If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Смяташ, че си видял всичко. ???
НЯМА как последните военни разработки да излязат на такъв показ и коментари. (нито руски, нито штатски, нито квито и да е )
Ако говориш за Доналд Кук (май се казваше кораба), там по-скоро беше проверка, детайлизация и по-прецизна настройка...
Да бе да онзи хвалипръцко Путин си изкара всичко още без никой да го е питал
По скоро със задушевен поЗдрав за руските пилоти и специално за Путя. Специално да му покажат къв идиот е да си разкрива картите
Смяташ, че си видял всичко. ???
НЯМА как последните военни разработки да излязат на такъв показ и коментари. (нито руски, нито штатски, нито квито и да е )
Ако говориш за Доналд Кук (май се казваше кораба), там по-скоро беше проверка, детайлизация и по-прецизна настройка...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Модератор няма ли да се намеси! НПО-тата свалиха нивото на дискусията до Отговора на въпроса, Къде учат щерките на Путин, Медведев и Лавров
А какво грешно има в това, другарю? Нима вчера Путлер не зави, че грантаджии обикаляли по училищата и едва ли не крадяли талантливи русначета? Не е ли редно да се каже в тоя контекст къде учат и живеят не само неговите деца, а и тези на цялата му свита?
Или правилото на кремълските големци е "не ме гледай какво правя, слушай какво те лъжа"?
Сещаш ли се същия ясминец като отиде за втори път близо до руски води и руснаците като пратиха изстребители какво стана - руснаците видяха този път една конфигурация от три пръста с преобладаващ среден
И се събуди облян в студена пот и разбра, че само си сънувал...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Фактите са други. Целият свят се смя със сълзи на очите... Къде се загуби гордостта на ВМС на САЩ есминецът „Доналд Кук”? От Холивуд няма ли да направят някакъв филм за тази случка?
Мастъре, ти карти играеш ли. Как се казва на човек който си разкрива картите преди още играта да е почнала Аз лично им викам идиоти.
Сещаш ли се същия ясминец като отиде за втори път близо до руски води и руснаците като пратиха изстребители какво стана - руснаците видяха този път една конфигурация от три пръста с преобладаващ среден
Ето гърците вече почти се освободиха от европейска и американска окупация.
От сериза и партнерс, в кооперация със сесесере2, дори са намисли да ги "освободят" тотално ....от всичко:
Коалиционен партньор на СИРИЗА изпрати проевропейските гърци в Аушвиц
Димитрис Каменос критикува демонстрациите „Оставаме в Европа”, проведени в Атина през последните дни http://www.blitz.bg/news/article/344673
Ми така де, право към Аушвиц, фашисти такива.....или беше обратното?!?! Ще изчакам кутев и шаренкова да спуснат опорните и тогава ще конкретизирам.
Хихи михи тва са фактите - флота на Русия е по-слаб и от този на Италия
Фактите са други. Целият свят се смя със сълзи на очите... Къде се загуби гордостта на ВМС на САЩ есминецът „Доналд Кук”? От Холивуд няма ли да направят някакъв филм за тази случка?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар