Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМаранди помогни да си вземем Северна Добруджа с градовете Тулча,Констанца ,
Мамая,Тузла и аз с две ръце ще гласувам ти да ни станеш император.
После следва ефект домино и ще падне Украйна, Молдова, Румъния.
От мен нищо не зависи.
П.П. Моли се да не ви ставам император някога. Моли се! ( че тогава изгоря и Константинопол + Белград )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСумата е по-голяма. Получават по списък брашно, захар, сол, олио, ориз, месни консерви, памперси за деца и възрастни хора и други неща от първа необходимост. Всеки месец има поне по един хуманитарен конвой иначе хората в Донбас ще гладуват и студуват без храни и запасни части за електро и топлоцентралите бомбардирани от фашагите с Градове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениефинансирани от Путин терористи в Донбас получават 634 410 000 рупли... в месяц...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеС война естествено, но ще е икономическа
Мамая,Тузла и аз с две ръце ще гласувам ти да ни станеш император.
Коментар
-
По списъчен състав 18 126 финансирани от Путин терористи в Донбас получават 634 410 000 рупли... в месяц... грубо десетина милиона долара на месец само за главорези дава Путин...
http://glavred.info/politika/stalo-i...er-300009.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИмперия означава да пресъединим и други народи които нямат нищо българско.
Как ще излъжеш гърците,влахите и сърбите да се присъединят към твоята империя?
Процес започна вече и ще го видите след 10-15 години.
В чужбина БГ-ейците са в пъти по-големи БГ-ейци от тукашните мърди. Затова на местните им говоря на "вие". Па, те ми се цупят.
Не били мърди, ами шматки
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеКак ще излъжеш гърците,влахите и сърбите да се присъединят към твоята империя?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеС война естествено, но ще е икономическа
Как ще излъжеш гърците,влахите и сърбите да се присъединят към твоята империя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеРешил е да я прави чрез форумчето на инвесторчето. На много игрички играе момчето - тва уоркрафт, лийг ъф леджънт, каунтърстрайк, файнъл фантаси... ги познава кат петте си пръста. Колко му е да изгради една империя?
------------------------
Та, в този ред на мисли - ти какво още пишеш тук, бре неграмотник?
Нали, биткойн, руплата и златото щяха да са ракетите на световната икономика за 2014 г.
Па, те глътнаха най-много вода.
---------------------------------------------------
Сещаш ли се колко се разминават "мечтите" ти с реалностите? Ърммм ...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрябва да го питам тази БГ империя с лафмоабет ли ще я правим или с нова
Балканска война?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТрябва да го питам тази БГ империя с лафмоабет ли ще я правим или с нова
Балканска война?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНе. Само Дряново. Това е най-дългото му пътуване на готвача извън Търново. За останалия свят има Интернет.
Балканска война?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеОще нищо, но предстои - сега се говори, че е бил на спявка при пиндосите и е разкрил, каквото знае за петоколонницитеСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАааа, смрадни... само ме лъготиш, зомби откачено... Я да проверим. Повтори след мен "Обама е черна маймуна и не е мой идол"?
КОЙ? КОЙ? КОЙ?
П.П. Не стига, че ме крадете като побъркани, ами после да се обяснявам. У лево ...
Русото като ви прави анализи, ще си водите записки
Коментар
Коментар