Първоначално изпратено от Forex Master
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениенай-обикновен фашага, блед подражател на Хитлер и Мусолини, ама много слабо превъплъщение..
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнениеРоссийский спецназовец засветил российское оружие и технику под СанжаровкойСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНе, не, не става така, бабо Ванге, искам доказателства за лъжливото ти твърдение... а кой целува задници, при това особено един - този на кремълския тъпунгер, то се вижда...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеза всеки нормален човек на този святСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКое е лъжливо , че разхвърляш обиди и квалификации наляво и надясно само щото някои не бил съгласен с твоето желание да целуваш американски задници ли ..... не ми трябва да го доказвам , човек като ти прочете един пост го разбира.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеСлабо, дръзновений... Слабо! Класически случай на "Крадеца вика - дръжте крадеца"... Фашагите в Киев искат да изкарат, че някой в Москва е по-голям фашага от тях... хаха... Мнооооо слаба опорна точка... Безнадежно слаба! Няма кой да ви се върже освен... там в хомодружинката да си се жалвате един на друг!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеИскам да подкрепиш твърдението си с цитат... щото убеден съм нямам нито един такъв подкрепящ лъжливото ти твърдение (ерго ти си лъжец)...
Иначе колкото и да славословиш и да го лижеш на тъпунгера, той е обречен, пътник, труп... и то много по-скоро отколкото и ти си представяш (да, знам, че и на вас ви е ясно, че на тъпунгера дните са преброени)...Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дръзновенн Разгледай мнение...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеМодка, не трябва да позволяваш на политическите си пристрастия да ти пречат на качеството на работата! Иначе не си за това работно място!
Защо ми изтри предишен коментар за бандеро-фашагите в Украйна? Кого обидих в този форум? Кой се припозна? Или не си в течение, че хунтата в Киев обяви Степан Бандера за национален герой и неговия рожден ден е официален празник в Нуландистан?
База данных террористов сайта "Миротворец" дала первый результат - в Краматорске задержан активный член "ДНР" Белов Н. С., - Антон Геращенко. ФОТО
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ то за него предател е този Българин които не се кефи на политиката на САЩ....кво да го правиш , заблуден е чиляка
Иначе колкото и да славословиш и да го лижеш на тъпунгера, той е обречен, пътник, труп... и то много по-скоро отколкото и ти си представяш (да, знам, че и на вас ви е ясно, че на тъпунгера дните са преброени)...
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеЕ то за него предател е този Българин които не се кефи на политиката на САЩ....кво да го правиш , заблуден е чиляка
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеТи си болен, за куку доктор сиНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар