IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• При цялата военна мощ на Русия и при толкова потрошени милиарди, вече с участие и на редовна руска армия и офицери, не са напреднали от лятото насам никак - картата почти не е променена. Плъпнали са на юг, явно с идея да правят мост към Крим или нещо подобно, но са загубили в централната част на бойните действия - изгонени са от Славянск и околностите и само са разширили фронта. Гледах вчера къде са били сраженията, украинците са им дълбоко в тила и въобще е пълно мазало. Край границата има полуобградени украински части и се водят зверски боеве, но в същото време на километри навътре има други части, които се местят и режат явно комуникации на руснаците. А Путин уж за 3 дни щеше да стигне до Киев... Нещо дълбоко има сбъркано в цялата тази малоумна идея за война.
    Attached Files
    Last edited by Jay Gould; 29.01.2015, 03:07.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп
      Омразата е лош съветник.
      А русия е адна досадна държава. Също като кварталния хулиган, ти му казваш че не го искаш в дома си, но той напира да влиза. Казваш им не щеме да търгуваме с теб, те ще правят вайна. Нещо много сбъркано има в тоя народ. Както каза един колега в една друга тема - ген, днк. ПП За Марков да поясня че е по простичък: ген е това когато бащата на детето е идиот, и детето е идиот.
      Много от нормалните руснаци и интелигенцията се изнесоха от държавата. Бившия научен институт в който брат ми кара навремето аспирантура в Пушчино, до един са се изнесли на запад или в Израел. Тия които идваха тук също ми правят добро впечатление, макар, че има от време на време и изкукали Имай предвид, че и там яко им промиват мозъка. Пропагандата и цензурата си е... мамата. Както и да е...

Резервите на Централната им банка са вече 379.4 млрд., а сега със спада на цените на петрола и разширението на фронта в Украйна, започват да се топят и все по-бързо
      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
        Обаче наистина ми се иска да видя как ще воюват Фори светулката, Марков, дори Гигов нали е бивш военен и другите, половината от които дори в казарма не са ходили - с кеф бих им дал по един шмайзер, ГРП ако искат и танк и бих ги мобилизирал да се бият срещу украинците или който искат.. Ми така де. Като са русофили патриоти, поне да го докажат на дела, а не само на плямпане
        Бе остави ни нази ами ти се стягаи и бягай да се биеш за Киевската хунта. Претвори неистовата си омраза към Русия в дела......стига само празни приказки из нета.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Я какво са им спуснали на товарищите да изучават слабите места на врага ...

https://pbs.twimg.com/media/B8dcol_IAAMEvTR.jpg
          Не бях виждал по-голяма глупост отдавна. Ако това са слабите места на кой да е танк, жална им майка на тия които ги пращат да стрелят по него и по кой да е танк въобще. Тия са изтрещели съвсем.

Обаче наистина ми се иска да видя как ще воюват Фори светулката, Марков, дори Гигов нали е бивш военен и другите, половината от които дори в казарма не са ходили - с кеф бих им дал по един шмайзер, ГРП ако искат и танк и бих ги мобилизирал да се бият срещу украинците или който искат.. Ми така де. Като са русофили патриоти, поне да го докажат на дела, а не само на плямпане

Коментар

• Сега по празниците, имаше една група цигани, пет шест човека, напълниха душата ми!

Така играеха в ситен ритъм български хора и коледуваха!

А пари оставям на който свири на гайда или на кавал по улиците, а те в повечето случаи са цигани.

Между другото, на времето циганин се е казвало на всеки безимотен човек.
            Човек без земя.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Хм,аз защитавам родина, форума е само място за изява...
              Каква Родина, като тук темата е Украйна...самозабравихте се вече пиндостанските тролове, бъркате България с Украйна.
              Сега излязох да си купя малко водка за да си допия и срещнах един клошар - циганин с фенерче на главата. Заради иновативното решение реших да му дам два лева. Човека явно му се е случвало и преди и ми пожела стократно да ми се връща, даже почна да ми разправя за сина си седмокласник. Мисълта ми беше , че е по-достойно да си като него отколкото на хранилка на НПО

Коментар

• Товарищи, предлагам на вашето внимание вълненко за окопите ...
                https://www.etsy.com/fr/listing/1520..._home_active_2
                Yeah

Коментар

Хм,аз защитавам родина...
                  Ти защитаваш Пиндостан и агресивната политика на Фашингтон. Ако за теб България=САЩ за мен не е! 99% от българите пикаят на гейропейските и лицемерните евроатлантическите ценности на двойни и тройни стандарти. казването на истини по форумите е голям проблем за соросоидите и НПО простетата в БГ. Държавните медии са им в ръцете, но форумите и коментариите в Интернет са им огромен проблем... Издивяват и изнемогват горките.

Днес Киевската хунта обяви, че започва да набира армия от блогери да разпространявали истината по Интернет... хаха... Явно забраната на всички рускоезични тв канали, вестници и списания в Нуландистан не е достатъчно да се прикрие истината... Трябва армия от глупендеро-писачи и пиндо-лизачи... хаха... Пъъъъъълни нестастници... Координационен център за блогери... хаха... Министирството на истината .... хаха... класика.

Украина планирует создать "интернет-армию" блогеров-"правдорубов"

Министр информационной политики Украины Юрий Стець заявил о планах создать координационный центр блогеров, передает ТАСС со ссылкой на телеканал "24".. Данная структура, по его мнению, могла бы распространять "правдивую информацию о ситуации на востоке страны или опровергать ложные новости".

"Донести правдивую информацию тем, кто общается в интернете, для этого не нужны боты или тролли. Тот, кто пользуется соцсетями не первый день, видит это и понимает. Для этого надо объединить авторитетных людей в соцсетях и они расскажут правду всем, кто их читает", - заявил Стець.

Он не уточнил точное количество блогеров, необходимых для реализации этого проекта. "Чем больше - тем лучше. Они станут интернет-армией Украины", - добавил Стець.

В ноябре МВД Украины заявляло о необходимости блокировать в интернете доступ к информации из России, и в этом вопросе Киев надеется на помощь Вашингтона.

http://www.nakanune.ru/news/2015/1/28/22385332/
                  Last edited by Forex Master; 29.01.2015, 00:10.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Майко мила, Волен ше ходи по шумата.... или ще оглави радио в Москва и ще заеме пост в Коминтерна...
                    Да го пратят да играе "терорист" /в CS има един с червена превръзка на главата/ на полигона в Ново село, може някой долар да изкара
                    Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                      ох, ох... Наистина НПО простетата сте за хапчета... хаха... Намерил си кауза в живота да защитава... форум... хаха... Баси малоумието...
                      Верно бе ......положението им говори много зле за демократичната здравна система.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Майко мила, Волен ше ходи по шумата.... или ще оглави радио в Москва и ще заеме пост в Коминтерна...

Коментар

• Я какво са им спуснали на товарищите да изучават слабите места на врага ...

Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            ох, ох... Наистина НПО простетата сте за хапчета... хаха... Намерил си кауза в живота да защитава... форум... хаха... Баси малоумието...
                            Хм,аз защитавам родина, форума е само място за изява...

Други пък, защитават матушки, въпрос на избор и предопределеност (примерно един Макс, заслужава някакво уважение по белег предопределеност), но виж мотивацията на други, при които липсва тази предопределеност (произход), е ликинко съмнителна...

Коментар

това бил единствения форум, който още не успяват да превземат...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Мда, както днес един руски трол призна, това бил единствения форум, който още не успяват да превземат... като ги гледам миличките, днес само на обиди го карат... няма да се притеснявате, момци, скоро кремълският тъпунгер ще е пътник и, повярвайте ми, ще ви олекне...

Коментар

Working...
                                X