се хване кой точно е - ама както се оказва и инвестора носи отговорност за писанията му.
      Няма го тука!!!Сигурно се изявява като Маркс-чо!!!

Коментар

та в рамките на предишния разговор ето например форекс мастъра - той във всеки свой пост обижда някого. Той добре се крие предполагам, защото си знае какви ги дроби, и ще е трудно да се хване кой точно е - ама както се оказва и инвестора носи отговорност за писанията му.
        Симбиоза...

Явно предателското в нашенеца е безгранично.

Коментар

хаха, това вече си звучи съвсем като вербална заплаха
          ...що за мутренски подход

Та, какво казваше за демокрацията и свободата на словото в Европа и САЩ?

Коментар

Аз честно казано им се чудя малко на инвестора. Аз бих изтрил и забранил всички политически теми след това решение.
            Абе я направо забрани политическите партии. Какво ще си играеш да забраняваш само политическите теми?!
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Е не - то са си ясни членовете на закона по които може да се заведе дело.

Чл146, 147 и 148 от наказателния кодекс.

И тези неща се появават само в политическите теми. Дори и модератора да ги е изтрил това всъщност няма значение, никъде не е написано че това трябва да стои трайно. Просто някой трябва да докаже че се е случило.
              аха, само дето обхватът е твърде голям и изобщо не засяга само политическите теми,
              не само по форуми и информационни медии

Коментар

• та в рамките на предишния разговор ето например форекс мастъра - той във всеки свой пост обижда някого. Той добре се крие предполагам, защото си знае какви ги дроби, и ще е трудно да се хване кой точно е - ама както се оказва и инвестора носи отговорност за писанията му.

Коментар

Ми странно ама от тези дето хвалят Путин никой не се е преселил насилствено
                  Първо, не съм виждал или чувал някой да хвали Путин. Второ, много руски журналисти бяха убити в Нуландистан.

Малко е смешно пиндофеновете да отварят въпрос точно за журналистическите писания при условие, че по-миналата седмица Пентагона официално обяви "агресивните" журналисти за законни цели при военни конфликти?!?!...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

можеш да разшириш още кръга - тотално триене и на коментарите под статии в информационните медии
                    без изрична забрана, за да останаът тези, следващи зададената линия
                    какво друго?
                    Е не - то са си ясни членовете на закона по които може да се заведе дело.

Чл146, 147 и 148 от наказателния кодекс.

И тези неща се появават само в политическите теми. Дори и модератора да ги е изтрил това всъщност няма значение, никъде не е написано че това трябва да стои трайно. Просто някой трябва да докаже че се е случило.

Коментар

Ми то това е най-разумния отговор. Ако инвестора бе мой вече нямаше да има нито една политическа тема а всички тролове щяха да са с баннато ип
                      можеш да разшириш още кръга - тотално триене и на коментарите под статии в информационните медии
                      без изрична забрана, за да останат тези, следващи зададената линия

протестите и демонстрациите засега имат силен контрол, но може и напълно да се спрат

какво друго?

Коментар

Точно този отговор очаквах от теб.
                        Ми то това е най-разумния отговор. Ако инвестора бе мой вече нямаше да има нито една политическа тема а всички тролове щяха да са с баннато ип

Коментар

Това си е съвсем нормално според мен. Ако някой не иска да го модерират винаги може да си направи сам форум и да пише всякакви простотии. А не да паразитира върху вече изградени форуми.

Аз честно казано им се чудя малко на инвестора. Аз бих изтрил и забранил всички политически теми след това решение.
                          Точно този отговор очаквах от теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Класическо объркване между следствие и причина. В Русия всеки който насилствено се пресели в по-добрия свят бива обявен от гранто-лапачите или за опозиционен журналист или за опозиционен политик. В ерата на Интернет вече всеки е журналист и политик. Това едно.

Второ. В Русия плюещите против Путин са много повече и много по-брутални отколкото плюещите против Обама в САЩ. Факт!
                            Ми странно ама от тези дето хвалят Путин никой не се е преселил насилствено

Коментар

Може би защото руски журналисти и опозиционни политици се преселват преждевременно в един по-добър свят. Някак си има доста силна корелация между плюенето по Путин и отиването във вечните ловни полета - с или без страх
                              Класическо объркване между следствие и причина. В Русия всеки който насилствено се пресели в по-добрия свят бива обявен от гранто-лапачите или за опозиционен журналист или за опозиционен политик. В ерата на Интернет вече всеки е журналист и политик. Това едно.

Второ. В Русия плюещите против Путин са много повече и много по-брутални отколкото плюещите против Обама в САЩ. Факт!

Коментар

следиш измененията на законите в тази посока и нещо дребно, вкарано напоследък - отговорността от писания във форуми да се прехвърля на сайта...
                                кое ще е следващото
                                Това си е съвсем нормално според мен. Ако някой не иска да го модерират винаги може да си направи сам форум и да пише всякакви простотии. А не да паразитира върху вече изградени форуми.

Аз честно казано им се чудя малко на инвестора. Аз бих изтрил и забранил всички политически теми след това решение. Троловете дето пишат в тях така и така не представляват интерес за рекламодателите, а ръста на импресии и възможната минимално по-висока цена на рекламите едва ли оправдава риска от евентуални съдебни дела.

Коментар

Working...
                                X