IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
    Имаше.

Ама тезата му е, че щото сме в НАТО затова има атентати - поне аз така я разбирам де.
    и за 9/11 кой беше виновен ?!? последен въпрос и с това ше приключвам спора с вас американчетата ......

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
      В САЩ нямаше ли атентати?!
      Като си блъснеш сам колата в гаража не се брои.
      Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Имаше.

Ама тезата му е, че щото сме в НАТО затова има атентати - поне аз така я разбирам де.
        ако сте на по 20 години ясно няма смисъл да спорим като ви мобилизират после ше разберете за кво става въпрос ....

Коментар

Русия като не е в НАТО, що имаше там атентати?

Разни театри, училища, метрото.
          познай от коя неправителствена организация са финансирани, както и в Украйната от самосебе си сигур ?!?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
            Имаше.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                това е в твойта кратуна в мойта е окупация, жертвите са ти нападенията от съчинени "терористи", Франция, Белгия, Опръжия били доставени от България, не знам си още кви атентати в Лондон етц. ей ти ги жертвите .......... или пак нешо не съм ясен ???
                От кой ше се пазиш с НАТО ???

Коментар

тея на баба си ги разпраай като станат 700 тогаа пак заповядай
                  евтина не евтина НАТО окупира за мен тва е окупация за тебе ако искаш Американски негри да ни пердашат девойките насам натам аз не искам ...
                  Ми 2020 ще заповядам

Хората са си го казали че плана им е до 2020.

И както виждаш си го изпълняват.

Коментар

• не ти се разбира нищо...
                    Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                    това е в твойта кратуна в мойта е окупация, жертвите са ти нападенията от съчинени "терористи", Франция, Белгия, Опръжия били доставени от България, не знам си още кви атентати в Лондон етц. ей ти ги жертвите .......... или пак нешо не съм ясен ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                      НАТО е военен блок за взаимопомощ, не е окупация.
                      Белия свят е в НАТО, България също.
                      Last edited by X_Y; 05.02.2015, 17:07.

Коментар

не ти просто си малоумен аз ти ги постнах ти продължаваш да ми се прайш на разбирач, ако нямаш втори клас хубаво. НАТО Е ОКУПАЦИЯ
                        НАТО е военен блок за взаимопомощ, не е окупация.
                        Белия свят е в НАТО, България също.
                        Last edited by X_Y; 05.02.2015, 17:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                          Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults

Enlargement of NATO

Това не е отговора на това:

Може ли един линк към събитието когато ЕС попада под американска окупация?

Дати, военни действия, окупационни действия, граници на окупирана зона, брой жертви???
                          НАТО Е ОКУПАЦИЯ
                          Last edited by X_Y; 05.02.2015, 16:45. Причина: Без обиди.

Коментар

• Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults

Enlargement of NATO

Това не е отговора на това:

Може ли един линк към събитието когато ЕС попада под американска окупация?

Дати, военни действия, окупационни действия, граници на окупирана зона, брой жертви???

Коментар

Колега - ама ере моля ви се стига с тая ефтина пропаганда.

Сайт с гръмкото име nsnbc.me - дайте малко по-сериозно.

Ако се интересуваш от немското злато - информация от източника.

http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...s_of_gold.html

През 2014 са прекарали 85 тона от САЩ в Германия. От същите гадни САЩ, дето не пускали хубавото немско злато.
                              тея на баба си ги разпраай като станат 700 тогаа пак заповядай
                              евтина не евтина НАТО окупира за мен тва е окупация за тебе ако искаш Американски негри да ни пердашат девойките насам натам аз не искам ...

Коментар

ето ти рогачев, ето ти един пример за твойта проста глава .... тука не се види, кой е тартора мнее ....

Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults
                                http://nsnbc.me/2013/04/18/federal-r...-u-s-vaults-2/
                                Колега - ама ере моля ви се стига с тая ефтина пропаганда.

Сайт с гръмкото име nsnbc.me - дайте малко по-сериозно.

Ако се интересуваш от немското злато - информация от източника.

http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...s_of_gold.html

През 2014 са прекарали 85 тона от САЩ в Германия. От същите гадни САЩ, дето не пускали хубавото немско злато.

Коментар

Working...
                                X