If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ммммм, и да се радваме на подобна перспесктива Пък после се чудиш че ви гонят с намъни по целия свят
Както искайте приемайте перпективата. Аз лично съм доволен, че тука опитите за "зелени човечета" и "народни републики" няма да минат толкова лесно като в Украйна. Ако това ви натъжава проблемът си е ваш.
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Няма да правят никаква република. Най-много да ни вкарат с Павлик Морозов в различни окопи, и да ни накарат да се замеряме с гранати. Седейки по събитията в последните години варианта хич не е хипотетичен. За съжаление.
Надявайте се работата да стигне до окопи
Най-много да ви набутат в накое българско гуантанамо, където да обяснявате от кой точно ловно-рибарски магазин сте купили Бук-овете
"Если б захотеть одним словом выразить, что делается в России, то следует сказать: воруют!"
Имали някой информация колко са хамерикосите в Бг- чета че били 30 000 с тенденция за 40 000 . И има ли някъде статистика какво си купуват от бг- знам че преди само горна баня купуваха, сега???
Да, явно скоро ще догонят 500'000 руски имота у нас и Аллах знае колко руснаци, свързани с тези имот.
Кратка статия , отразяваща настроенията на германците към Америка.Индикаторът показва каква част смятат за излишно по нататъшното обвързване с Америка та до антиамериканизъм.
Коментар