IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
    Kakwo si misli[ и какво аз няма значение данни за контур глобал,/ за другите не ми се търси/
    за европа 908 мегавата
    за африка 100
    за латинска америка 240мегавата
    е ако са българи явно се справят доста добре/ прекалено добре/ тези инвестиции не се правят с гол гъз дори и с кредити да са
    И докато в Бг може да мине номера каке минал в другите държави. Отделно от това договорите са от времето на костов- първо ги купи онзи дето направи мтел, и след като видя че е много голяма лъжица за неговата уста ги шитна на хамерикосите и те направиха всичко след това , а довереното лице беше българина/забравих му името- май красимир стойчев се казваше/ По него време КТБ я нямаше никъде. Какви посланници са те патили, не знам ти си единствения който говори за такова нещо/ не че е невъзможно, но е прекалено малко вероятно/

А относно работата- смях- в една фирма на 5 км от мен дерат земята за определени специалисти , но през цайт фирма/знаеш какво е нали/
    Донякъде съм съгласен, че нещата не са толкова прости, колкото ги написах в долния пост. И може-би стана подвеждащо с Цветанчо - той не е пряко замесен в тая оферта, обаче Виена е малко странен град за седалище на "американската" глобална фирма. Има къде, къде по-офертни дестинации за американците да си шлякнат един офис. С оглед на това, че най-голямата им инвестиция е в БГ-то, може би София е най-логичния вариант, не?
    А те точно Виена, една от главните дестинации за българските "бизнесмени". Дали е съвпадение.. Знае ли човек.

Справят се добре, до голяма степен, защото не са сами. Тея бивши/настоящи посланници си имат добра мрежа насам-натам. А парите не са заем, ще стане голяма ирония, ако кажа, че са откраднати от същите българи, които биват ограбени чрез "американските" тецове.

А тоя бивш собственик - голям балък се извъди - да изхвърли златна кокошка? Балък ще да е голям, чак да не ти се вярва...
    #dagoduhatbednite

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
      За такива като теб има една единствена процедура. ето ти.
      Та така за "американските" ТЕЦ-ове. Българските силни на деня са копелдаци, но не са тъпи копелдаци. Никога няма да дадът златната кокошка (тецовете) на някакви бастуни през океана.
      Kakwo si misli[ и какво аз няма значение данни за контур глобал,/ за другите не ми се търси/
      за европа 908 мегавата
      за африка 100
      за латинска америка 240мегавата
      е ако са българи явно се справят доста добре/ прекалено добре/ тези инвестиции не се правят с гол гъз дори и с кредити да са
      И докато в Бг може да мине номера каке минал в другите държави. Отделно от това договорите са от времето на костов- първо ги купи онзи дето направи мтел, и след като видя че е много голяма лъжица за неговата уста ги шитна на хамерикосите и те направиха всичко след това , а довереното лице беше българина/забравих му името- май красимир стойчев се казваше/ По него време КТБ я нямаше никъде. Какви посланници са те патили, не знам ти си единствения който говори за такова нещо/ не че е невъзможно, но е прекалено малко вероятно/

А относно работата- смях- в една фирма на 5 км от мен дерат земята за определени специалисти , но през цайт фирма/знаеш какво е нали/

Коментар

С това съм донякъде съгласен- а ганю не моа си плати токо щот има кражба от 3 млрд засечена само от 2 хамерикански централи, добре че не са повече. Бензина е по левче донякъде и заради данъците. иначе златев обясни че бензина излиза от рафинерията на 1лв и всичко нагоре е за държавата
        А това че янките крадат от целия свят- това и малките деца го знаят
        За такива като теб има една единствена процедура. Изправи се хубаво, ама много хубаво, да ти излезе главата най-отгоре. Отвори губъл.
        Виж КОЙ е собственика на централите. Да се ококориш като бухъл (в тоя момент си представи, че ти казвам "КФО се пулиш, бе, плешив").
        Продължи да гледаш в недоумение, как "американска" компания регистрирана през 2005 притежава "американските" ТЕЦ-ове. В тоя момент ще си кажаш - абе, не е ли съмнително та'а американска фирма да има 3-4 инвестиции, като единственаа им голяма е в български ТЕЦ... а останаите да са 2-3 вентилатора в испания, колумбия и т.н.
        Тук вече ще започнеш да загряваш за какво иде реч.
        После може да отвориш секцията за обяви за работа. Ще видиш, че имат позиции само във ВИЕНА и някъде в армения. Ще си кажеш - дааай'ба той е Цветан Василевия ходеше много често до Виена по бизнес. Доста българи "бизнеса" им е базиран във Виена. Тук вече семката на съмнението ще бъде посята в съзнанието ти.

След това може да помислиш - как аджеба в борда на "дирекорите" на тая компания няма ни един българин, маа' му стара!? Не е ли логично да земеш поне един местен - да ти върви бизнеса, как се вика?? И навсичкото отгоре бизнеса ти е в държава, където "шуро" и "баджо" са най-използваните думи...

После може да се досетиш, че "американските" ТЕЦОВЕ са всъщност ТЕЦОВЕ на една група бивши членове на ДС и посланници - до един чисти българи.

Та така за "американските" ТЕЦ-ове. Българските силни на деня са копелдаци, но не са тъпи копелдаци. Никога няма да дадът златната кокошка (тецовете) на някакви бастуни през океана.
        #dagoduhatbednite

Коментар

Ми... не че нещо - ама предпочитам политиците МИ, МОЙТЕ ИЗБРАННИЦИ да грабят ОСТАНАЛИЯ свят, не МЕН.
          Ето за това са велики - защото както ти каза, крадат от целия свят. Не от НАРОДА си.
          А американеца отива в шеврон да зареди литър бензинец за левче, докато ганьо протестира, че "ни моа си плата тока". .
          С това съм донякъде съгласен- а ганю не моа си плати токо щот има кражба от 3 млрд засечена само от 2 хамерикански централи, добре че не са повече. Бензина е по левче донякъде и заради данъците. иначе златев обясни че бензина излиза от рафинерията на 1лв и всичко нагоре е за държавата
          А това че янките крадат от целия свят- това и малките деца го знаят

Коментар

• Първоначално изпратено от Сините камъни Разгледай мнение
            Еххххххххххх, Маранди груп, къде ги видя тия велики американци?
            Бяха велики до времето, когато действаха законите въведени за банките от Рузвелт!
            1998 година успяха да свалят последния закон и .... последва 11 септември и цялата отврат след това!

Знаеш ли защо, още крепят положението в САЩ, къде с помощи, къде скраденето от целия свят?

Щото имат оръжие по къщите.
            Колко пъти се опитаха да въведят закон да го изземат, но засега няма резултат.
            Ей затова мога да направя евала на американеца, но не и на политиците им!
            Далеко си от истината!
            Ми... не че нещо - ама предпочитам политиците МИ, МОЙТЕ ИЗБРАННИЦИ да грабят ОСТАНАЛИЯ свят, не МЕН.
            Ето за това са велики - защото както ти каза, крадат от целия свят. Не от НАРОДА си.
            Затова и ганьо не може да ги трае - щото го е яд в червата. Щото ганьо е нагъзен от Пеевски, а average joe нагъзва целия свят. Затова и ганьо мрази великата америка и обича русия. Средностатистическия руснак е толкова нагъзен, колкото ганьо. Няма за какво да им завиждаме - затова сме си братленца. Ганьо вече и жени го шлякат по дупенцето, точно така госпожа Манолавна.

А американеца отива в шеврон да зареди литър бензинец за левче, докато ганьо протестира, че "ни моа си плата тока".

Далече..далече..колко да съм далече.
            Last edited by vankata23; 01.08.2015, 19:36.
            #dagoduhatbednite

Коментар

• Дръж омг дръж
              http://www.blitz.bg/news/article/352494

Коментар

Няма да се освободите, щото сте бедни. А който НЕМА пари НЕМА право да решава. (Евала, Тошко).
                Хайде злоба по богатите и велики Американци. И да пускате боба да се вари през нощта, че тока тогава е по евтин - да не гледам пак протести, че нямате кинта да го платите, че ми е банално вече.
                Еххххххххххх, Маранди груп, къде ги видя тия велики американци?
                Бяха велики до времето, когато действаха законите въведени за банките от Рузвелт!
                1998 година успяха да свалят последния закон и .... последва 11 септември и цялата отврат след това!

Знаеш ли защо, още крепят положението в САЩ, къде с помощи, къде скраденето от целия свят?

Щото имат оръжие по къщите.
                Колко пъти се опитаха да въведят закон да го изземат, но засега няма резултат.
                Ей затова мога да направя евала на американеца, но не и на политиците им!
                Далеко си от истината!

Коментар

• https://desinfowar.wordpress.com/201...8%D1%81%D0%BA/
                  “Шел” съкращава 6500 служители заради ниските цени на петрола
                  Петролната компания “Роял Дъч Шел” ще съкрати 6500 работни места тази година в услията си да намали разходите заради понижаването на цените на петрола, довело до 37-процентно намаление на печалбите за втората четвъртина на 2015 г., съобщава Ройтерс.

https://desinfowar.wordpress.com/201...0%D0%B3%D0%B5/
                  Бавария изгражда “депортационни лагери”

Хайдееееее каква стана тя уволнения и депортация

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                    И тези 47 души готови за премиери имат 45 избирателя общо
                    Един българин - айдуk. Двама - сговорна дружина. Трима - чета с предател.
                    Естествено, че ще се намерят 2-ма от 47
                    #dagoduhatbednite

Коментар

...................... Единствения шанс е нещо реформаторско, а там има поне 47 души пред мен готови за премиер, нямам мерак да стана 48-мия.
                      И тези 47 души готови за премиери имат 45 избирателя общо
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Ти имаш ли пари, ако имаш повече кажи да те изберем за премиер, я за президент/едва ли си на един от двата поста/
                        Последните 3-4 европеидни министърчета /не премиер или президент/ , в превителствата в последните 5 години бяха изгонени като мръсни кучета.
                        Мен никой няма да ме избере - нито съм русофил /бкп,атака/, нито мама има медиина империя, нито съм от малцинството /дпс/, нито ме бива да режа лентички /герб/, нито мога да обещая ИЛЯДО лева минимална /атака/, предците не са агенти /абв/. Не става. Единствения шанс е нещо реформаторско, а там има поне 47 души пред мен готови за премиер, нямам мерак да стана 48-мия.
                        #dagoduhatbednite

Коментар

Няма да се освободите, щото сте бедни. А който НЕМА пари НЕМА право да решава. (Евала, Тошко).
                          Хайде злоба по богатите и велики Американци. И да пускате боба да се вари през нощта, че тока тогава е по евтин - да не гледам пак протести, че нямате кинта да го платите, че ми е банално вече.
                          Ти имаш ли пари, ако имаш повече кажи да те изберем за премиер, я за президент/едва ли си на един от двата поста/

Коментар

• Няма да се освободите, щото сте бедни. А който НЕМА пари НЕМА право да решава. (Евала, Тошко).
                            #dagoduhatbednite

Коментар

• """""""""""""Доколко единни са тези олигархически групи по отношение на Русия?
                              – Да вземем за пример САЩ. Там доминират сега неоконсерваторите, така наречените неокони. Това е доминиращо движение вътре в американския политически елит. В Америка обаче, има и други групи. Например, християнското консервативно е сериозно лоби. Те искат да се върнат към старата добра Америка от 50-те. Те помнят Америка, в която е имало нравственост, Америка без тези експерименти със семейното планиране. Тези хора разбират, че антируската пропаганда изхожда от същия източник, от който и пропагандата срещу традиционните американски ценности. Ние развиваме отношенията си с тях на основата на просемейното движение. В Европа също се усилва разколът между национално ориентираните групи и „глобалистите”. Членовете на ЕС все повече загубват суверенитета си в полза на някакви наднационални органи и в части национален елит, това предезвиква още по-силно отхвърляне – това, че решенията по Чехия или Испания се приемат неясно от кого извън пределите на тези страни, при това не в тяхна полза. Тези, които смятаха „да станат” Германия, видяха, че не станаха, но сега нямат нито лири, нито драхми, нито песети, а безработицата е 30%, емиграцията се е увеличила, семейните ценности, семейството и църквата се разрушават… затова ние виждаме ръст на популярността на тези политически сили, които днес, напротив, искат да излязат от Евросъюза. Не само десните партии, ние левите, като в Гърция. Обаче, тове е социален протест с национален подтекст, същата тази „Сириза” дойде на власт в антиевропейските и антигерманските лозунги.

- Казват, че вие сте съдействали за идването на власт в Гърция на проруски сили?
                              – Контактите ми с европейските политици са с изключително социален и религиозен характер. Да вземем за пример Гърция. Всички връзки тук са от поклонничеството ми в Света гора Атон. Ако някои от хората, с които се запознавам, после стават част от правителството, то това е просто съвпадение. Гърците са наши православни братя, тяхната съдба ме вълнува лично, както и съдбата на българите и сърбите.

- А тези хора от своя страна очакват ли нещо от Русия?
                              – Да, всичките ни събеседници чакат от нас да станем държавата, която открито ще защитава в света християнските ценности. Защото няма сила, която днес да прави това. Само Ватиканът реагира на преследванията на християни, но днес той има малко реално влияние… Ние сме единствената голяма държава, президентът на която не се притеснява да говори за своите православни християнски убеждения. Русия в този смисъл е надежда за два милиарда християни в света.

Източник: Газета.Ru"""""""""""""

В този смисъл и самата Америка е окупирана!
                              Да се върне Америката откъм 50-те! А дано!

Коментар

• Французите защо протестират- срещу окупацията ли??
                                https://www.facebook.com/informacion...type=1&theater

Коментар

Working...
                                X