Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение....
ЕС не може да се освободи от хамериканската окупация без Русия. ....
Всички помним, как завърши последното "освобождение" на половин Европа от сесесерето.
Всички помним как в "освободената" половина на Европа хората живееха жизн, а в "загнилата" част лайф в продължение на половин век.
Всички помним, как от "освободената" половина, хората си чупеха краката да бягат, докато охранителите на "рая" стреляха по тях в гръб с автоматите.
Ако има мераклии за повторно такова "освобождение" --> прав им път, към масква, пхенян или каракас. Там бързо ще осъзнаят някои истини.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПиташ, отговарям. Не разбирам, от какво си недоволен? Ако не искаш да отговарям на въпросите ти просто недей да ги задаваш!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЗабрави, да намесиш Марс, Луната и СатурнСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеХамериканската окупация на ЕС е многостранна. Тя не е от вчера. В началото тя винаги е медийна. Целта е предварителна пропагандна обработка на туземците и приспиване на тяхното внимание. След това е финансовата окупация от квазимеждународни организации като МВФ, СБ и прочие мародери. Следва търговско-икономическата окупация и разоряването на промишлената база и икономиката на колонията. Военната окупация е последна фаза, когато съпротивителните сили на туземната народопсихология са подавени. Хамериканските военни бази на българска територия са последната фаза на пълната окупация...
Всяко събитие, което помага на туземците да осъзнаят, че има и друг свят освен единствения правилен и прогресивен свят на окупаторите, помага за разрастване на народо-освободителното движение. Танковият биатлон е международно събитие включително с участието на пиндостански сателити които са осъзнали подчинената си роля и които се стремят да станат по-самостоятелни. Такъв е случаят с участието на Кувейт в това спортно събитие!
ЕС не може да се освободи от хамериканската окупация без Русия. Ето защо всяко събитие, което укрепва международния авторитет на Русия е крачка в правилна посока.
Коментар
-
Хамериканската окупация на ЕС е многостранна. Тя не е от вчера. В началото тя винаги е медийна. Целта е предварителна пропагандна обработка на туземците и приспиване на тяхното внимание. След това е финансовата окупация от квазимеждународни организации като МВФ, СБ и прочие мародери. Следва търговско-икономическата окупация и разоряването на промишлената база и икономиката на колонията. Военната окупация е последна фаза, когато съпротивителните сили на туземната народопсихология са подавени. Хамериканските военни бази на българска територия са последната фаза на пълната окупация...
Всяко събитие, което помага на туземците да осъзнаят, че има и друг свят освен единствения правилен и прогресивен свят на окупаторите, помага за разрастване на народо-освободителното движение. Танковият биатлон е международно събитие включително с участието на пиндостански сателити които са осъзнали подчинената си роля и които се стремят да станат по-самостоятелни. Такъв е случаят с участието на Кувейт в това спортно събитие!
ЕС не може да се освободи от хамериканската окупация без Русия. Ето защо всяко събитие, което укрепва международния авторитет на Русия е крачка в правилна посока. Не напразно целта на пиндосляците е да изолират Русия. За сега тази амбициозна задача, която са си поставили търпи пълен и зрелищен провал!Last edited by Forex Master; 04.08.2015, 13:43.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеВ момента се провежда поредния международен танков биатлон в Русия. Кувейтския екипаж направи истинско шоу... хаха
https://www.youtube.com/watch?v=WriPgJFslyY
During a practice run ahead of Tank Biathlon 2015, taking place in Russia for the third time, a Kuwaiti crew piloting a T-72 could not handle the momentum and sent their steel giant into an uncontrollable drift ending in a spectacular flip, which was caught on video.
While preparing for a breathtaking spectacle at the international competition in Russia, the Kuwaiti soldiers hit the acceleration on their 41-ton armored giant a little too hard before a sharp turn. Trying to drift the machine sideways, to the surprise of onlookers, they sent the tank flying in the air, rolling the machine onto its side before resting motionless.
Коментар
-
В момента се провежда поредния международен танков биатлон в Русия. Кувейтския екипаж направи истинско шоу... хаха
https://www.youtube.com/watch?v=WriPgJFslyY
During a practice run ahead of Tank Biathlon 2015, taking place in Russia for the third time, a Kuwaiti crew piloting a T-72 could not handle the momentum and sent their steel giant into an uncontrollable drift ending in a spectacular flip, which was caught on video.
While preparing for a breathtaking spectacle at the international competition in Russia, the Kuwaiti soldiers hit the acceleration on their 41-ton armored giant a little too hard before a sharp turn. Trying to drift the machine sideways, to the surprise of onlookers, they sent the tank flying in the air, rolling the machine onto its side before resting motionless.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеКато не ти харесвам, не влизай никъде из нета, аз съм навсякъде.Last edited by X_Y; 04.08.2015, 12:27.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от белот Разгледай мнениеТам ( между Сирия и Ирак ) изглежда е зоната на здрача. Според мен тия джихадисти доста дълго се задържаха там.
Ако проследиш хронологично събитията и събереш 2 и 2, ще видиш, че "зоната на здрача" си е планомерно създадена и пазена от щатите...
Смяташ ли, че вълните от бежанци, посока Европа са случайни ?Last edited by Колчо Слепеца; 04.08.2015, 11:31.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Дейстията на САЩ довели... А тези емигранти от преди да има САЩ , а мултимислителю???? Пак и САЩ са виновни???
А тези емигрантИ от преди конфликтите на САЩ, пак ли САЩ са виновни????
А за това, че Европа е привлекателно място, пак ли САЩ са причината??
Кажи, мултиспицилист такъз...
Само да ревете като вдовици за ... ви остана..
Сигурно и за сиренето в магазина, дето ви е скъпо, пак САЩ са ви виновни.
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеКакво си се разплакал като вдовица за х... бе , мултиакаунтър?
Нали действията на САЩ и няколко сателита на САЩ в Ирак, Сирия и Либия доведоха до там, ЕС а бъде удавен с емигранти от Близкия Изток и Африка!
Какво само скимтиш във форума като някой пудел? Като не ти харесва не влизай тука бе, Мултиакаунтър.
Аз имам друго наименование за такива като тебе, ама това звучи много компютърджийско.
Като не ти харесвам, не влизай никъде из нета, аз съм навсякъде.
Дейстията на САЩ довели... А тези емигранти от преди да има САЩ , а мултимислителю???? Пак и САЩ са виновни???
А тези емигрантИ от преди конфликтите на САЩ, пак ли САЩ са виновни????
А за това, че Европа е привлекателно място, пак ли САЩ са причината??
Кажи, мултиспицилист такъз...
Само да ревете като вдовици за ... ви остана..
Сигурно и за сиренето в магазина, дето ви е скъпо, пак САЩ са ви виновни.Last edited by X_Y; 04.08.2015, 12:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнениеМи... не че нещо - ама предпочитам политиците МИ, МОЙТЕ ИЗБРАННИЦИ да грабят ОСТАНАЛИЯ свят, не МЕН.
Ето за това са велики - защото както ти каза, крадат от целия свят. Не от НАРОДА си.
Затова и ганьо не може да ги трае - щото го е яд в червата. Щото ганьо е нагъзен от Пеевски, а average joe нагъзва целия свят. Затова и ганьо мрази великата америка и обича русия. Средностатистическия руснак е толкова нагъзен, колкото ганьо. Няма за какво да им завиждаме - затова сме си братленца. Ганьо вече и жени го шлякат по дупенцето, точно така госпожа Манолавна.
А американеца отива в шеврон да зареди литър бензинец за левче, докато ганьо протестира, че "ни моа си плата тока".
Далече..далече..колко да съм далече.
Явно много ти е готино да говориш глупости!
Наясно ли си, колко американци имат стандарт на живот, който ти би пожелал?
Или, колко % са американците, чийто живот за нищо на света не би бил пожелал!
Щото у нас си има прислойка, на която някои американци биха завидяли и обратното, разбира се!
Не може по каймака, да съдиш за млякото!
Друг е въпросът, доколко е пълноценен животът на хората от върха, където и да са по света!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеПървоначално изпратено от белотТам ( между Сирия и Ирак ) изглежда е зоната на здрача. Според мен тия джихадисти доста дълго се задържаха там.
Нали действията на САЩ и няколко сателита на САЩ в Ирак, Сирия и Либия доведоха до там, ЕС а бъде удавен с емигранти от Близкия Изток и Африка!
Какво само скимтиш във форума като някой пудел? Като не ти харесва не влизай тука бе
Аз имам друго наименование за такива като тебе, ама това звучи много компютърджийско.Last edited by X_Y; 04.08.2015, 12:25.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЯ бе нашия къв си е арен .....мен личноме е срам от него , но сигурно все на някого харесва
Сега десните по право ще скочат да го защищават с гърдите си пилешки, но истината е, че по-слаб президент не сме имали в най-новата ни история за съжаление
ЧОВЕК, който не може да повлияе на собствената си жена, как да решава държавните дела съдбоносни?
Коментар
Коментар