IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Respect! 24 hours a day, 7 days a week, 365 days a year: NATO is on duty | Find out more: http://www.nato.int/nato-on-duty/

Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Обаче пиндосите, кефят, По-рано по погрешка бяха хвърлили оръжие на джихадистите. Сега по погрешка са ударили опълченците, като са взривили военна техника и боеприпаси. На тия май е по-изгодно да си враг, отколкото съюзник

Самолёты возглавляемой США коалиции ошибочно нанесли удар по иракским ополченцам

авиаудар по позициям иракских сил народного ополчения вблизи Багдада. В результате бомбового удара погибли два добровольца, была также уничтожена фабрика по производству боеприпасов и весь запас вооружений, находившийся на её складе», - сообщает FARS.

Оригинал новости RT на русском:
      http://russian.rt.com/article/89566

Коментар

• В тролската тема опит за разговор ли сте напарвили... ха ха.. смях..

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
          E да де, няма такова нещо като "НАТО бейс" или по-точно бази на всяка една страна членка са и бази на НАТО... така е в Германия, така е в България, така е в Румъния, Чехия, Испания, Турция и къде ли не... въпрос на възможности е това че това са основно американски бази...
          Нищо не ти се разбира. Какво точно искаш да кажеш?
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от nomche Разгледай мнение
            Човек, нито аз нито колегата ти говорим за "НАТО бейс", а за американски бази в Б-я, ама ти си циклиш на твоето, ръсиш поредните глупави коментари от сорта "Кагда, Уен". Така и не ми отговори как е политически коректно да ги възприемаме тез бази, като манна небесна или доказателство за американска окупация? Ша те улесня, за мен не са нито едното, нито другото. Трето е. После може и още неща да ти кажа защо намалява числеността на военните.

Утре, ако се занимаваш да ми отговаряш, да знаеш, че ша пиша след работно време, че някой само тогава си го позволяваме. Не, че напоследък писането тук не е чиста загуба на време...
            E да де, няма такова нещо като "НАТО бейс" или по-точно бази на всяка една страна членка са и бази на НАТО... така е в Германия, така е в България, така е в Румъния, Чехия, Испания, Турция и къде ли не... въпрос на възможности е това че това са основно американски бази...

Коментар

Посочи ми един пример на "НАТО бейс", така както ти я разбираш... аз нямам представа, нещо там съвместно управлявана от всички, две, десет или колкото смяташ държави членки...

Ама утре ще се занимавам да ти отговарям...
              Човек, нито аз нито колегата ти говорим за "НАТО бейс", а за американски бази в Б-я, ама ти си циклиш на твоето, ръсиш поредните глупави коментари от сорта "Кагда, Уен". Така и не ми отговори как е политически коректно да ги възприемаме тез бази, като манна небесна или доказателство за американска окупация? Ша те улесня, за мен не са нито едното, нито другото. Трето е. После може и още неща да ти кажа защо намалява числеността на военните.

Утре, ако се занимаваш да ми отговаряш, да знаеш, че ша пиша след работно време, че някой само тогава си го позволяваме. Не, че напоследък писането тук не е чиста загуба на време...

Коментар

хъка-мъка, ама те хванаха пак по бели гащи. Айде, от мен да мине, чети дали са НАТО-вски или американски:

http://www.segabg.com/article.php?is...d=1&id=0000120

бъди поне веднъж мъж, един път само, и си признай, че не си прав. Ако искаш може и да не си признаваш, че ни се праиш на патриот, а се кефиш на "богоизбраните" американчета и техните базички в родината ни. Ако искаш и цветенца на паметника на американските летци можеш да занесеш в посолството, не можем те види от тук, така че няма да ти се смеем.
                Ако някой не хваща разликата между НАТО и Пиндостан, ще дам пример с Украйна. В момента в Украйна НАТО е непричем, но всяка страна членка има право да окаже помощ... Т.е. инструктори, военна помощ се оказват от пиндосите, прибалтийските пинчери и тем подобная

Предполагам, че друга причина за която пиндосите им пука е юрисдикцията, в случай на военни престъпления, някак си не върви наемниците да ги съдят по законодателството на НАТО... Хамериканците постигат всичко от слугите си по НАТО срещу потупване по рамото, но слугата трябва да си знае мястото. Базите са под 100% контрол

Пиндо базите са над 700, докато НАТО-вските се броят на пръсти. Най-известната база е в Русия, която ВВП разреши след 11.09... Когато се задейства чл.5 на НАТО, заради нападнат съюзник... Докато светът не се освободи от англосаксонската чума, светът бел ден нема да види

Коментар

ама ти прочете ли го? Почети, после си препрочети твоите писаници за НАТО и американските военни и тогава можем да говорим какъв фен си на американското "присъствие", участието на бългрски военни в конфликти в Азия и как всичко това се вързва с понятия като достойнство, чест, независимост.
                  Посочи ми един пример на "НАТО бейс", така както ти я разбираш... аз нямам представа, нещо там съвместно управлявана от всички, две, десет или колкото смяташ държави членки...

Ама утре ще се занимавам да ти отговарям...

Коментар

Хубаво си дал линк, ама редно е да вземеш да прочетеш споразумението ... щото май, май подкрепя моята теза...

Така че мен ъп и чети...
                    ама ти прочете ли го? Почети, после си препрочети твоите писаници за НАТО и американските военни и тогава можем да говорим какъв фен си на американското "присъствие", участието на бългрски военни в конфликти в Азия и как всичко това се вързва с понятия като достойнство, чест, независимост.

Коментар

хъка-мъка, ама те хванаха пак по бели гащи. Айде, от мен да мине, чети дали са НАТО-вски или американски:

бъди поне веднъж мъж, един път само, и си признай, че не си прав. Ако искаш може и да не си признаваш, че ни се праиш на патриот, а се кефиш на "богоизбраните" американчета и техните базички в родината ни. Ако искаш и цветенца на паметника на американските летци можеш да занесеш в посолството, не можем те види от тук, така че няма да ти се смеем.
                      Хубаво си дал линк, ама редно е да вземеш да прочетеш споразумението ... щото май, май подкрепя моята теза...

Така че мен ъп и чети...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        Не се надявай на Германия. За последните 70 години окупация след Втората световна пиндосите напълно са им промили мозъците! Фантазията ти е бедна, как са обезличени и програмирани да се кланят на всичко американско. Особено младото поколение в Западна Германия. В Източна Германия все още хората са що годе нормални. Но са малко.
                        И си прав и не си!

У нас как е?
                        Или казваш, да мине едно столетие под американско владичество, после може и да се усетим!

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
                          о необходимости Германии во имя жизненных интересов страны сменить внешнеполитический курс,
                          Не се надявай на Германия. За последните 70 години окупация след Втората световна пиндосите напълно са им промили мозъците! Фантазията ти е бедна, как са обезличени и програмирани да се кланят на всичко американско. Особено младото поколение в Западна Германия. В Източна Германия все още хората са що годе нормални. Но са малко.
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Хм, а САЩ са напуснали НАТО? Кога? Уен? Когда?

Коментар

• Няма НАТО, няма войни!

"НАТО - СОЮЗ ВОЙНЫ": Противники Альянса провели демонстрацию в Мюнхене

https://www.youtube.com/watch?v=QPF5vMaMC6I

Коментар

• Published on Jan 10, 2015
                                Декабрь 2014. Военный историк, журналист и писатель Петер Файст (Peter Feist) в интервью немецкому интернет-каналу Quer-Denken.TV

о необходимости Германии во имя жизненных интересов страны сменить внешнеполитический курс,

выйти из НАТО и заключить стратегический союз с Россией,

в том числе в культурной сфере. Оригинал видео: http://youtu.be/M6-Vt7xZxoU

Германия должна заключить союз с Россией и выйти из НАТО

https://www.youtube.com/watch?v=OftCfPlG7LU

Коментар

Working...
                                X