IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
    Макс не аз пиша,че Русия ще праща ядрени ракети срещу нас , а Бате ти Пешо.Пак ти пиша попитай него сигурно знае.
    Ядрения сценарии е хипотеза, която не трябва да се изключва. Мислил ли е някой преди 10години, че България ще бъде пак на фронтовата линия, както казва другарката Нуланд и че ще воюва срещу Русия.

Народе събуди се! Посещението на пиндо господаря ЖонКери е да се уговори с индианския вождъ Охобохо кръвния данък, който трябва да плащаме на Фашингтон. Народе събуди се!

Коментар

• Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнение
      Такива дето говорят от името на всички... ти някакъв еталон ли си?
      Ти май не си учил български език.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        хаха... В Нуландистан зарбаниха рускоезичните телевизионни канали /вкл. евронюз на руски/ не защото са против свободата на словото и изразяването, а просто да не се прахосва тази свобода... хаха... Уникални кухари сте всички соросоиди и НПО простета... хаха... уникуми...
        с това отношение далеч ще стигнеш, чаааак до бате си Пешо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
          Взимайте си ценностите и заминавайте там където може да си ги развявате.Тука сме друг народ
          Именно, знаеш: чемодан, вокзал... и цяла Северна Азия е на твое разположение... Да му се не види и путинофилската паплач...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
            От троловете съм си оставил само Форко, защото имаше малко мозък в главата, за момента обаче е под въпрос.
            За съжаление ти нямаш и грам мозък.Никога няма да се научиш да уважаваш мнението на противника си.Когато се научиш ще разговаряме като нормални хора.Дотогава с теб само бъзик.Вместо да подскачаш се замисли какво съм ти написал

Коментар

Да, за свободата съм, но не и за прахосването му.
              хаха... В Нуландистан зарбаниха рускоезичните телевизионни канали /вкл. евронюз на руски/ не защото са против свободата на словото и изразяването, а просто да не се прахосва тази свобода... хаха... Уникални кухари сте всички соросоиди и НПО простета... хаха... уникуми...

Явно това е непредвидено последствие от идеологията която защитавате... Не може и да бъде другояче, когато тази псевдоидеология е с двойни и тройни стандарти!!!
              Last edited by Forex Master; 28.01.2015, 12:16.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Взимайте си ценностите и заминавайте там където може да си ги развявате.Тука сме друг народ
                Такива дето говорят от името на всички... ти някакъв еталон ли си?

Коментар

Пешо, с нетърпение чакаш руските войски, за да минеш откъм тях и да биеш българи.
                  Никой българин не ти е виновен за тъпотията на Путин, дори и да е "соросоид", натовец, или ЕС-ец. Зловредният си ти, защото насаждаш разделение и омраза.
                  Явно работиш за чужда страна, а това си е една заплаха за националната ни сигурност.
                  Правиш го открито и нагло, жалко, че няма кой да се самосезира.
                  Ма ти за българин ли се имаш.Нещо си се объркал

Коментар

• От троловете съм си оставил само Форко, защото имаше малко мозък в главата, за момента обаче е под въпрос.

Коментар

Навсякъде има хорски кусури, но никой не е направил централа в България, да ти вади извадки от живота на гейовете в Русия. Това е едно подло, долно и ненужно занимание, което не е присъщо на свестните хора. Отиваш в игнора ми, не ми пиши повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                        хаха... хайърсъзов... ко тана?... хаха... Нали си за свободата на словото и свободата на изразяването?!... или вече не си?!... хаха
                        Да, за свободата съм, но не и за прахосването му.

Коментар

Навсякъде има хорски кусури, но никой не е направил централа в България, да ти вади извадки от живота на гейовете в Русия. Това е едно подло, долно и ненужно занимание, което не е присъщо на свестните хора. Отиваш в игнора ми, не ми пиши повече.
                          хаха... хайърсъзов... ко тана?... хаха... Нали си за свободата на словото и свободата на изразяването?!... или вече не си?!... хаха
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            А пък нашия пазач на автопаркинга, мъж на около 60г е притеснен от СеверноКорейската ядрена програма на Ким Чен Ун. Ти споделяш ли притеснението на чичо Иван?
                            Макс не аз пиша,че Русия ще праща ядрени ракети срещу нас , а Бате ти Пешо.Пак ти пиша попитай него сигурно знае.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Що бе, Куба и Венецуела не вършат ли работа...
                              Там няма руски военни бази. Затова пък империята на хаоса има над 600 военни бази поцелия свят и постоянно се жалва, че сигурността и е заплашена... хаха..

Коментар

казах ти когато пишеш да си извадиш ръцете от гЪзЪ тъпак си ти и господарите ти от американското посолство.Генетично увредени наркомани педали и тъпунгери.Омразата я насаждаш ти.Никога няма да приема да сме в един съюз с крадци убийци рекетьори наркомани педерасти и такива дето си ебът майките и дъщерите.Но ти явно си като тях щом ги харесваш.Утре синът ти като ти доведе някой педал за снаха ще си говорим

Коментар

Working...
                                X