IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение

Една задачка за феновете на соца - това е задача за 15 годишни ама не е давана в соц страна
    превод?!?
    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
      не знам ама са комунисти, а те са шефовете в света Имат си Партия, пленуми, петилетки и т.н.
      Към 31.12 от 11,6 трлн световни разерви/долар 63%, евро 22% и др./ другарите от Китай притежават 3,8 трлн

Пп. Не ми се търси линка

Коментар

• Една задачка за феновете на соца - това е задача за 15 годишни ама не е давана в соц страна

Коментар

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
          Основната заплаха е ДФ-21, плюс подводния им флот, разбира се. Втори самолетоносач нямат, засега работят по превръщането в действащ на един бивш недостроен съветски. Доста успешно, ако трябва да сме честни.
          ще ще още малко те си мислят, че Китайците са като японците да слушкат........

Китай ще поиска да изгони САЩ от Азия
          http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4552103

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
            Една такава патка ми обясняваше че хората живеели от вътрешната страна на Земята демек вътре в кръга
            А на мен едни други водоплаващи птици учили само и единствено по времето на соца - ми обясняваха как при слънчево затъмнение планината щяла да се затвори. И бяха настина панирани защото беше ден със слънчево затъчнение и бяхме в планина

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              Виж това че ти не знаеш какво е корен квадратен не значи че родителите ти не знаят.Аз ловя бас с тебе че ако влезнаем у някой осми клас в училище което не е математическа гимназия надали некой освен даскала ще знае какво е това.Родителите знаят повече от децата щото по онова време имаше образование ред и дисциплина
              И аз твърдя че същото е с всяко поколение. А корен квадратен го знам какво е ^(1/2)

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                Изморен съм от тези некачествени безкрайни дискусии, където се хвърлят емоции без аргументи. Погледнах мои стари постове и препоствам един. За Сталинската модел на икономиката, който е до след средата на 70-те години, 1985г идва на власт Белязания. Опитвам се да докажа, че прослувутото сриване на цената на нефта, НЕ Е В ОСНОВАТА на краха на СССР. В основата на краха е предателя Горби.. Опонентите обикновено имат следния проблем, създават една неправилна оценка на даден исторически момент или личност, след което почват да оплюват и отричат собствената си неправилна оценка

Не съм съгласен. Повторението на Рейгъновия сценарии е невъзможно, поради една простата причина, коя е тя? Ще си позволя да отговоря на въпроса, който ти зададох. Причината за загубата на Третата световна война/Студена/ не беше "гениалния" Рейгън, а Петнистия ахмак. В момента имаме един неудачен и смешен пиндо президент, НО в Кремъл няма Горбачов!

Да ти пипомня краха на СССР, икономическия модел, който беше успешен над 40г и който Петнистия го срина за по-малко от 4 години... Всичко завърши със стачка на минъорите от Донбас/историческа вина, която имат за разклащането на СССР/, висока инфлация, празни магазини и влошаване на публичните услуги... Задавам въпрос, от финансово естество.

Кои бяха основните ПП? Отговарям, Три независими цикъла:
                -Паричен поток рубли
                -ПП на преводни рубли, търговия в СИВ
                -ПП на нефтодолар, търговия на суровини

Е какъв мислиш, че е дяла на нефтодолара в кошницата на стоки и услуги на народа на СССР, отговарям....... Смешен, малък, под 20%. Доказателство за което е, че шебеците седерасти още реват, че са яли банани само за Коледа. Да бананите се купуваха с петродолари, но имаше ябълки, круши, праскови- БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Държавата си правеше сметката. Имаше богата социална кошница, НАЛЕ... НО, кво стана. Дойде брадатата, некъпана и миризлива седерастия. Седарастията с плетени жилетки. Такива брадати се появиха в целия СОЦ, отморозки, некадърници, продажници . Това не е чисто Българско явление. Аве разбра ми мисълта... Русия е духовна бензиностанция!
                Сега ябълките и крушите са внос и са по скъпи от бананите.Има нещо дет му викат сокове ама никой не знае какво има вътре в кутията

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                  Тук феновете на гейропейската седерастия, реаниматорския блок и развалените вмирисани сирена съвсем се развихриха...
                  Точно обратното. Вече имаш повод да кръстиш темата "памфлети за зрелия соц"
                  Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                    Това изобщо не е вярно. Соцът имаше относително добри години от края на 60те до средата на 70те. Преди това се работеше за 60-70 лева, а после се живееше в условия на вечен дефицит.
                    Горби нямаше друг изход. Тогава още бяха живи онези военни и партийци, изнесли ВСВ. Ако имаше и най-малък шанс да се запази болшевизмът, те нямаше да се спрат пред нищо. Справка - Чехия 68. Тотално бяха фалирали. Сега Русия върви по същия път.Хич и не се опитвай да агитираш да я почваме отначало тази работа.
                    Изморен съм от тези некачествени безкрайни дискусии, където се хвърлят емоции без аргументи. Погледнах мои стари постове и препоствам един. За Сталинската модел на икономиката, който е до след средата на 70-те години, 1985г идва на власт Белязания. Опитвам се да докажа, че прослувутото сриване на цената на нефта, НЕ Е В ОСНОВАТА на краха на СССР. В основата на краха е предателя Горби.. Опонентите обикновено имат следния проблем, създават една неправилна оценка на даден исторически момент или личност, след което почват да оплюват и отричат собствената си неправилна оценка

Не съм съгласен. Повторението на Рейгъновия сценарии е невъзможно, поради една простата причина, коя е тя? Ще си позволя да отговоря на въпроса, който ти зададох. Причината за загубата на Третата световна война/Студена/ не беше "гениалния" Рейгън, а Петнистия ахмак. В момента имаме един неудачен и смешен пиндо президент, НО в Кремъл няма Горбачов!

Да ти пипомня краха на СССР, икономическия модел, който беше успешен над 40г и който Петнистия го срина за по-малко от 4 години... Всичко завърши със стачка на минъорите от Донбас/историческа вина, която имат за разклащането на СССР/, висока инфлация, празни магазини и влошаване на публичните услуги... Задавам въпрос, от финансово естество.

Кои бяха основните ПП? Отговарям, Три независими цикъла:
                    -Паричен поток рубли
                    -ПП на преводни рубли, търговия в СИВ
                    -ПП на нефтодолар, търговия на суровини

Е какъв мислиш, че е дяла на нефтодолара в кошницата на стоки и услуги на народа на СССР, отговарям....... Смешен, малък, под 20%. Доказателство за което е, че шебеците седерасти още реват, че са яли банани само за Коледа. Да бананите се купуваха с петродолари, но имаше ябълки, круши, праскови- БЪЛГАРСКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Държавата си правеше сметката. Имаше богата социална кошница, НАЛЕ... НО, кво стана. Дойде брадатата, некъпана и миризлива седерастия. Седарастията с плетени жилетки. Такива брадати се появиха в целия СОЦ, отморозки, некадърници, продажници . Това не е чисто Българско явление. Аве разбра ми мисълта... Русия е духовна бензиностанция!

Коментар

• Тук феновете на гейропейската седерастия, реаниматорския блок и развалените вмирисани сирена съвсем се развихриха...
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Равновесов аз закачих малко от Соца, но закачих колкото трябваше .... та преди имаше обща култура, а са ако влезна в УНСС и ги питам кво е корен квадратен или колко платени има нашата слънчева система и ше ме гледат като полезно изкопаемо ..... само чалги са им в тиквите
                        Една такава патка ми обясняваше че хората живеели от вътрешната страна на Земята демек вътре в кръга

Коментар

има още малко, че нещо се бяха притеснили, че Китайците имали вече втори самолетоносач и си праели някви военни маневри точно в Китайско море и САЩ ги смъмрил ... И Китайците им казали да си гледат работата и кои са те да нареждат на Китай кво да прай в Китайско море .....
                          Основната заплаха е ДФ-21, плюс подводния им флот, разбира се. Втори самолетоносач нямат, засега работят по превръщането в действащ на един бивш недостроен съветски. Доста успешно, ако трябва да сме честни.

Коментар

Че то има цял американски флот там. Около Тайван обикновено се намира - не знам дали броиш Тайван за Китай
                            има още малко, че нещо се бяха притеснили, че Китайците имали вече втори самолетоносач и си праели някви военни маневри точно в Китайско море и САЩ ги смъмрил ... И Китайците им казали да си гледат работата и кои са те да нареждат на Китай кво да прай в Китайско море .....

Коментар

Ти да не мислиш че и родителите им знаят какво е корен квадратен. Що не си направиш един експеримент да попиташ няколко човека над 50 години какво е корен квадратен.
                              Виж това че ти не знаеш какво е корен квадратен не значи че родителите ти не знаят.Аз ловя бас с тебе че ако влезнаем у някой осми клас в училище което не е математическа гимназия надали некой освен даскала ще знае какво е това.Родителите знаят повече от децата щото по онова време имаше образование ред и дисциплина

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
                                Относно другарите от Китай.... Можеш да отидеш на Илиенци да ги видиш как прибират еврото - напълно безпланово и безкасово.
                                не знам ама са комунисти, а те са шефовете в света Имат си Партия, пленуми, петилетки и т.н.

Коментар

Working...
                                X