Първоначално изпратено от kubrat
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Маршрут "Турецкого потока" определен
"Газпром" определил маршрут газопровода "Турецкий поток" по дну Черного моря, сообщила компания по итогам встречи в Анкаре главы "Газпрома" Алексея Миллера и министра энергетики и природных ресурсов Турецкой Республики Танера Йылдыза.
Планируется, что первая нитка мощностью 15,75 млрд кубометров газа придет на территорию Турции в декабре 2016 года.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеТебе ще те пази МАТО или ще те използва, като жив щит, избора е твой. Значи правим се на големи бабаити, показваме мускули, дрънкаме оръжие, а като братушките ти отвъртят един в зъбите плачкаме... Евроценности, кво да праиш!
Аз съм на страната на Русия, а не на пиндофашизма. Трябва патриотичните сили да организират незабавно референдум за излизане от МАТО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКато гледам как плюете Родината си и провъзнасяте Раша. Не дай боже да паркират на Черно море или Дунав. Ще се пуцаме и с тях и с вас
Аз съм на страната на Русия, а не на пиндофашизма. Трябва патриотичните сили да организират незабавно референдум за излизане от МАТО.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКато гледам как плюете Родината си
Ти купи ли си вече пиндостанско знаменце? Да поздравяваш освободителите пред военните им бази? Или ти ще ги поздравяваш с българско знаменце щот си патриот?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКога ти престанеш да питаш тогава.А под руски ботуш прокопса българския народ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеНе ми пука кой, не съм тръгнал да ти ги хваля и тия, отвори си очите за другите.
Ти отговори за народа прокопсал под руски ботуш, не ме питай що американците си бият негрите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ кой народ под американски и западноевропейски ботуш процъфтя.В САщ има 200 милиона лузъри.
Ти отговори за народа прокопсал под руски ботуш, не ме питай що американците си бият негрите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКато гледам твоето сега започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеПреброих. Я дай пример с преуспял народ под руски ботуш.
Познавам двама, който вече месят хляба и пресяват солта. Пълни сдуханяци без постижения в живота. Нямат какво да губят и не знаят какво им се пише, но ще посрещат с хляб и сол. За съжаление, прости хора много...
Който има какво да губи, повярвай, не му се посрещат солдати.
Това с хляба и солта е отчаяния писък на лузъра у нас.
Нета е пълен с такива призиви, отправени от никой в нищото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеТи си сериозен човек не пиши глупости.Ако братушките дойдат народа ще ги посрещне с хляб и сол щото като нищо могат да го отърват от мизерията и дълговете.Дори идиотите тука громящи Русия ще са най отпред с най големите букети
Познавам двама, който вече месят хляба и пресяват солта. Пълни сдуханяци без постижения в живота. Нямат какво да губят и не знаят какво им се пише, но ще посрещат с хляб и сол. За съжаление, прости хора много...
Който има какво да губи, повярвай, не му се посрещат солдати.
Това с хляба и солта е отчаяния писък на лузъра у нас.
Нета е пълен с такива призиви, отправени от никой в нищото.
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеРаботното време на форката свърши, смяната застъпи бате пешо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеЕ па отворих и забогатех, ела да видиш. Сам успях. Без дядо партизанин.
Гордея се с това!
Мога да съм ти бизнес идол!
Никой не ми е виновен на мен, защото всичко ми е ОК!
Ти си продукт на Бай ти Тошо!. Край на разговора. Отивам да броя пари..
Коментар
Коментар