Първоначално изпратено от BOBAN1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
Отговор дава най-големият рускоезичен сайт за имоти в чужбина prian.ru на базата на проучване на нагласите сред потребителите си - 350 000 всеки месец. За 2015 г. той очертава няколко тенденции сред руските купувачи: ръст на интереса към инвестиционни имоти за сметка на по-слабото търсене на жилища за ваканционни нужди; повече покупки с цел заселване или получаване на жителство в дадена държава и намалял брой купувачи за сезонно ползване; негативен ефект и отложени сделки предимно при руснаците с по-ограничен бюджет и слабо отражение при по-заможните купувачи; ръст на заявките за продажба на придобитите имоти зад граница.
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2..._ruskite_pari/
Я разходи се из Сочи и виж колко нашенци са изпонакупили там апартаменти ....... аааааааааааааНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМоркуфф измислил нова икономика на заплатите.
Минимална 160 левас ( след повишението ) - средна 6000 левас.
Или 37 пъти разлика между минимална и средна заплата.
Това само пълен уникум може да го напише и твърди. От дряновската ентелегенция
После аз съм обиждал. Ами спрете да ръсите простотии, бре.
Нищо ново за теб и начина ти на писане.....некомпетентен както винагиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от fon Разгледай мнениеЕто ти още една лъжа, дето трябва да опровергаем. В Русия минималната заплата е 5965 рубли, което в момента е 163 лева
http://russian.rt.com/article/62358
В Крим казват, че на много места не я дават защото просто не могат сега, но като стане като във Вегас ще почнат да я дават.
Аз съм сигурен, че Русия е в пъти по-богата държава от България, тъй като гледам руска телевизия и нашата АЛФА, говоря с много руснаци и просто го знам, а се оказва че много руснци работят и взимат по-малко от помощите на циганите тук. Къде бъркам? Все пак в Русия не пият само вода.
.................................................. .................................................. ....
Отговор дава най-големият рускоезичен сайт за имоти в чужбина prian.ru на базата на проучване на нагласите сред потребителите си - 350 000 всеки месец. За 2015 г. той очертава няколко тенденции сред руските купувачи: ръст на интереса към инвестиционни имоти за сметка на по-слабото търсене на жилища за ваканционни нужди; повече покупки с цел заселване или получаване на жителство в дадена държава и намалял брой купувачи за сезонно ползване; негативен ефект и отложени сделки предимно при руснаците с по-ограничен бюджет и слабо отражение при по-заможните купувачи; ръст на заявките за продажба на придобитите имоти зад граница.
http://www.capital.bg/biznes/imoti/2..._ruskite_pari/
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеСтранни работи!
Водата в Крим (Симферопол) струва 18 рубли (около $ 0,28), а във Варна 2,39 лв (ок. $ 1,40)
Средна заплата в Симферопол 15 000 рубли (~230 $) = 821 куб.м. вода.
Средна заплата във Варна 800 лв (~470 $) = 336 куб.м. вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеЩо си мисля,че беше казала ,че си от област Донецк....Беше казала,че саразрушили къщата ви и питах коя е разрушил.Между другото не знам колко струва летището като ремонт...Пписах 800млн така......а ти веднага казвш,че не си от там.Между другото не си и украинка...не си и контактувала с украинци или руснаци...иначе щеше да знаеш някои неща
Коментар
-
Моркуфф измислил нова икономика на заплатите.
Минимална 160 левас ( след повишението ) - средна 6000 левас.
Или 37 пъти разлика между минимална и средна заплата.
Това само пълен уникум може да го напише и твърди. От дряновската ентелегенция
После аз съм обиждал. Ами спрете да ръсите простотии, бре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winnerТук някой от твоите тъпаци лъжеше, че водата в Крим била 1 евро, та реших да проверя.
http://russian.rt.com/article/62358
В Крим казват, че на много места не я дават защото просто не могат сега, но като стане като във Вегас ще почнат да я дават.
Аз съм сигурен, че Русия е в пъти по-богата държава от България, тъй като гледам руска телевизия и нашата АЛФА, говоря с много руснаци и просто го знам, а се оказва че много руснци работят и взимат по-малко от помощите на циганите тук. Къде бъркам? Все пак в Русия не пият само вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от winner Разгледай мнениеСтранни работи!
Водата в Крим (Симферопол) струва 18 рубли (около $ 0,28), а във Варна 2,39 лв (ок. $ 1,40)
Средна заплата в Симферопол 15 000 рубли (~230 $) = 821 куб.м. вода.
Средна заплата във Варна 800 лв (~470 $) = 336 куб.м. вода.
Евтинко, евтинко като за манипулацийка, тролейче...
Коментар
-
Първоначално изпратено от wenci Разгледай мнениеЩе победите ....какво!?
Западняците ви спретнаха най-успешната саморазрушителна политика /майдан ,облъчване с мечти + каптагон + преврат/.
До есента на 2015г войната ще е свършила и вече ще има (и сега ги има) две нови държави в Новорусия. Украйна няма да съществува - западната част ще остане под полско управление. Средната част ще се гърчи още няколко години до към 23-24 (задно със всички фашисти и облъчени) и ще влезе в ЕС (Евразийския съюз)!
Преди това ще станем свидетели на победни действия срещу ВСУ нато и сащ. Пожелавам ви Неучастие към тези страни
/п.п. предсказано е и ще бъде/
гьостерица ще развалиш съботният рахатлък на Кандид и компания.
Коментар
-
Сега разбирате ли наглостта на москалската историческа школа?
След като окрадоха историята ни за днешна Украйна и си я приписаха за тяхна, вече посегнаха и на траките.
Алчното джудже ще сере кръв и то много скоро. Оня горе вижда и всичко ще му го изкара през алчния задник.
П.П. Блейките в БГ империя стойте и гледайте и утре като ви изкарат ескимоси от Зимбабве - няма да се сърдите на никого. Нали квичахте от възторг досега 150 години.
Само, че Цивилизацията много добре знае кой - кой е. И сега тече процес, който ще се види скоро. От историята няма бягане.
-------------------------------------------------------------
Маринка ( славянката ) я питам: Защо първата им светица Олга ( Елена ) избива до крак деревляните ( славянско племе ), което е убило мъжа й?
Нали са "славяни"? И сега светица на църква е Олга, а не убийците ( славянчетата ).
Не е ли смешничко как се разминават изкуствени доктрини с реалност?Last edited by marandi; 24.01.2015, 14:36.
Коментар
-
Понеже следя модните тенденции в москалската "история".
От десетки години следват жалки опити да се изкарат:
- славяни ( крах );
- хуни ( крах );
- кимерийци ( крах );
- траки ( крах ).
Знаеш ли защо?
Защото, където и да се опитат да ударят все се натъкват на България с теорията си за произход. А, официалната им политика е, че българите са сред забранените етноси в Раша.
Ето ти картичка, която вчера модерката изтри, че не била по темата ( според нея ). Кой я пита нея дали е по темата, че да се прави на гуру? Като гледам картата на Херодот, която е ползвал руският "учен" за траките, е пропуснато за Малка и Голма Скития, но и на тази карта се вижда достатъчно, че владеем големи части от днешна Украйна и Московия, което си е точно по темата.
Цък ( горе в заглавието е подчертано траки = славяни = русиани ) Според теорията на руското псе Александър Дмитриевич Чертков и теорията му от 1842г, че Аспарух бил малка орда, която минала Дунав и славяните го претопили.
Тия глупости над 150 години вече учат децата ви в читанките по история. Бравас на вас!
Научете се на себеуважение първо и узнайте кои сте, а не като мишки всеки малоумник да преправя карти и сведения като трие думите БГ империя и българи и вие да му ръкопляскате насреща.Last edited by marandi; 24.01.2015, 14:23.
Коментар
Коментар