IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение
    Какви хапчета предпочиташ да пия ....
    Пробвай с халоперидол. Ама може и да не ти помогнат. Все пак има състояния на които и фармакологията не може да помогне.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Ха точно като по Тодор Живково.. безплатно ли? Браво отново си открил безплатното .. защо ли? Толкова ти стига акъла ли????

Какво не ти хареса от написаното по долу, че чак ме мислиш за болен за да се лекувам с хапчета. Какви хапчета предпочиташ да пия .. такива дето ще ме успокояват и няма да забележа колко сте малоумни или такива да ме дрогират брутално и да седя тука по цял ден и да ти разкривам всяка лъжлива думичка от празната ти глава. Какви ги предпочиташ, а пък Аз ще изпратя един адвокат утре до офиса на тимаджийския сайт форум, да ги пита как смятат дали ще плащат или ще ВИ ПОРАЗКАРВАТ ОТ ТУКА ТАКИВА ФАКТОЛОГИЧЕСКИ,ЛОГИЧЕСКИ И ДУХОВНИ ИНВАЛИДИ ..
      Мъкаааааааааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
        Извинявай ти по коя тема пишеш искай най-силните хапчета като отидеш на адреса дето ти дадох
        Ами като си неправилно информиран с претенции,че разбираш от история.. КЪДЕ ТИ Е ИСТОРИЯТА ВЕ.. СМЕШКО... пиша ти за официалната история на България.. ТИ ЗНАЕШ ЛИ СИ ИСТОРИЯТА, ЧЕ НЕ ЗНАЕШ КОИ И КАК ТИ Е Я Е ИЗДАЛ??? СМЕШКО..

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Ето ТУК се намира.
          Хапчетата там са безплатни.
          Ха точно като по Тодор Живково.. безплатно ли? Браво отново си открил безплатното .. защо ли? Толкова ти стига акъла ли????

Какво не ти хареса от написаното по долу, че чак ме мислиш за болен за да се лекувам с хапчета. Какви хапчета предпочиташ да пия .. такива дето ще ме успокояват и няма да забележа колко сте малоумни или такива да ме дрогират брутално и да седя тука по цял ден и да ти разкривам всяка лъжлива думичка от празната ти глава. Какви ги предпочиташ, а пък Аз ще изпратя един адвокат утре до офиса на тимаджийския сайт форум, да ги пита как смятат дали ще плащат или ще ВИ ПОРАЗКАРВАТ ОТ ТУКА ТАКИВА ФАКТОЛОГИЧЕСКИ,ЛОГИЧЕСКИ И ДУХОВНИ ИНВАЛИДИ ..

Коментар

ХМ.... Кажи нещо не пиши глупости... че не си по темата.. смешко..

Какво стана сега, нещо се умълчахте всичките в куп МУРЗИЛКИ.На мен ли да ми викат мурзилка или русофил или путинка... Може ли въобще уважаващ се български гражданин да седне и да пише тука... за Русия, че била освободителка..и какви ли не още работи. А да не си знае историята и да мисли, че тази измислена в Русия е вярната.

Виж, може ли на 22 години К.Иречек да публикува история на България.Може..все едно сега да хванеш някои първи курс да пише история на Зимбабве ..И какво излиза, че официалната история Пак е манипулирана и то не от САЩ и ЗАПАДА,А ОТ КОГО ? А МЪРША ЧЕРВЕНА..
            Извинявай ти по коя тема пишеш искай най-силните хапчета като отидеш на адреса дето ти дадох

Коментар

Ами те си имат адрес, ....
              Ами явно, нямаш и представа къде се намираш .. така ли е???
              Ето ТУК се намира.
              Хапчетата там са безплатни.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Охлюв
                ХМ.... Кажи нещо не пиши глупости... че не си по темата.. смешко..

Какво стана сега, нещо се умълчахте всичките в куп МУРЗИЛКИ.На мен ли да ми викат мурзилка или русофил или путинка... Може ли въобще уважаващ се български гражданин да седне и да пише тука... за Русия, че била освободителка..и какви ли не още работи. А да не си знае историята и да мисли, че тази измислена в Русия е вярната.

Виж, може ли на 22 години К.Иречек да публикува история на България.Може..все едно сега да хванеш някои първи курс да пише история на Зимбабве ..И какво излиза, че официалната история Пак е манипулирана и то не от САЩ и ЗАПАДА,А ОТ КОГО ? А МЪРША ЧЕРВЕНА..

Коментар

• А темата е Украйна, май...

Коментар

Ха- ха Заплашваш ли ме нещо... а за мое добро ли, ей болен мозък ... какъв си ти, че да ме заплашваш публично през ТИМАДЖИИКСИЯ САИТ ФОРУМ, А ???
                    Май нещо не си на себе си.. Какво е за мое добро... че си прост невежа ли???? Не не е добро за мен... Къде сте болни същества, червени .. ????
                    Охлюв

Коментар

Мишко, кротни се, за твое добро е
                      Ха- ха Заплашваш ли ме нещо... а за мое добро ли, ей болен мозък ... какъв си ти, че да ме заплашваш публично през ТИМАДЖИИКСИЯ САИТ ФОРУМ, А ???
                      Май нещо не си на себе си.. Какво е за мое добро... че си прост невежа ли???? Не не е добро за мен... Къде сте болни същества, червени .. ????

А ДА И МИШКА Е МАЙКА ТИ ДЕТО ТИ Е ДАЛА ЖИВОТ, ТОЧНО МАЙКИТЕ ВИ СА ВИНОВНИ, АМА ТЕ КАКВО ДА КАЖАТ, КАТО ВИДЯТ РЕЗУЛТАТА СМЯХ...

Коментар

А бе олигоренче, ти ме нарече глупендер и какво беше още там и ти си за съда,ама явно си зле.. това са фактите .. а обидите и квалификациите са като ежедневие.. ами какъв да е резултата от Вас, само тъпотии, не съм ли прав.. вижда се.. от далеко... и по това което пишете и по начина ви на мислене. Е аз какво съм ви виновен.. но защо сте толкова слаби да квалифицирате лично, след като нямате нито мислене, нито нищо...

КАКВИ СЪЩЕСТВА СТЕ ВИЕ.??? ПРОДУКТ НА КОГО НА РУСИЯ ИЛИ НА БЪЛГАРИЯ??? А
                        Мишко, кротни се, за твое добро е

Коментар

• Моди, ЕТО ТИ ЕДНА ИЗВАДКА КАК ГИ ПОДДЪРЖАТЕ ТИЯ ПРОДАЖНИЦИ, МАЗНИ..

Защо го правите.. няма ли някои на работа да поразлисти темата???

Коментар

ул. Будапеща № 68 партер
                            А бе олигоренче, ти ме нарече глупендер и какво беше още там и ти си за съда,ама явно си зле.. това са фактите .. а обидите и квалификациите са като ежедневие.. ами какъв да е резултата от Вас, само тъпотии, не съм ли прав.. вижда се.. от далеко... и по това което пишете и по начина ви на мислене. Е аз какво съм ви виновен.. но защо сте толкова слаби да квалифицирате лично, след като нямате нито мислене, нито нищо...

КАКВИ СЪЩЕСТВА СТЕ ВИЕ.??? ПРОДУКТ НА КОГО НА РУСИЯ ИЛИ НА БЪЛГАРИЯ??? А

Коментар

Ами те си имат адрес, САМО ДЕТО МОГА ДА ГИ ОСЪДЯ ЗА ОБИДИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИ ИМ И ЗА КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ РАБОТИ... И ЗАРАДИ ТАКИВА БОЛНИ СЪЩЕСТВА....КАТО ТЕБ ЯВНО... НАЛИ ТАКА.. ТОВА ТЕ УЧУДВА ЛИ??
                              ул. Будапеща № 68 партер

Коментар

Искаш ли адрес
                                Ами те си имат адрес, САМО ДЕТО МОГА ДА ГИ ОСЪДЯ ЗА ОБИДИТЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИ ИМ И ЗА КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ РАБОТИ... И ЗАРАДИ ТАКИВА БОЛНИ СЪЩЕСТВА....КАТО ТЕБ ЯВНО... НАЛИ ТАКА.. ТОВА ТЕ УЧУДВА ЛИ??

Коментар

Working...
                                X