Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Интересно филмче за Берлин през Август 1945. Сега на 9-ти Май ще почетем 70-годишнината от края на Втората световна.
https://vimeo.com/126267047Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСпокойно. Не се нахвърляйте така върху човека. Той е от вашата сган. Нарича се Генади Бойцов-Американски. Просто не му издържа душичката щом прочете, че Путин е надеждата на свободния свят и се включи да размахва юмруци как ще води трета световна война...
новопроизведена тротинетка от троллейбусния завод "Шорош и Ко"Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеАбе товаришши, ми намалете малко стратегиите и аркадните пуцалки от компютрите, расеята не ви е древна империя с император, залостен в клетка на 10 хиляди години, хората по света не са безмозъчни ботове, подлежащи на лесно управление с мишката ....Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharp Разгледай мнениеМеко казано. Тук няма да има брожения ако започнем война (истинска, а не замерването със снежни топки в Украйна). Хората някак приемат леко такива неща. Американците пък веднага ще се хвърлят като орли да спасят света от поредния тиранин. Масовият човек не умее да разсъждава много, а тези които могат, няма да направят нищо, и по-добре - светът спешно има нужда да съкрати популацията си
Кажете кое от изброение не ви изглежда вероятно в най-обозримо бъдеще?
пффф, как па един аргументиран и нормален човек не се спусна да защитава ботоксовия клоун в нетаYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеПита възпитаник на Михайловската артилерийска академия - съветски, впоследствие пуитнски агент по убеждение...Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharp Разгледай мнениеБъдещите победители, разбира се. А кой пита?
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПита някой, който се е регистрирал във форума от 6 години, който си има лице и история и когото всички знаят какви политически възгледи има и на чия страна е в конфликта Русия-САЩ.
Питам те тебе, ТИ на чия страна си? И съответно кой ще победи? Разбрах че ВИЕ, само дето не знам кои сте?
В една термоядрена война САЩ-Русия според мен победител не може да има. Та не те знам на коя страна си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharp Разгледай мнениеБъдещите победители, разбира се. А кой пита?
Питам те тебе, ТИ на чия страна си? И съответно кой ще победи? Разбрах че ВИЕ, само дето не знам кои сте?
В една термоядрена война САЩ-Русия според мен победител не може да има. Та не те знам на коя страна си?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКратко и ясно - Китай и Русия ще се сбият, това ще бъде новата голяма война.Тя няма да завърши като предходната и този път резултата ще бъде друг.
Иска им се на някой да вкара Русия във война, но засега изборът е да загинат стотици, вместо хиляди стотици!
Что будет, если Путин введет войска в Украину:
https://www.youtube.com/watch?v=LN3jroEv7nw
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharp Разгледай мнениеБъдещите победители, разбира се. А кой пита?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА кои сте ВИЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharp Разгледай мнениеКажете кое от изброение не ви изглежда вероятно в най-обозримо бъдеще?
Тук вече е време за лягане. Лека нощ.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharp Разгледай мнениеВ началото ще е конвенционална, но равенството в силите неизбежно ще ни доведе до ядрен конфликт, който ние ще спечелим, просто защото имаме по-добрите ракети.
Страните предполагам са ви ясни. Просто добавете традиционните съюзници като Полша, Румъния, Израел, Иран, Беларус и пр. Китай можете да го изключите. Те си гледат интереса и ще чакат да оберат накрая каквото е останалоНе спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар