IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
    А защо трябва да се ограничаваме до Добруджа? Нещо неуверен ми се струваш за другите части от България?

В Североизточна България са се водили въпросните сражения с Русия.
    Руската интерпретация е, че това е румънска територия и България е агресор.
    Твоето мнение какво е ?

Коментар

Кога свари да разговаряш с всичките 4000 на тема Бог и православие?!...
      Контактен съм.

Отговори ми за църквата дето я гръмнахте с хората вътре, и за 50те години забрана.
      Не се прай на улаф.

Църквата, която гръмнахте, "Света Неделя", православна ли беше, че забравих?
      Религията, която забранявахте на бабите 50 години, християнска православна ли беше, че забравих?
      Как стана така, че изведнъж тя е ваш приоритет за ценене?

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
        От къде да ги взема?
        Аз познавам 4 000 души. От тях в бога вярват трима.
        Кога свари да разговаряш с всичките 4000 на тема Бог и православие?!...
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Да, определено си забравил! Тези които я гръмнаха бяха атеисти... Същите като теб!
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Поредната лъжа и свободно съчинение на един заблуден... Вземи данните от последното преброяване и виж, каква част от населението в България са се определили като православни?
            От къде да ги взема?
            Аз познавам 4 000 души. От тях в бога вярват трима. На мен друга статистика ми не требе.

Какво като са се определили, вярващи ли са?
            Определили са се наизуст, по инерция, но от религия не чуват нищо.
            Имаше и графа атеист, ако трябва да се тества принадлежност към религия, това ще е водещата графа.
            Last edited by Хайърсъзов; 02.02.2015, 15:10.

Коментар

Все по-отчетливо се вижда, че тези които защитавате и словославите агресивната натовска политика в Нуландистан НЕ СТЕ ПРАВОСЛАВНИ! ФАКТ!
              Религията, която забранявахте на бабите 50 години, християнска православна ли беше, че забравих?
              Как стана така, че изведнъж тя е ваш приоритет за ценене?

По голяма подигравка с народа и историята няма как да сътвориш в скоро време.

Коментар

Не знам такава страна, не защитавам никаква политика. Имам си страна, имам си мнение. Да не си православен Е ПРАВО и не е НЕГАТИВ. В България православна е църквата, вярващите в християнската религия са нищожен процент, като цяло гражданите са атеисти.
                Поредната лъжа и свободно съчинение на един заблуден... Вземи данните от последното преброяване и виж, каква част от населението в България са се определили като православни?

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                  ! Освен това е редно да попиташ някой жив свидетел как е посрещната българската армия през 1940 в Добруджа и как руската.
                  А защо трябва да се ограничаваме до Добруджа? Нещо неуверен ми се струваш за другите части от България?

Коментар

Все по-отчетливо се вижда, че тези които защитавате и словославите агресивната натовска политика в Нуландистан НЕ СТЕ ПРАВОСЛАВНИ! ФАКТ!
                    Не знам такава страна, не защитавам никаква политика. Имам си страна, имам си мнение. Да не си православен Е ПРАВО и не е НЕГАТИВ. В България православна е църквата, вярващите в християнската религия са нищожен процент, като цяло гражданите са атеисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                      Той тоз "котел" повече отива на пробив и обкръжаване на Горловка, а от там откъсване на терористите в Донецк от тези в Луганск...

А ти въобще гледал ли си картата на Украйна?
                      Бе то така се получава, глуповато и съвсем без връзка с реалността, когато местните пропагандисти се образоват от Тимчук и Васильова...
                      А в Куив вече стягат блокпостовете...:
                      "На блокпостах на в’їзді в Київ посилять охорону
                      А.А. "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто!"

Коментар

А да снабдяваш германската армия с продоволствие и топли дрехи за студената руска зима, какво е? Да окупираш Северна Гърция, Македония и части от Югославия за да може да освободиш германски дивизии да отидат да се бият на Източния фронт, какво е?
                        Забрави да напишеш, как след 3 дена гребане, българските галери обстрелваха с катапулти Севастопол, та се наложи казаците да дойдат на българските земи, а корабите им да стрелят по българските градове.

Коментар

А да снабдяваш германската армия с продоволствие и топли дрехи за студената руска зима, какво е? Да окупираш Северна Гърция, Македония и части от Югославия за да може да освободиш германски дивизии да отидат да се бият на Източния фронт, какво е?
                          малшанс..

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                            Не е добре да се преиначава историята.В двете световни войни къде бяхме?Сега къде сме?Трябва да се прави разлика между Правителство и Български народ.
                            Историята я преиначаваш единствено ти.
                            Българският народ никога не е подкрепял военните действия на Русия спрямо България на наша територия ! Освен това е редно да попиташ някой жив свидетел как е посрещната българската армия през 1940 в Добруджа и как руската.

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff
                              С каквито е изградено обществото у нас - атеисти. Набожните са рядкост.

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                                България не е вдигала ръка срещу Русия.

Коментар

Working...
                                X