IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    Texas Gold Depository To Circumvent Federal Reserve System; Will Accept Bitcoin

As Texas moves forward with plans to open its own state gold depository and repatriate about $1 billion worth of gold currently stored in an underground Manhattan vault, the state lawmaker helping to spearhead the effort, Rep. Giovanni Capriglione, recently took time to remind people of exactly how groundbreaking the plan is.

http://www.hngn.com/articles/110000/...pt-bitcoin.htm
    Ахам ето за тва е тая раота

Jade Helm 15: What you need to know about 7-state Pentagon super-drill
    http://www.rt.com/usa/273436-jade-helm-drill-explained/

ако продължават да си искат разни злата, биткойни и други глупости и да се дърпат нема да разберат кога ше ги треснат по тиквите

Коментар

• Texas Gold Depository To Circumvent Federal Reserve System; Will Accept Bitcoin

As Texas moves forward with plans to open its own state gold depository and repatriate about $1 billion worth of gold currently stored in an underground Manhattan vault, the state lawmaker helping to spearhead the effort, Rep. Giovanni Capriglione, recently took time to remind people of exactly how groundbreaking the plan is.

http://www.hngn.com/articles/110000/...pt-bitcoin.htm
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
        правят го американците нарочно за да имат бедните народи за какво да се хванат за да не искат да стават богати и да имат все някаква идеология страни като Русия Сверна Корея и др.че с тази бедност то ако не е това и за това по лесно като помпиш мозъците на сънародниците си че видиш ли там е лошо.нарочно го правят американците това е-=-
        Ако продължиш още малко със такива мисли, като нищо ще изкараш че пеперудата която е трепкала с крилца в Азия е причинила земетресението във Варна

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
          http://www.blitz.bg/news/article/348969

Абе наистина защо мирикосите така активно подкрепят педалите, то шествия, събрания, митинги, демонстрации. Не искам да си мисля че обонго е , ама нещо май а?????????
          правят го американците нарочно за да имат бедните народи за какво да се хванат за да не искат да стават богати и да имат все някаква идеология страни като Русия Сверна Корея и др.че с тази бедност то ако не е това и за това по лесно като помпиш мозъците на сънародниците си че видиш ли там е лошо.нарочно го правят американците това е-=-
          Last edited by X_Y; 16.07.2015, 09:39.

Коментар

• На един акъл сте с африканците викаш... Бравос...

Коментар

• Кения посреща Обама с гола протестна акция
              Мирното шествие ще покаже на US-президента различията между мъжете и жените

Кенийската Партия на републиканската свобода възнамерява да проведе в столицата Найроби протестна акция против политиката на президента Барак Обама, който „открито и настървено подкрепя хомосексуализма”, съобщава Star Africa.
              Организаторите планират да привлекат в протеста пет хиляди голи мъже и жени. Демонстрацията трябва да се състои на 22 и 23 юли, в навечерието на посещението на американския президент в Кения.

Абе наистина защо мирикосите така активно подкрепят педалите, то шествия, събрания, митинги, демонстрации. Не искам да си мисля че обонго е ама нещо май а?????????
              Last edited by X_Y; 16.07.2015, 09:39.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Добре, да бъда още по-конкретен:
                Като за теб мисля при циганките в Сливенския ше си паснеш...

Смях в залата
                Искаш да кажеш че сума ти и убиици и побойници лежат в затворите. Ходи се прегледай

Коментар

Но все пак не отговори като юрист, на сънито ли ще го лежа бат рамбо
                  Добре, да бъда още по-конкретен:

Чл. 116. (1) За убийство:
                  на длъжностно лице, на представител на обществеността, както и на военно лице, включително от съюзна или приятелска държава или войска, при или по повод изпълнение на службата или функцията му или на лице, ползуващо се с международна защита;
                  наказанието е лишаване от свобода от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен затвор без замяна.

Чл. 131. (1) За причиняване телесна повреда:
                  1. на длъжностно лице, на представител на обществеността, както и на военно лице, включително и от съюзна или приятелска държава или войска при или по повод изпълнение на службата или функцията му; или на лице, ползуващо се с международна защита;
                  наказанието е лишаване от свобода от три до петнадесет години при тежка телесна повреда; от две до десет години при средна телесна повреда; до три години при лека телесна повреда по чл. 130, ал. 1 и до една година или пробация по чл. 130, ал. 2;

Като за теб мисля при циганките в Сливенския ше си паснеш...

Коментар

Да ти кажа мен съюзниците не ме притесняват, па ако си решил да им посягаш, имай предвид, че НК ги третира все едно си посегнал на български военнослужещ...

Виж повече ме притесняват тези НЕ ПО-МАЛКО ОТ 120 ЩАТНИ ОФИЦЕРИ НА РУСКА СЛУЖБА, КОИТО РАБОТЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ТУК НА МЯСТО....
                    Но все пак не отговори като юрист, на сънито ли ще го лежа бат рамбо

Коментар

Да ти кажа мен съюзниците не ме притесняват, па ако си решил да им посягаш, имай предвид, че НК ги третира все едно си посегнал на български военнослужещ...

Виж повече ме притесняват тези НЕ ПО-МАЛКО ОТ 120 ЩАТНИ ОФИЦЕРИ НА РУСКА СЛУЖБА, КОИТО РАБОТЯТ ПРОТИВ БЪЛГАРИЯ ТУК НА МЯСТО....
                      Какво са 120 души в сравнение на окупационния корпус мисля минимум 5000човека. Че дори и малък танк си имат. Нали каза че имаш рода в пловдив, вярно ли е това което пишат вестниците за мирикосите и военната полиция

Коментар

Без лични нападки, нали
                        Какво би станало ако туземец нападне някой от господарите- в превод българин или румънец нападне хамерикос, доколкото си спомням едни статии в сливен и пловдив ги биха, чувам че като излизали, винаги имало с мириканците военна полиция, дори в педалската дискотека. Та какво ще стане ако българин нападне мириканец, ще го лежи на сънито ли, или ще го лежи като човек

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                          то такива петиции и посранковците българи от АТАКЛЪ имат и какво от това.ако са същите като нашите зомбита от АТАКА (а то няма какви други да са) е съвсем нормална бройка 9000 за многомилионна Румъния.ЕЙ ОРГАЗЪМ ПОЛУЧАВАТЕ КАТО ВИДИТЕ НЕЩО ОМАСКАРЯВАЩО РЪКАТА КОЯТО ВИ ХРАНИ ГОСПОДАТА МЪЖЕ ПИКАЕЩИ КЛЕКНАЛИ.моди не ме трии не се заяждам по темата е и нямам лични нападки към никой
                          Без лични нападки, нали
                          Какво би станало ако туземец нападне някой от господарите- в превод българин или румънец нападне хамерикос, доколкото си спомням едни статии в сливен и пловдив ги биха, чувам че като излизали, винаги имало с мириканците военна полиция, дори в педалската дискотека. Та какво ще стане ако българин нападне мириканец, ще го лежи на сънито ли, или ще го лежи като човек

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Над девет хиляди жители на Румъния са се подписали под петиция с искане за лишаване на базираните в страната американски войници от имунитет, който им позволява да избягват наказания при извършване на престъпления. Петицията е публикувана в интернет от жител на град Брашов, който пострадал заедно с приятелката си при катастрофа с пиян американски войник, съобщава вестник Adevărul.
                            Виновният за катастрофата най-вероятно няма да бъде наказан, защото през 2002 г. Румъния е подписала и ратифицирала договор със САЩ, според който Букурещ се отказва от административно и съдебно преследване на участвали в различни видове инциденти американски дипломати и военнослужещи.
                            http://www.focus-news.net/news/2015/...te-voenni.html
                            то такива петиции и посранковците българи от АТАКЛЪ имат и какво от това.ако са същите като нашите зомбита от АТАКА (а то няма какви други да са) е съвсем нормална бройка 9000 за многомилионна Румъния.ЕЙ ОРГАЗЪМ ПОЛУЧАВАТЕ КАТО ВИДИТЕ НЕЩО ОМАСКАРЯВАЩО РЪКАТА КОЯТО ВИ ХРАНИ ГОСПОДАТА МЪЖЕ ПИКАЕЩИ КЛЕКНАЛИ.моди не ме трии не се заяждам по темата е и нямам лични нападки към никой

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                              Скимтите ли срещу свободата...
                              Свиквайте!!!!! "Окупация..смях....
                              http://lubamanolova.info/spisanie-geopolitika/3230
                              Глобалната тайна война на Америка

Едно публикувано наскоро проучване, базиращо се на правителствени документи със свободен достъп и съобщения в медиите, показва, че в периода 2012-2013 американски сили за специални операции са били разположени или въвлечени във военни операции на територията на 106 различни държави по света. В същото време, въпреки официално направеното от мен запитване, Командването на SOCOM отказа да ми предостави точна статистика за общия брой на страните, където са дислоцирани "специални оперативни агенти" - зелени барети и рейнджъри, "морски котки" и командоси от Delta Force, специализирани екипажи на хеликоптери и катери, както и цивилен персонал. Както ми обясни споменатият по-горе майор Бокхолт, "не разполагаме с експресни данни за това и ще ни отнеме много време за да можем да ви отговорим достатъчно точно". Все пак, в навечерието на появата на настоящата статия, той най-сетне благоволи да отговори на въпроса, който му зададох още през ноември 2014, посочвайки, че "през финансовата 2013 части на американските сили за специални операции са се намирали на територията на 134 държави по света".

Според командването на SOCOM обаче, дори дислокацията на негови части в 134 различни държави по света не е достатъчно за да се "реагира адекватно на всички рискове". Затова през ноември 2013 то обяви плановете си да намери потенциални партньори в IT-сектора, които да са в състояние "да създават и развиват нови уебсайтове, предназначени за чуждестранната аудитория", под ръководството на т.нар. Транснационална мрежова инициатива, която също е част от SOCOM. Предвижда се, тези "приспособени" уебсайтове да станат част от вече съществуващата глобална мрежа от десетки пропагандни интернет-страници, които на пръв поглед представляват съвсем легитимни новинарски агенции, но на практика се управляват от различни военни ведомства, като сред тях са такива интернет-издания като CentralAsiaOnline.com, sabahionline.com (чиято целева аудитория е Сомалия), сайтът Al-Shorfa.com, предназначен за Централна Азия или пък Infosurhoy.com, който визира Латинска Америка.

През последните години обаче, непредвидените последици от военните операции на САЩ провокираха възмущение и недоволство, рязко повишавайки напрежението в цели региони. Повече от десет години след триумфа на Америка и седем години след толкова рекламирания подем, „новият“ Ирак, създаден от Вашингтон, отново е в пламъци. Страната, в която преди интервенцията на САЩ нямаше присъствие на Ал Кайда и чието правителство беше настроено против враговете на Америка в Техеран, сега се контролира от централно правителство, съчувстващо на Иран, а в редица иракски градове се веят флаговете на Ал Кайда и Ислямска държава.

Една от последните военни намеси на САЩ, изиграла решаваща роля за свалянето и убийството на либийския диктатор Кадафи, тласна съседната държава Мали (подкрепяна от Вашингтон като бастион срещу местния тероризъм) по низходящата спирала: там станахме свидетели на държавен преврат, осъществен от офицер, преминал подготовка в САЩ, което в крайна сметка доведе до кървавото терористично нападение срещу алжирски газопреработвателен завод и до формирането на истинска терористична диаспора в региона.

Друг пример е днешен Судан – държавата, която на практика се крепеше от САЩ, доколкото те дълги години я подкрепяха в икономическо и военно отношение (въпреки масовото използване на деца-войници от местните управляващи), използвайки я като тайна база за своите специални сили, сега се разпада на части в резултат от несекващото насилие, трансформирало се с перманентна гражданска война.

Плювнето да започне сега

Коментар

• Скимтите ли срещу свободата...
                                Свиквайте!!!!! "Окупация..смях....

Коментар

Working...
                                X