IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• сега атакистите ( истинското лице на Русия в България ) имат опорна точка че строели се 3000 завода в Крим----хахахаа и щели да вземат по 100 евро(най високата) заплата в тежкото машиностроене и въобще в 1 кат.труд. проблема с безработицата щял да бъде премахнат------------------------леле как ми напомня на една друга страна в миналото.....................................жал ми е за кримчани.по добре безработен отколкото роб в собствената си държава.те май помощите са по големи като стойност в БГ но нека си мълчим и да ги оставим да се радват комунягите прости...............въпрос на време е да получим покана от Крим да бъде освободен от РУСКОТО РОБСТВО

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      хихи... хахаха... Абе, ванка... хаха... Да не миеш чиниите на английската кралица?...
      Не. Поствах фиша тук някъде Март месец - ако си много любопитен какво правя - там си пише - скивай ми профила. Мен не ми се рови.

А иначе - съжалявам, че твоето обкръжение са само необразовани слуги, за да си мислиш, че всички хора могат да бачкат само като миячи, чистачи, берачи и разни други слугински задължения.
      #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
        аз ще си мизерствам с 5-те хиляди еврунгера месечно в баталясалата юръп.
        хихи... хахаха... Абе, ванка... хаха... Да не миеш чиниите на английската кралица?...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Абе, ванката на 23... Абе, много изолиран ми се струва тоя Путин, бе?!... хаха
          Путлер е достатъчно изолиран от хората, за чието мнение и решения ме грее и имат ефект върху мен. За жълтурите ($200 месечен надник), индосите ($160 месечен надник), бразилията (там не знам, ама съм чул, че са много богати) и СПИНозната държава - ич ме не е еня
          Да си тънат в богатство и просперитет, аз ще си мизерствам с 5-те хиляди еврунгера месечно в баталясалата юръп.
          #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
            Медиите обаче не го отразяват - пълна манипулация на общественото мнение!
            Абе, ванката на 23... Абе, много изолиран ми се струва тоя Путин, бе?!... хаха
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

БРИКС и Шанхайската Организация за Сътрудничество сеят паника сред "изключителните"... хаха... Пепе Ескобар отново е подострил журналистическото си перо!

BRICS/SCO sow panic in Exceptionalistan

http://rt.com/op-edge/273289-brics-summit-putin-russia/

Потвърждавам! Магазините в западна Европа са почти празни, хората се запасяват със стоки от първа необходимост. Тотална паника, армията, полицията и специалните части са мобилизирани. Мародери обикалят като лешояди и дебнат добрите люде, за да вземат и малкото лейкопласт останал в аптечките в автомобилите. Картинката е пост-апокалиптична.
              Паника, стрес, крясъци, червени светлини, алармите вият, все едно бомбардировачи са се запътили насам.
              БРИКС показа на какво е способен!

Медиите обаче не го отразяват - пълна манипулация на общественото мнение!
              #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                И пак, и пак, и пак една и съща песен!
                Не виждам нито един тук, чийто лидер да е Станишев или МШ!
                Но какво ще пишеш, ако не навиваш една и съща макара!
                Продължавай, щом като ти е кеф!

За МШ, да караш трок по американските магистрали, да се къпеш по повикване по техните шаури, да пикаеш в бутилка, за да имаш време да навърташ мили, да спиш в трока, на включен двигател, за да ти е топло или студено, според сезона, да пиеш редбул, за да не заспиваш, ........какво ли няма да ти разкаже приятел тираджия в хамериката, отчаян от действителността!
                А за Сергейчо, толкова неприятно същество, ама айде, и той душа има, да не го закачам!

В Америка, ако се случи да нямаш работа и не си платиш наема, само на добра воля от страна на наемодателя е, да не те изхвърлят с 24 часа предупреждение!
                Отвратително!
                Ако си необразован имбацил трябва да бачкаш кофти работа!? - Нечувано.
                Ако не си платиш - не получаваш услуга/стока!? – Потресаващо.

В какъв свят живеем? Революция - братя, на оръжие!
                #dagoduhatbednite

Коментар

• БРИКС и Шанхайската Организация за Сътрудничество сеят паника сред "изключителните"... хаха... Пепе Ескобар отново е подострил журналистическото си перо!

BRICS/SCO sow panic in Exceptionalistan

http://rt.com/op-edge/273289-brics-summit-putin-russia/

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                    Ха-хаа!

Ха сеха се обърнете назад, вижте къде сте били преди десет години, и сравнете с това куде сте сега в развитието си.
                    И пак, и пак, и пак една и съща песен!
                    Не виждам нито един тук, чийто лидер да е Станишев или МШ!
                    Но какво ще пишеш, ако не навиваш една и съща макара!
                    Продължавай, щом като ти е кеф!

За МШ, да караш трок по американските магистрали, да се къпеш по повикване по техните шаури, да пикаеш в бутилка, за да имаш време да навърташ мили, да спиш в трока, на включен двигател, за да ти е топло или студено, според сезона, да пиеш редбул, за да не заспиваш, ........какво ли няма да ти разкаже приятел тираджия в хамериката, отчаян от действителността!
                    А за Сергейчо, толкова неприятно същество, ама айде, и той душа има, да не го закачам!

В Америка, ако се случи да нямаш работа и не си платиш наема, само на добра воля от страна на наемодателя е, да не те изхвърлят с 24 часа предупреждение!

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Английски хумор...
                      Английско невежество... Не могат да направят разлика между физическо и юридическо лице.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                        то не остана мангал мюсюлманин с който да не се е запрегръщал този лилипут.я кажи кога ще видим официална снимка на Путин с лидера на османска държава.само той остана по дяволите
                        Е нема как да стане ,щот османска държава е американско чадо...

Коментар

Ц... Нищо общо с Юкос. От банката са казали, че я блокират заради санкциите срещу Русия... хахаха
                          Английски хумор... Пък знаеш ли, може просто да борят наглата пропаганда... или с един куршум два...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                            Хохохо, изпълнението по делото Юкос продължава.... правилно, правилно...
                            Ц... Нищо общо с Юкос. От банката са казали, че я блокират заради санкциите срещу Русия... хахаха

Коментар

Днес Барклейс банк блокира сметката на британския филиал на една от най-големите информационни агенции в света - "Русия Днес". Гейропейски ценности в действие... За пиндосите и техните британски пудели свободата на словото е ценност само ако се практикува в другите държави.
                              Хохохо, изпълнението по делото Юкос продължава.... правилно, правилно... Раша Тудей с огромната субсидия, която получава от Путин е идеален обект за изпълнение...

Коментар

Светът се променя. И то бързо! НПО простетата и цялата останала сган от пиндо зомбита трябва да си търсят нови господари!

As austerity-ravaged Europe watches its undemocratic “institutions” grapple with the Greek tragedy, and the US backtracks on a fair nuclear deal with Iran, geopolitical tectonic plates are shifting in the Urals.

Can you feel an inchoate multipolar world? Well, just look right here at the BRICS 2015 Ufa declaration. The EU is hardly featured in the BRICS declaration and not by accident.

то не остана мангал мюсюлманин с който да не се е запрегръщал този лилипут.я кажи кога ще видим официална снимка на Путин с лидера на османска държава.само той остана по дяволите

Коментар

Working...
                                X