If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
В щата Арканзас всички класни стаи във всички училища ще бъдат оборудвани с паник бутони. Това е бъдещето което ни очаква в ЕС ако скоро не се освободим от хамериканската окупация! Краварите налагат собствената си ценностна система във всичките си колонии.
Panic in the classroom: Arkansas to deploy emergency alert apps in all schools
A program launched with a $1 million state contract will provide teachers, administrators, and staff in all Arkansas public schools with a “panic button” to quickly notify 911 of an emergency, whether it’s a fire or an active shooter situation.
Познаваме поведението ви...
Един ник е баннат и ВЕДНАГА го сменя друг ...
.......................
Както е казал поета-комунис :
Аз паднах - друг ще ме смени и толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!
........................
Нищо де, добре дошел все пак...
Истина е, че все някак, човек трябва да се изхранва.
Срамна работа няма.
налЕ...
Абе ей не се занимавайте с тея ботове, първо си губите времето и второ съвсем размиват темата, зарежете ги там игноре пишете си по същество и толкоз .......
@Мастъре и за тебе се отнася остай ги там да потъват .....
Познаваме поведението ви...
Един ник е баннат и ВЕДНАГА го сменя друг ...
.......................
Както е казал поета-комунис :
Аз паднах - друг ще ме смени и толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!
........................
Нищо де, добре дошел все пак...
Истина е, че все някак, човек трябва да се изхранва.
Срамна работа няма.
налЕ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Фърфорексе, разкажи как мукавяната армата и падащите като презрели круши рашистки самальоти ще освобождават европейците от окупация ... , че много са постни "бисери и вицове" днес
Не става...
На мен, игнор листа ми стана огромен...
Просто се регистрира нов ник за пет минути и готово ...
абе не бе да не спориш с тоя бот, нека си спами там за кво му отговаряш заеби ги там да мрат кво ти дреме кво пускат, аз чат пат се обадим тука щото кво да спорим с некой на който това му е работата да спами - ти му изкарваш заплатата така, а така и американците не правят, всеки трябва да си я изработи сам !!
има и друг лек за тея глупаци, налагаш им тотален игнор все едно не съществуват и няма спор съответно никаква дискусия и няма да стигаме до пререкания по тоя начин тъкмо и Модераторите ше трият само тях .......(и ше им олекне от нас) Просто не водиш диалог с тея ботове и тва е - ко толкоз ......
да не ядосваме Холандеца тъкмо .....
Не става...
На мен, игнор листа ми стана огромен...
Просто се регистрира нов ник за пет минути и готово ...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Има ли човек с главата си тук, който да е в състояние, да докаже съществуваща американска окупация над ЕС? НЕ!
Няма какво да "доказва" ОЧЕВИДНОТО ...
Когато, НЯМАШ собствена армия и НЯМАШ право на глас, а имаш бази с ЧУЖДИ военни на твоя територия, на които не можеш да каже НИЩО - ти, като държава НЯМАШ ПРАВО НА МНЕИЕ И ГЛАС..
ТИ, СИ ОКУПИРАН и ЗАВИСИШ на 100 от кефа и настроението на ЧУЖДЕНЕЦ.
А когато той си тръгне (рано или късно ще се случи), ЩЕ ВИДИШ, до какъв безпомощен хал си докаран... На държавно ниво.
Публикации да искаш. От све уважавани автори. ВСЕКИ ДЕН. Коя тематика ти убягва ? Икономическа ? Политическа ? ЧалгА ? Къде Риана се люби с Хамилтън ?
Ама ВСИЧКО ИМА БЕ !!!
Коментар