Първоначално изпратено от mathematician
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеВ САЩ нямаше ли атентати?!Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеИмаше.
Ама тезата му е, че щото сме в НАТО затова има атентати - поне аз така я разбирам де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеРусия като не е в НАТО, що имаше там атентати?
Разни театри, училища, метрото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеВ САЩ нямаше ли атентати?!
Ама тезата му е, че щото сме в НАТО затова има атентати - поне аз така я разбирам де.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеРусия като не е в НАТО, що имаше там атентати?
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетова е в твойта кратуна в мойта е окупация, жертвите са ти нападенията от съчинени "терористи", Франция, Белгия, Опръжия били доставени от България, не знам си още кви атентати в Лондон етц. ей ти ги жертвите .......... или пак нешо не съм ясен ???
От кой ше се пазиш с НАТО ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетея на баба си ги разпраай като станат 700 тогаа пак заповядай
евтина не евтина НАТО окупира за мен тва е окупация за тебе ако искаш Американски негри да ни пердашат девойките насам натам аз не искам ...
Хората са си го казали че плана им е до 2020.
И както виждаш си го изпълняват.
Коментар
-
не ти се разбира нищо...
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениетова е в твойта кратуна в мойта е окупация, жертвите са ти нападенията от съчинени "терористи", Франция, Белгия, Опръжия били доставени от България, не знам си още кви атентати в Лондон етц. ей ти ги жертвите .......... или пак нешо не съм ясен ???
От кой ше се пазиш с НАТО ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНАТО е военен блок за взаимопомощ, не е окупация.
Белия свят е в НАТО, България също.
От кой ше се пазиш с НАТО ???Last edited by X_Y; 05.02.2015, 17:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениене ти просто си малоумен аз ти ги постнах ти продължаваш да ми се прайш на разбирач, ако нямаш втори клас хубаво. НАТО Е ОКУПАЦИЯ
Белия свят е в НАТО, България също.Last edited by X_Y; 05.02.2015, 17:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеFederal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults
Enlargement of NATO
Това не е отговора на това:
Може ли един линк към събитието когато ЕС попада под американска окупация?
Дати, военни действия, окупационни действия, граници на окупирана зона, брой жертви???
Коментар
-
Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults
Enlargement of NATO
Това не е отговора на това:
Може ли един линк към събитието когато ЕС попада под американска окупация?
Дати, военни действия, окупационни действия, граници на окупирана зона, брой жертви???
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКолега - ама ере моля ви се стига с тая ефтина пропаганда.
Сайт с гръмкото име nsnbc.me - дайте малко по-сериозно.
Ако се интересуваш от немското злато - информация от източника.
http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...s_of_gold.html
През 2014 са прекарали 85 тона от САЩ в Германия. От същите гадни САЩ, дето не пускали хубавото немско злато.
евтина не евтина НАТО окупира за мен тва е окупация за тебе ако искаш Американски негри да ни пердашат девойките насам натам аз не искам ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеето ти рогачев, ето ти един пример за твойта проста глава .... тука не се види, кой е тартора мнее ....
Federal Reserve Refuses to Submit to an Audit of Germany’s Gold Held in U.S. Vaults
http://nsnbc.me/2013/04/18/federal-r...-u-s-vaults-2/
Сайт с гръмкото име nsnbc.me - дайте малко по-сериозно.
Ако се интересуваш от немското злато - информация от източника.
http://www.bundesbank.de/Redaktion/E...s_of_gold.html
През 2014 са прекарали 85 тона от САЩ в Германия. От същите гадни САЩ, дето не пускали хубавото немско злато.
Коментар
Коментар