If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Факта, че един човек не е проумял една елементарна лъжа, е достатъчно красноречив, къде се намира той в интелектуалната стълбица. От там нататък вече реално интелигентния човек си прави преценката, нужен ли е безсмисления и затормозяващ природното равновесие диалог с не-проумяващия.
На селтиците колко пъти им се писа, че БГ династия е прекъсната през 17в и тогава след Полския конфликт, когато Масква е окупирна за 2 години и след това се управлява от немска династия.
Само, че ние не се занимаваме с побългарени/понемчени "рушнаци", ми директ с Берлин, както е нормално за една империя с друга да шпреха.
Тия азиатски посредници, дето не знаят какви са за какво са ни? Телена ограда около Масква и който тръгне да преминава оттам изстел в краката да се връща
Факта, че един човек не е проумял една елементарна лъжа, е достатъчно красноречив, къде се намира той в интелектуалната стълбица. От там нататък вече реално интелигентния човек си прави преценката, нужен ли е безсмисления и затормозяващ природното равновесие диалог с не-проумяващия.
Един вид - "Остави го този тъпанар!", обаче казано по научному, къртиш!
Мислех си че си свестно заблудено момче, ама не е така за 5 поста избичи 5 опорни точки, Ще коментирам последната: Всички са маскари, Православната религия е хранител на морал, на добротата, на милосърдието. Православния човек има чувство за справедливост, има еталони, които му дават възможност да отличава доброто от злото. Няма как да сложиш равенство между Пиндостан и Русия.
Затова е тази борба, да убиете Бога на човека, да го вкарате в координатната система
Пища-Человек-Дерьмо. Искате да направите от хората машинки за л@йна. Да го направите мълчалив зрител, треперещ за поничката леща.
Ти не може да си православен. Не ми обяснявай, че ако едно семейство трябва да празнува Великден и Курбан Байрям има равнопоставеност, винаги едната религия взема връх. Освен това не си и българин, нямаш в пълна степен представа какво е да си българин, нямаш българска душа. Имаш някакъв смешен патриотизъм насаден от медиите, аз му викам БТВ патриотизъм. България над всичко и това изчерпва твоя патриотизъм
Значи ще си говорим за опорни точки?
Да започнем с вярата- вярата е убежището на неудачника, това е неговият начин да избяга от реалността, с която той не може да се справя и да изглежда по-значим в собствените си очи, отколкото всъщност е. Ако успее да се филмира достатъчно тази вяра ражда и надеждата, че някой по-могъщ добронамерен батко ще оправи нещата- другите са лоши и един ден Бог ще ги накаже за това, Русия ще дойде и ние ще си живуркаме добре без да си даваме зор, Мимето един ден ще прогледне и ще види колко добър човек съм... Така докато се усетиш и живота ти е минал, а ти си бил споменатият мълчалив зрител, треперещ за паничка леща. Аз от такава вяра нямам нужда, засега успявам да понасям реалността, колкото и гадна да е на моменти, така че наистина не съм християнин. Ценностната ми система е проста- човек трябва да се стреми към качеството, да се опитва да е по-волеви, по-умен, по-силен и нищо повече- не винаги успявам, но криво-ляво се движа в правилната посока. Патриотизмът ми е инфантилен остатък от юношеските години, но не се срамувам от него, всеки човек има слабости.
Пуснали разни лафчета за рушка армия през ВСВ и "освобождение". Ами, то няма такава армия по него време.
Даже не е и сАветска армия, понеже гледам, че някои са ползвали съветска армия. Води се Червена селско-работническа армия.
-----------------------------------------
Нормално е всеки селянин да изпада в телешки възторг, че го "освободил" друг селянин.
П.П. Ама, т'ва какво общо с рушка армия хич не ми е ясно?
Само прост селянин, който няма какво да губи, може да се радва като говедо на коляча си. Истината е , че след петдесетте години в България са останали много малко интелигенти и доста доста прости селяни, благодарение на убийствата извършвани от престъпната Българска Комунистическа Партия.
В главите на послушните и съгласните с властта повсеместно е насадено "освобождаването" ни от СССР. В знак на благодарност, управниците сервилно продават България, като я лишават от злато, валута, суровини, земеделска продукция, храни - богатства , изчезващи по посока страната "освободителка" безплатно.
Как да обясниш на глупав селяк, потомък на глупави селяци, нямащи какво да губят, колко зловредно и необратимо е излъган от партията майка? Никак! Няма нужда, той е от изчезващото вече малцинство, усилията са ненужни. Времето не прощава.
Само продукт на този противен и извратен строй може да нарече вкарването ни в комунистическо робство - освобождение!
Това е абсолютно предателство спрямо България!
Безсрамие, лицемерие, мерзост! Движещите сили на провокатора пропагандатор, обслужващ чужди интереси, демагогии, доктрини, философии и апетити.
Ще срещнете пропагандаторите под различни прикрития и роли, ще се представят като русофили и интернационалисти, всъщност са объркани и манипулирани хора, нуждаещи се от всичката професионална психиатрична помощ на планетата.
Най ярки карикатурни комбинации са фермер-комунист ?!?!? WTF, брокер - комунист, собственик на кантора - социалист.... парад на анекдота!
Капиталист - социалист?!?!?!WTF???
Само в България!
.
Очакванията са междуправителственото споразумение за реализацията на „Турски поток” да бъде подписано през второто тримесечие на тази година. Първите количества газ по газопровода ще потекат през декември 2016 година.
Преди броени дни Алексей Милер уведоми европейския комисар по въпросите на Енергийния съюз Марош Шефчович, че "Газпром" планира изцяло до спре транзита на природен газ за Европа през Украйна.
След по-малко от 2 години - бай бай лав... бай бай Нуландистан... хаха... бандеро-укропите ще измрат от глад!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Червена армия е едно от названията на въоръжените сили на Съветския съюз. Създадена е на 23 февруари 1918 г. До 1946 г. носи названието Работническо-селска червена армия (на руски: Рабоче-Крестьянская Красная Армия, съкр. РККА), а след това е преименувана на Съветска армия.
Всяка буква писана от вас, червените продажници, е предателство към родината!
Мани, мани ... неграмотността е потресаваща.
Пуснали разни лафчета за рушка армия през ВСВ и "освобождение". Ами, то няма такава армия по него време.
Даже не е и сАветска армия, понеже гледам, че някои са ползвали съветска армия. Води се Червена селско-работническа армия.
-----------------------------------------
Нормално е всеки селянин да изпада в телешки възторг, че го "освободил" друг селянин.
П.П. Ама, т'ва какво общо с рушка армия хич не ми е ясно?
Ти купи ли си вече пиндостанско знаменце? Да поздравяваш освободителите пред военните им бази? Или ти ще ги поздравяваш с българско знаменце щот си патриот?
Всяка буква писана от вас, червените продажници, е предателство към родината!
http://tvzvezda.ru/news/vstrane_i_mi...70004-x1nn.htm
Ополчение 26 января почти захлопнуло «дебальцевский котел» - в окружении оказались от 5000 до 8000 тысяч украинских военных.
Под плотным огнем артиллерии украинских силовиков также Горловка, Макеевка, Докучаевск, Тельманово. А в Петровском районе Донецка в числе шестерых погибших в понедельник трехлетняя девочка, а также пострадал девятимесячный ребенок.
А кой пише, че ще посреща руснаците тук с хляб и сол? И каква алтернатива предлага всъщност Русия- да сменим сегашното слагачество на запада с това към тях? Иначе и пиндопропагандата и хуйлопропагандата сте един дол дренки...
Мислех си че си свестно заблудено момче, ама не е така за 5 поста избичи 5 опорни точки, Ще коментирам последната: Всички са маскари, Православната религия е хранител на морал, на добротата, на милосърдието. Православния човек има чувство за справедливост, има еталони, които му дават възможност да отличава доброто от злото. Няма как да сложиш равенство между Пиндостан и Русия.
Затова е тази борба, да убиете Бога на човека, да го вкарате в координатната система
Пища-Человек-Дерьмо. Искате да направите от хората машинки за л@йна. Да го направите мълчалив зрител, треперещ за поничката леща.
Ти не може да си православен. Не ми обяснявай, че ако едно семейство трябва да празнува Великден и Курбан Байрям има равнопоставеност, винаги едната религия взема връх. Освен това не си и българин, нямаш в пълна степен представа какво е да си българин, нямаш българска душа. Имаш някакъв смешен патриотизъм насаден от медиите, аз му викам БТВ патриотизъм. България над всичко и това изчерпва твоя патриотизъм
А кой пише, че ще посреща руснаците тук с хляб и сол?
И защо това да е антибългарски лозунг? Това е патриотизъм. За всеки нормален човек е ясно, че в момента България е колония на Пиндостан и една поробена страна. Всичко съществено за българите се решава извън България. Факт! Никога такова чудо не е било през цялата 13-вековна история на България!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Вече зададох въпрос на наивников да ми покаже къде сме плюли против Родината? Човекът се покри!
На теб ще задам същия въпрос? Покажи ми един антибългарски лозунг?
Антибългарското плюене е патент на седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата. Те са чуждопоклонници и презират всичко изконно българско. Те са се надупили на Запад и са щастливи когато западнярите ги онождат. Умират от злоба срещу Русия, защото Русия предлага алтернатива на сляпото послушание на западните медийни простета. Дава възможност на тези които искат да са свободни да са свободни! Това е което вбесява пиндопропагандистите!
А кой пише, че ще посреща руснаците тук с хляб и сол? И каква алтернатива предлага всъщност Русия- да сменим сегашното слагачество на запада с това към тях? Иначе и пиндопропагандата и хуйлопропагандата сте един дол дренки...
Коментар