IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    И на мен ми се воюва, но с Русия още няма да можем да се справим, трябва първо Путин да я досъсипе и тогава. Междувременно за да поддържаме форма можем да прегазим Сърбия, ей така просто за да вбесим мурзилките
    Е от такива диванни патриоти, като тебе България прежива 3 национални катострофи...

Коментар

• Маршрут "Турецкого потока" определен

"Газпром" определил маршрут газопровода "Турецкий поток" по дну Черного моря, сообщила компания по итогам встречи в Анкаре главы "Газпрома" Алексея Миллера и министра энергетики и природных ресурсов Турецкой Республики Танера Йылдыза.

Планируется, что первая нитка мощностью 15,75 млрд кубометров газа придет на территорию Турции в декабре 2016 года.

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
        Тебе ще те пази МАТО или ще те използва, като жив щит, избора е твой. Значи правим се на големи бабаити, показваме мускули, дрънкаме оръжие, а като братушките ти отвъртят един в зъбите плачкаме... Евроценности, кво да праиш!

Аз съм на страната на Русия, а не на пиндофашизма. Трябва патриотичните сили да организират незабавно референдум за излизане от МАТО.
        И на мен ми се воюва, но с Русия още няма да можем да се справим, трябва първо Путин да я досъсипе и тогава. Междувременно за да поддържаме форма можем да прегазим Сърбия, ей така просто за да вбесим мурзилките

Коментар

• бои по американската сган

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Като гледам как плюете Родината си и провъзнасяте Раша. Не дай боже да паркират на Черно море или Дунав. Ще се пуцаме и с тях и с вас
            Тебе ще те пази МАТО или ще те използва, като жив щит, избора е твой. Значи правим се на големи бабаити, показваме мускули, дрънкаме оръжие, а като братушките ти отвъртят един в зъбите плачкаме... Евроценности, кво да праиш!

Аз съм на страната на Русия, а не на пиндофашизма. Трябва патриотичните сили да организират незабавно референдум за излизане от МАТО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Като гледам как плюете Родината си
              Къде видя да плюем Родината си?

Ти купи ли си вече пиндостанско знаменце? Да поздравяваш освободителите пред военните им бази? Или ти ще ги поздравяваш с българско знаменце щот си патриот?
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                Кога ти престанеш да питаш тогава.А под руски ботуш прокопса българския народ.
                Тука сериозен ли си или дразниш врага само?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Не ми пука кой, не съм тръгнал да ти ги хваля и тия, отвори си очите за другите.
                  Ти отговори за народа прокопсал под руски ботуш, не ме питай що американците си бият негрите.
                  Кога ти престанеш да питаш тогава.А под руски ботуш прокопса българския народ.

Коментар

И кой народ под американски и западноевропейски ботуш процъфтя.В САщ има 200 милиона лузъри.
                    Не ми пука кой, не съм тръгнал да ти ги хваля и тия, отвори си очите за другите.
                    Ти отговори за народа прокопсал под руски ботуш, не ме питай що американците си бият негрите.

Коментар

Като гледам твоето сега започва.
                      Виж назад, колко поста имам в тая тема! Нямам време да се занимавам с идиотии и защитаване на тези нямащи значение за мен. Очевадно е обаче, че форекса спря да пише, а ти започна

Коментар

Преброих. Я дай пример с преуспял народ под руски ботуш.
                        Познавам двама, който вече месят хляба и пресяват солта. Пълни сдуханяци без постижения в живота. Нямат какво да губят и не знаят какво им се пише, но ще посрещат с хляб и сол. За съжаление, прости хора много...
                        Който има какво да губи, повярвай, не му се посрещат солдати.

Това с хляба и солта е отчаяния писък на лузъра у нас.
                        Нета е пълен с такива призиви, отправени от никой в нищото.
                        И кой народ под американски и западноевропейски ботуш процъфтя.В САщ има 200 милиона лузъри.

Коментар

Ти си сериозен човек не пиши глупости.Ако братушките дойдат народа ще ги посрещне с хляб и сол щото като нищо могат да го отърват от мизерията и дълговете.Дори идиотите тука громящи Русия ще са най отпред с най големите букети
                          Преброих. Я дай пример с преуспял народ под руски ботуш.
                          Познавам двама, който вече месят хляба и пресяват солта. Пълни сдуханяци без постижения в живота. Нямат какво да губят и не знаят какво им се пише, но ще посрещат с хляб и сол. За съжаление, прости хора много...
                          Който има какво да губи, повярвай, не му се посрещат солдати.

Това с хляба и солта е отчаяния писък на лузъра у нас.
                          Нета е пълен с такива призиви, отправени от никой в нищото.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                            Работното време на форката свърши, смяната застъпи бате пешо
                            Като гледам твоето сега започва.

Коментар

• Работното време на форката свърши, смяната застъпи бате пешо

Коментар

Е па отворих и забогатех, ела да видиш. Сам успях. Без дядо партизанин.
                                Гордея се с това!
                                Мога да съм ти бизнес идол!
                                Никой не ми е виновен на мен, защото всичко ми е ОК!
                                Ти си продукт на Бай ти Тошо!. Край на разговора. Отивам да броя пари..
                                Къде да дойда да видя?

Коментар

Working...
                                X