IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще се освободи ли ЕС от американска окупация?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
    Абе пелешати, кога руските измекяри са се били с равностоен противник, бре Чико?
    Русия се е била с Наполеон , с Хитлер и т.н. които са равностойни противници .....САЩ като лешояд се бие само с умиращи или слаби ....факт.

И във двете световни войни САЩ се включва по активно накрая след като вече нещата се почти решени на бойното поле....
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
      Антака, а ти се излагай с измислени окупации тука.....
      Последният ми пост, към теб (монтирам ти игнор-а)...

„Най-безнадеждно поробен е този, който грешно смята, че е свободен.” - Гьоте
      ...
      Остани си със здраве и мисли с главата си...
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
        Личните ти предпочитания, никак не ме вълнуват.
        Не можеш да оспорваш нещо, което НЕ РАЗБИРАШ...
        Просто не си губи ценното време и богатей !!!
        Антака, а ти се излагай с измислени окупации тука.....

Коментар

Надценил - подценил, предпочитам, да " не съм те разбрал", защото иначе трябва да оспорвам неистини, а времето е пари.
          Личните ти предпочитания, никак не ме вълнуват.
          Не можеш да оспорваш нещо, което НЕ РАЗБИРАШ...
          Просто не си губи ценното време и богатей !!!
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

извинявам са.
            малко съм те надценил.
            Надценил - подценил, предпочитам, да " не съм те разбрал", защото иначе трябва да оспорвам неистини, а времето е пари.

Коментар

Напоследък нищо не ти се разбира, ако не ти идва, какво да напишеш, прави нещо друго...
              извинявам са.
              малко съм те надценил.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                Петолъчка в грешка си , трепят само слабите ....като селски хулигани са.

Руснаците не смеят да ги трепят щото знаят че е трудно да се биеш с равностоен противник...виж иначе това да бомбят някакви си арабески , сърби и т.н. дето няма как да ми отговорят адекватно хич не се замислят
                Отдавна знаем, че историята не ти е сила. Дори и най-новата. Тези работи, за които говориш, ги прави световна коалиция, не една държава. Трябва да лаете срещу петдесетина държави, не само срещу една.

Коментар

Освен това, може смело да допълниш към списъка си, какво още Не правят :
                  НЕ участват във фестивали на народните занаяти, както и НЕ са част от местния отбор по дъскорЯзане...
                  Мнда.. само че, ТОВА, дето си "написал" предполагам ти звучи великолепно, но НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, защото няма нищо общо с въпросчето, което ти зададох...

Тях да попитам ??? ...
                  Ама ти нямаш написано отговорче ли ???
                  И клетото НЕ ЗНАЕ какво да копира за "отговор" ??? Мамин сладуран...

Добре, добре,
                  Няма да те притеснявам повече, че взе да се объркваш...
                  Напоследък нищо не ти се разбира, ако не ти идва, какво да напишеш, прави нещо друго...

Коментар

сядай, сядай...
                    Опять - ДВОЙКА !!!
                    Мда пропуснал е 1916 г. Добруджа.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankata23 Разгледай мнение
                      Абе пелешати, кога руските измекяри са се били с равностоен противник, бре Чико?

сядай, сядай...
                      Опять - ДВОЙКА !!!

Коментар

Знам какво не дирят. Не налагат престъпна, комунистическа диктатура за по половин век, не налагат фалиращ социализъм, на хората не им се налага , да съжителстват с объркани партийци зомбита до живот.
                        Останалото какво вършат, не ме интересува. Че не вършат това с комунизма, ми стига. По-лошо от комунизма няма.
                        Освен това, може смело да допълниш към списъка си, какво още Не правят :
                        НЕ участват във фестивали на народните занаяти, както и НЕ са част от местния отбор по дъскорЯзане...
                        Мнда.. само че, ТОВА, дето си "написал" предполагам ти звучи великолепно, но НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА, защото няма нищо общо с въпросчето, което ти зададох...
                        Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                        Ми питай ги, мен ли питаш?
                        Тях да попитам ??? ...
                        Ама ти нямаш написано отговорче ли ???
                        И клетото НЕ ЗНАЕ какво да копира за "отговор" ??? Мамин сладуран...
                        Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                        Добре, ще отговоря: трепят тези, които не им изнасят. Ние им изнасяме, радвай се.
                        Добре, добре,
                        Няма да те притеснявам повече, че взе да се объркваш...

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение

Руснаците не смеят да ги трепят щото знаят че е трудно да се биеш с равностоен противник...виж иначе това да бомбят някакви си арабески , сърби и т.н. дето няма как да ми отговорят адекватно хич не се замислят
                          #dagoduhatbednite

Коментар

Знам какво не дирят. Не налагат престъпна, комунистическа диктатура за по половин век, не налагат фалиращ социализъм, на хората не им се налага , да съжителстват с объркани партийци зомбита до живот.
                            Останалото какво вършат, не ме интересува. Че не вършат това с комунизма, ми стига. По-лошо от комунизма няма.

Добре, ще отговоря: трепят тези, които не им изнасят. Ние им изнасяме, радвай се.

Last edited by markoci; 06.08.2015, 15:17.
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Добре де петолъчка тва готино ли е ? Ти би ли пращал български войски да трепят тоя и оня по света и да прайш бази ?

Коментар

Очевидно, ти е трудничко, да осмислиш текста и да схванеш КАКВО ТОЧНО се казва в него.
                                Въпросът е : що дирят американски военни извън саш ?
                                И така семсе години ...
                                ?
                                Въпросът е : що дирят американски военни извън саш ?

Коментар

Working...
                                X