Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениене знам ама са комунисти, а те са шефовете в светаИмат си Партия, пленуми, петилетки и т.н.
Пп. Не ми се търси линка
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеОсновната заплаха е ДФ-21, плюс подводния им флот, разбира се. Втори самолетоносач нямат, засега работят по превръщането в действащ на един бивш недостроен съветски. Доста успешно, ако трябва да сме честни.
Китай ще поиска да изгони САЩ от Азия
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4552103
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеЕдна такава патка ми обясняваше че хората живеели от вътрешната страна на Земята демек вътре в кръга
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеВиж това че ти не знаеш какво е корен квадратен не значи че родителите ти не знаят.Аз ловя бас с тебе че ако влезнаем у някой осми клас в училище което не е математическа гимназия надали некой освен даскала ще знае какво е това.Родителите знаят повече от децата щото по онова време имаше образование ред и дисциплина
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИзморен съм от тези некачествени безкрайни дискусии, където се хвърлят емоции без аргументи. Погледнах мои стари постове и препоствам един. За Сталинската модел на икономиката, който е до след средата на 70-те години, 1985г идва на власт Белязания. Опитвам се да докажа, че прослувутото сриване на цената на нефта, НЕ Е В ОСНОВАТА на краха на СССР. В основата на краха е предателя Горби.. Опонентите обикновено имат следния проблем, създават една неправилна оценка на даден исторически момент или личност, след което почват да оплюват и отричат собствената си неправилна оценка
Не съм съгласен. Повторението на Рейгъновия сценарии е невъзможно, поради една простата причина, коя е тя? Ще си позволя да отговоря на въпроса, който ти зададох. Причината за загубата на Третата световна война/Студена/ не беше "гениалния" Рейгън, а Петнистия ахмак. В момента имаме един неудачен и смешен пиндо президент, НО в Кремъл няма Горбачов!
Да ти пипомня краха на СССР, икономическия модел, който беше успешен над 40г и който Петнистия го срина за по-малко от 4 години... Всичко завърши със стачка на минъорите от Донбас/историческа вина, която имат за разклащането на СССР/, висока инфлация, празни магазини и влошаване на публичните услуги... Задавам въпрос, от финансово естество.
Кои бяха основните ПП? Отговарям, Три независими цикъла:
-Паричен поток рубли
-ПП на преводни рубли, търговия в СИВ
-ПП на нефтодолар, търговия на суровини
Е какъв мислиш, че е дяла на нефтодолара в кошницата на стоки и услуги на народа на СССР, отговарям....... Смешен, малък, под 20%. Доказателство за което е, че шебеците седерасти още реват, че са яли банани само за Коледа. Да бананите се купуваха с петродолари, но имаше ябълки, круши, праскови- БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Държавата си правеше сметката. Имаше богата социална кошница, НАЛЕ... НО, кво стана. Дойде брадатата, некъпана и миризлива седерастия. Седарастията с плетени жилетки. Такива брадати се появиха в целия СОЦ, отморозки, некадърници, продажници . Това не е чисто Българско явление. Аве разбра ми мисълта... Русия е духовна бензиностанция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТук феновете на гейропейската седерастия, реаниматорския блок и развалените вмирисани сирена съвсем се развихриха...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеТова изобщо не е вярно. Соцът имаше относително добри години от края на 60те до средата на 70те. Преди това се работеше за 60-70 лева, а после се живееше в условия на вечен дефицит.
Горби нямаше друг изход. Тогава още бяха живи онези военни и партийци, изнесли ВСВ. Ако имаше и най-малък шанс да се запази болшевизмът, те нямаше да се спрат пред нищо. Справка - Чехия 68. Тотално бяха фалирали. Сега Русия върви по същия път.Хич и не се опитвай да агитираш да я почваме отначало тази работа.
Не съм съгласен. Повторението на Рейгъновия сценарии е невъзможно, поради една простата причина, коя е тя? Ще си позволя да отговоря на въпроса, който ти зададох. Причината за загубата на Третата световна война/Студена/ не беше "гениалния" Рейгън, а Петнистия ахмак. В момента имаме един неудачен и смешен пиндо президент, НО в Кремъл няма Горбачов!
Да ти пипомня краха на СССР, икономическия модел, който беше успешен над 40г и който Петнистия го срина за по-малко от 4 години... Всичко завърши със стачка на минъорите от Донбас/историческа вина, която имат за разклащането на СССР/, висока инфлация, празни магазини и влошаване на публичните услуги... Задавам въпрос, от финансово естество.
Кои бяха основните ПП? Отговарям, Три независими цикъла:
-Паричен поток рубли
-ПП на преводни рубли, търговия в СИВ
-ПП на нефтодолар, търговия на суровини
Е какъв мислиш, че е дяла на нефтодолара в кошницата на стоки и услуги на народа на СССР, отговарям....... Смешен, малък, под 20%. Доказателство за което е, че шебеците седерасти още реват, че са яли банани само за Коледа. Да бананите се купуваха с петродолари, но имаше ябълки, круши, праскови- БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Държавата си правеше сметката. Имаше богата социална кошница, НАЛЕ... НО, кво стана. Дойде брадатата, некъпана и миризлива седерастия. Седарастията с плетени жилетки. Такива брадати се появиха в целия СОЦ, отморозки, некадърници, продажници . Това не е чисто Българско явление. Аве разбра ми мисълта... Русия е духовна бензиностанция!
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеРавновесов аз закачих малко от Соца, но закачих колкото трябваше .... та преди имаше обща култура, а са ако влезна в УНСС и ги питам кво е корен квадратен или колко платени има нашата слънчева система и ше ме гледат като полезно изкопаемо ..... само чалги са им в тиквите
Коментар
-
Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнениеима още малко, че нещо се бяха притеснили, че Китайците имали вече втори самолетоносач и си праели някви военни маневри точно в Китайско море и САЩ ги смъмрил ...И Китайците им казали да си гледат работата и кои са те да нареждат на Китай кво да прай в Китайско море .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеЧе то има цял американски флот там. Около Тайван обикновено се намира - не знам дали броиш Тайван за КитайИ Китайците им казали да си гледат работата и кои са те да нареждат на Китай кво да прай в Китайско море .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТи да не мислиш че и родителите им знаят какво е корен квадратен. Що не си направиш един експеримент да попиташ няколко човека над 50 години какво е корен квадратен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rover Разгледай мнениеОтносно другарите от Китай.... Можеш да отидеш на Илиенци да ги видиш как прибират еврото - напълно безпланово и безкасово.Имат си Партия, пленуми, петилетки и т.н.
Коментар
Коментар