IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Ние гледаме обонгофилите и не ни кефят .....и кво правим сега ?
    следното:
    ти си това, което описвам аз

аз не съм това , което описваш ти..

имаме си българин Аз и предател Ти
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Ко прайм ли? Гледаме кой е неприятен псевдо русофил путинофил и става ясно коЙ Е ПРОДАЖНИКА.
      Ние гледаме обонгофилите и не ни кефят .....и кво правим сега ?
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Светът винаги се е гаврил с глупаците, ти сега ли откри колелото..
        Много цивилизовано е да се гавриш с друг нале.....много евро ценности си пропил бе

Коментар

за мен ти си продажник бе пиле......и ко праим сега
          Ко прайм ли? Гледаме кой е неприятен псевдо русофил путинофил и става ясно коЙ Е ПРОДАЖНИКА.
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Между другото офанзивата срещу Русия я почнаха още преди Украйнската история.
            Това с Украйна е само повод , обонговците се обезпокоиха от факта за създаване на Евразииския сююз.

Помните ли глупотенините около Игрите в Сочи и що помия се изля покрай тях по Русия , а глупостите с милите Пуси Раят дето лошия Путин не им давал да се гаврят с православната църква .....това всичко беше преди Украйна.
            Светът винаги се е гаврил с глупаците, ти сега ли откри колелото..
            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

OXI, засрами се поне веднъж, обвиняват те в продажничество, ТИ ДОРИ НЕ ОТРИЧАШ.
              за мен ти си продажник бе пиле......и ко праим сега

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                Доста стегнато изказано от АМЕРИКАНСКИ анализатор.

И май нищо ново. Няма нормален европеец, който да не разбира какво цели САЩ с отваряне на нова война срещу Русия.

Това разбира се не се отнася за разбеснелите се проамерикански идиоти.
                Между другото офанзивата срещу Русия я почнаха още преди Украйнската история.
                Това с Украйна е само повод , обонговците се обезпокоиха от факта за създаване на Евразииския сююз.

Помните ли глупотенините около Игрите в Сочи и що помия се изля покрай тях по Русия , а глупостите с милите Пуси Раят дето лошия Путин не им давал да се гаврят с православната църква .....това всичко беше преди Украйна.

Коментар

ти не си българин и нямаш право да говориш от наше име , ти си платен американски трол така че мълчи....
                  OXI, засрами се поне веднъж, обвиняват те в продажничество, ТИ ДОРИ НЕ ОТРИЧАШ.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Никой за нищо не ми плаща.
                    Българите си имаме мнение и го казваме.
                    ти не си българин и нямаш право да говориш от наше име , ти си платен американски трол така че мълчи....

Коментар

• Никой нормален човек не се чувства окупиран.
                      Това разбира се, не се отнася за продажните предатели родени в страната ни, плачещи за престъпния комунизъм и крадливата им противна партия от убийци унищожители на България.
                      М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Доста стегнато изказано от АМЕРИКАНСКИ анализатор.

Ерик Драйцер: НАТО иска да вкара клин в отношенията между Европа и Русия

/Поглед.инфо/ Политиката на САЩ изигра важна роля в дестабилизирането на Европа след края на Студената война, смята американският експерт.

Западът с дяволска упоритост се опитва да отприщи нов глобален конфликт, смята американският експерт в областта на геополитиката Ерик Драйцер.

„Увеличаването на силите на НАТО в Източна Европа в момента – това по същество е военно напрежение на границите с Русия. Макар САЩ и техните съюзници в НАТО да се опитват да оправдаят своите действия „с агресия от страна на Русия“, всъщност всичко това е логично продължение на разширяването на НАТО и предизвикателната политика по отношение на Русия, която продължава вече четвърт век. САЩ с такава политика преследват една цел – да вкарат клин в отношенията между Русия и Европа, и да използват страните от бившия Съветски блок като бариера на пътя на руско-европейското икономическо и политическо взаимодействие“, коментира ситуацията американският експерт.

Драйцер смята, че като не допуска при никакви обстоятелства евразийска интеграция и сътрудничество в европейското пространство, САЩ се стремят да запазят своята хегемония в тази част на света. „САЩ експлоатират антагонизмите на Студената война в страните от бившия Съветски блок, за да превръщат потенциални партньори във врагове и да използват в Европа тактиката „разделяй и владей“.
                        И май нищо ново. Няма нормален европеец, който да не разбира какво цели САЩ с отваряне на нова война срещу Русия.

Това разбира се не се отнася за разбеснелите се проамерикански идиоти.
                        Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Те пък на платените тролове кат теб сигурно имат .....
                          Никой за нищо не ми плаща.
                          Българите си имаме мнение и го казваме.
                          Руснаците не харесвате това, но ще свикнете.
                          Сега сте окупирани, не мислите трезво.
                          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Те пък на платените тролове кат теб сигурно имат .....

Коментар

Бягаш от въпроса ми се струва с писане на глупости .....та още чакам да посочиш къде конкретно съм твърдял за война между Турция и Гърция в близкото а и не толкова близкото минало ?

Ти си просто обикновен лъжец ......
                              Не се напъвай, думите на мурзилките отдавна нямат стойнаст.
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Бягаш от въпроса ми се струва с писане на глупости .....та още чакам да посочиш къде конкретно съм твърдял за война между Турция и Гърция в близкото а и не толкова близкото минало ?

Ти си просто обикновен лъжец ......

Коментар

Working...
                                X