If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разводняването на тази тема със спам и откровени безмислици не може да скрие факта, че родоотстъпници и чуждопоклонници в България са всички седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и цялата останала сган от зомбирани хамериканофили.
Разводняването на тази тема със спам и откровени безмислици не може да скрие факта, че родоотстъпници и чуждопоклонници в България са всички седерасти, сини талибани, соросоиди, НПО простета и цялата останала сган от зомбирани хамериканофили.
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Тази тема безпощадно разкрива до какво падение са стигнали зомбираните петоколонници на Пиндостан в България и как продават родината си за центове.
не само тва ами и се кефят, че америте можели да ги атакуват с някви фашливи летящи чинии и на война се кефят - те хората са казали внимавай кво си пожелаваш, че тогава ше стане страшно .......
Да се откачиш от кого?
Щото такива като теб в Русия проамерикански настроени, какво мислиш правят!
Плюят собствената си държава, както точно и ти, само защото им плащат!
И трябва да внимаваш в изявленията си, щото недай си боже руски президент стане оня мазния, къде последно го прибраха, в Швейцария ли, в Германия ли, Михаил Ходорковски!
Тогава какви ще ги дъвчиш, приятелю на тема ЮКОС да речем, ще се позадълбочиш ли в "раследванията" си да видиш на кого лижи краката милия Ходорковски!
Настройката ми е проБЪЛГАРСКА. Направо съм детектор да продажни нашенци рускопоклонници. Трябва да внимаваш, да не ми попадаш, че много лошо....питам.
Не може да бъде!
Линкълн е бил против робството, щото е искал да даде свобода на черните, за да могат да си идат в Африка!
Ама нещо "пообъркал" конците с банкерите и ...... сакрална жертва!
Марандиииииий!
Значи зачекнеш ли нещо на тема Америка и си като патка в калчища!
Извинявай, като пате!
След появата УСА и премахването на робството - вече се говори за общи ценности като свободна търговия, демокрация, свобода на словото, равен шанс за всички и так далее ...
Не може да бъде!
Линкълн е бил против робството, щото е искал да даде свобода на черните, за да могат да си идат в Африка!
Ама нещо "пообъркал" конците с банкерите и ...... сакрална жертва!
Марандиииииий!
Значи зачекнеш ли нещо на тема Америка и си като патка в калчища!
Извинявай, като пате!
Да, на Русия. Нужно е още време, за да се откачим.
С ЕС има ли нужда, да се сравняваме?
Да се откачиш от кого?
Щото такива като теб в Русия проамерикански настроени, какво мислиш правят!
Плюят собствената си държава, както точно и ти, само защото им плащат!
И трябва да внимаваш в изявленията си, щото недай си боже руски президент стане оня мазния, къде последно го прибраха, в Швейцария ли, в Германия ли, Михаил Ходорковски!
Тогава какви ще ги дъвчиш, приятелю на тема ЮКОС да речем, ще се позадълбочиш ли в "раследванията" си да видиш на кого лижи краката милия Ходорковски!
Не знам дали вярващите в колонизирането на Ес от САЩ го постигат с усилие или им идва от вътре, но както не бях влизал в тази тема от известно време и в момента ама наистина ми изглеждат като на сбирка в зала за социализиране в някое заведение предоставящо специализирана помощ в областта на менталното здраве
Е, то след Великите географски открития кой е населил Новия свят? Бабите и дядовците от ЕС.
След появата УСА и премахването на робството - вече се говори за общи ценности като свободна търговия, демокрация, свобода на словото, равен шанс за всички и так далее ...
Т'ва за Монголия е пълен потрес, защото те са си азиатски монголи, които не могат да се изхранват сами и в мирно време, редовно влизат в криза, щот' не знаят как се дои крава, а дръвче праскова са виждали само на картинка.
Тогава започват да се чудят кого да нападнат и да го оберат. Нема ли война - там настава гражданска, поради глада
Коментар