IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• БългАрей,
    Ти поне се опитвай да четеш заглавията на темите.
    Те (заглавията и темите) в някаква степен рамкират съдържанието и позволяват на участниците да се ориентират, какво, къде се "дискутира". Не че за такова, като теб има каквото и да е значение, налЕ..
    тА,
    Аз те разбирам, че за хлебеца чер се трудиш, ама "постването" на "мнение" БЕЗ НИКАКВА връзка с ТЕМАТА, е просто БЕЗСМИСЛЕНО.
    Нямам представа, как (на знак, на пост, линк, или "цитат") Ви ги таксуват тия безсмислици, но нивото МНОГО НИСКО бе ... Само ученици - тройкаджии ли набират за тая работа ? Не ви ли проверяват бележника, да видят как сте по писане преди наемане... ?
    СРАМОТА, ша знайш..
    СРА-МО-ТА !!!
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Ситуация в российской армии напоминает «скотный двор»

Коментар

• Архивите проговарят за руското съучастие в убийството на Левски

Коментар

• Е как да е суверенна държава, като външно и вътрешно са пробити по РУСКА линия???!!

Много тъпо и смешно... КАКВА Е ТАЗИ ЧЕРВЕНА ЛИНИЯ, НЯКОЙ ПЛАЩА ТОВА ДА СЕ СЛУЧВА И ТО ОТ ГОДИНИ. ДА не стане кафява по някое време. И продажниците да бъдат съдени за анти БЪЛГАРИЗЪМ, както някои от тукашните кухи лейки в този форум?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
            Камънак сливенски,

На мен не ми харесват религиите, камо ли дренави спекулации с противопоставянето на еднакви изповедания от различни нации.

Харесва ми, че не е руска база. Доколко е американска, това го твърдите ти, Форко и Волен Сидеров - сиреч Путин го твърди.

Българското правителство ВИНАГИ Е БИЛО ОТ СЛУГИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ.
            НЕ САМО ДНЕС И СЕГА, ВИНАГИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ.

Доколко ИМА ОКУПАЦИЯ, това го твърдите ти, Форко и Волен Сидеров - сиреч НИКОЙ.

Като са чуждопоклонници слуги, да го!
            Оставям творението ти цяло целеничко, да му се порадваш!

Сидеров и случката в Париж да не бяха руско творение?
            Сидеров му дадоха задачка, да отклони в грешна посока настроените срещу американската политика.
            Въпросът е да говори, каквото хората знаят и искат да чуят от политик!
            Дотам! Една дума вяра му нямам!
            Но теб те устройва, и като враг, и като колега!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
              За съжаление трансатлантическото сътрудничество е на път да се подпише. САЩ си свършиха работата с плашилото Россия. Робството се усилва!
              Един историк днеска каза,че най-добрите български офицери са раждани по време на османското робство!!!Дано да стане така и по време на САЩиянското робство!!!

Коментар

• За съжаление трансатлантическото сътрудничество е на път да се подпише. САЩ си свършиха работата с плашилото Россия. Робството се усилва!

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                  Даааа бе... ?
                  То, ей така се подава оставка ... ?
                  То, нищо нередно няма.
                  ФондАцята го прави от най добри чувства.. налЕ..
                  И аз от одеве чакам, ама никой, никъде не ме праща ..
                  Ми, щот си кьорав!!!

Коментар

• Камънак сливенски,

На теб ти харесва, че православни са изправени срещу православни?
                    На мен не ми харесват религиите, камо ли дренави спекулации с противопоставянето на еднакви изповедания от различни нации.

Харесва ти, че раят България стана американска база?
                    Харесва ми, че не е руска база. Доколко е американска, това го твърдите ти, Форко и Волен Сидеров - сиреч Путин го твърди.
                    Харесва ти чуждото правителство от български мижитурки?
                    Българското правителство ВИНАГИ Е БИЛО ОТ СЛУГИ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ.
                    НЕ САМО ДНЕС И СЕГА, ВИНАГИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 100 ГОДИНИ.

Окупацията на европейските страни от американската политика е очевадна за хората с будно съзнание!
                    Доколко ИМА ОКУПАЦИЯ, това го твърдите ти, Форко и Волен Сидеров - сиреч НИКОЙ.

Останалите го духат!
                    Като са чуждопоклонници слуги, да го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                      Недей да ми се пениш, България може да е всичко, но не и окупирана.
                      Не ти харесва, че не ни командва Русия, ясно е..
                      Проблема се решава с посещение на гарата и куфар в ръка..
                      На теб ти харесва, че православни са изправени срещу православни?
                      Харесва ти, че раят България стана американска база?

Харесва ти чуждото правителство от български мижитурки?
                      Окупацията на европейските страни от американската политика е очевадна за хората с будно съзнание!
                      Останалите го духат!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                        Тези осем магистрати, трябва директно да си подадат оставките от всички ръководни длъжности в съдебната система .....
                        Да им запомним имената.....:

Соня Найденова – представляващ ВСС и председател на комисия „Международна дейност”;

- Галина Карагьозова – член на ВСС и член на комисия „Професионална етика и превенция на корупцията”;

- Елка Атанасова – член на ВСС и член на комисия „Професионална квалификация, информационни технологии и статистика”;

- Калин Калпакчиев – член на ВСС и председател на комисия „Анализ и отчитане степента на натовареност на органите на съдебната власт”;

- Камен Иванов – член на ВСС и член на комисия „Бюджет и финанси”;

- Магдалена Лазарова – член на ВСС и председател на комисия „Публична комуникация”;

- Милка Итова – член на ВСС и председател на Комисия по предложенията и атестирането на съдии, прокурори и следователи;

- Юлия Ковачева – член на ВСС и член на Комисия по дисциплинарните производства.
                        Не знам Чиче питай петолъчката той твърди, че сме били суверенна държава аз му казах, че сме американска окупирана колония и той ме заплашва с некви прокуратури и го питах в коя да се оплача в американската или в наща колонизираната .........

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          Тези осем магистрати, трябва директно да си подадат оставките от всички ръководни длъжности в съдебната система .....

Соня Найденова – представляващ ВСС и председател на комисия „Международна дейност”;

- Галина Карагьозова – член на ВСС и член на комисия „Професионална етика и превенция на корупцията”;

- Елка Атанасова – член на ВСС и член на комисия „Професионална квалификация, информационни технологии и статистика”;

- Калин Калпакчиев – член на ВСС и председател на комисия „Анализ и отчитане степента на натовареност на органите на съдебната власт”;

- Магдалена Лазарова – член на ВСС и председател на комисия „Публична комуникация”;

- Милка Итова – член на ВСС и председател на Комисия по предложенията и атестирането на съдии, прокурори и следователи;

- Юлия Ковачева – член на ВСС и член на Комисия по дисциплинарните производства.
                          Даааа бе... ?
                          То, ей така се подава оставка ... ?
                          То, нищо нередно няма.
                          ФондАцята го прави от най добри чувства.. налЕ..
                          И аз от одеве чакам, ама никой, никъде не ме праща ..
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis12 Разгледай мнение
                            Магистрати на екскурзия в САЩ на разноски на „Америка за България“
                            http://www.blitz.bg/news/article/324869
                            ....................
                            Осем висши магистрати, които членове на Висшия съдебен съвет (ВСС), са командировани за две седмици в САЩ. Всички разноски се поемат от Фондация „Америка за България”, съобщава Bpost.bg, позовавайки се на протокол от заседание на Висшия съдебен съвет от 5 март 2015 г.
                            ....................

Тааа в коя прокуратура да го кажа, че сме колония без суверенитет в американската или в наща ??

Коментар

• В навечерието на 70-годишнината от бомбардировките, престъпление срещу човечността...

Клинцевич просит МИД РФ инициировать трибунал по Хиросиме и Нагасаки

В августе 1945 года американские пилоты сбросили атомные бомбы на японские города Хиросиму и Нагасаки. От атомного взрыва и его последствий в Хиросиме из 350-тысячного населения погибли 140 тысяч человек, в Нагасаки — 74 тысячи. Подавляющее большинство жертв атомной бомбардировки были мирными жителями. В годовщину трагических событий, 6 и 9 августа, в Хиросиме и Нагасаки ежегодно проходят "Церемонии мира".

"В ближайшее время Российский союз ветеранов Афганистана обратится в МИД России с просьбой инициировать создание международного трибунала по бомбардировкам 1945 года Хиросимы и Нагасаки", — сказал Клинцевич.

По его мнению, атомные бомбардировки японских городов Хиросимы и Нагасаки должны быть квалифицированы как преступления против человечности.

РИА Новости http://ria.ru/society/20150805/11633...#ixzz3hwg1vvIB

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                                Точно обратното.
                                Алооу , братчед ...педерасите не са ни от любимците , да знайш !

Коментар

Working...
                                X