IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ето защо признателният български народ му е издигнал паметник за вечни времена!

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      А император Александър II през 1878 г. върна не само Добруджа, но и цяла България на българите. И то каква?

А! Ма той тоя "император" на тая карта, май окупирал македония, покрайнинитеи северна "гърция" бе форка

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
        Цар Борис я върна, според теб кой я върна...
        А император Александър II през 1878 г. върна не само Добруджа, но и цяла България на българите. И то каква?

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• А по-интересно е кой даде Южна Добруджа на румъните... Май беше един дребен човечец с брада и засукан мустак (дето болшевиците му светиха маслото в горите около Екатеринбург по-късно)... Та същия този даде ЮД на Румъния в 1913, а в навечерието на ПСВ, когато България още не беше направила своя избор, на чия страна да воюва, същият този човечец направи демонстративно посещение в Кюстенджа с една армада крайцери (същите, които после бомбардираха Варна и Балчик), за да получи най-високото румънско отличие, затова че е ограбил България (за пореден път), както и да инспектира румънския полк, за чийто патрон беше обявен...

Е това ако не е демонстрация на "любовта" на Русия към българите и България...

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Явно само ни лъжеш, че не се интересуваш от религия щом си сварил да разговаряш с 4000 човека на тема "Вярата в Бог"... Аз, въпреки че съм православен, я съм разговарял с10-ина човека на тази тема я не.
            Аз ако бях ти, щях да се самообеса.
            Чакаме с интерес, да отговориш църквата Света Неделя православна ли беше, кой я взриви с хората вътре, кой забрани на българските баби да палят свещи за 50 години и как стана така, че това с православието вече е от значение за вас червените?

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Цар Борис я върна, според теб кой я върна... а Сталин има най-малко общо връщането...
              Не бе марсианците я върнаха.Колко е жалко само да си атеист и родоотстъпник но то друго от теб не се и очаква

Коментар

• Първоначално изпратено от индианеца Разгледай мнение
                Историята я преиначаваш единствено ти.
                Българският народ никога не е подкрепял военните действия на Русия спрямо България на наша територия ! Освен това е редно да попиташ някой жив свидетел как е посрещната българската армия през 1940 в Добруджа и как руската.
                Да прав си аз освен да онемея няма какво да кажа.Ще спомена само че военни действия на Русия на Българска земя е имало само по времето на Руско-Турската война 1877-1878г за нас освободителна.Щото след Априлското въстание от Запада получихме само силни сигнали и ясни знаци а руснаците финландците и румънците дойдоха да се бият заедно с нашите опълченци.Народа разбира се беше против и се биеше заедно с турците против освободителите......

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                  Контактен съм.
                  Явно само ни лъжеш, че не се интересуваш от религия щом си сварил да разговаряш с 4000 човека на тема "Вярата в Бог"... Аз, въпреки че съм православен, я съм разговарял с10-ина човека на тази тема я не.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                    И кой върна Южна Добруджа в пределите на България?Да не беше оня лошия диктатор май или бъркам?Я кажи коя Западна държава ни помогна да си върнем един милиметър територия?Кой ни отне Беломорието Източна Тракия Македония?
                    Тия дето сме ги били "окупирали" ли?
                    Ами за включване на Източна Тракия в пределите на България, рашистан е твърдо против. Както и против Съединението, като цяло.
                    За македония мислА всички знаете, кой създаде "македонската нация" , преди около 70 годинки.
                    Та така.

Коментар

• И отново история :
                      http://www.faktor.bg/politika/hlyab-...stvoto.html%7D

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
                        И кой върна Южна Добруджа в пределите на България?Да не беше оня лошия диктатор май или бъркам?Я кажи коя Западна държава ни помогна да си върнем един милиметър територия?Кой ни отне Беломорието Източна Тракия Македония?
                        Цар Борис я върна, според теб кой я върна... а Сталин има най-малко общо връщането...

Коментар

• Много моля,религиозните да пишат в религиозни форуми ! Този е за инвеститори,а темата е за Украйна. Ясно !

Коментар

В Североизточна България са се водили въпросните сражения с Русия.
                            Руската интерпретация е, че това е румънска територия и България е агресор.
                            Твоето мнение какво е ?
                            Основните сражения са около Добрич, после на Кубадинската позиция, после по линията Кюстенджа-Черна вода и вече на Североизток руснаците само бягат...

Коментар

• Първоначално изпратено от Graf Разгледай мнение
                              А в Куив вече стягат блокпостовете...
                              Забавно е човек да гледа как S&P дава по-висок онвестиционен рейтинг на Нуландистан отколкото на Русия. Естествено, радва се на добро отношение от правителството във Фашингтон. Същото на може да се каже за Moody's. След като се "ослушаха" и не последваха S&P да свалят рейтинга на Русия вчера им беше заведено едно делце от надзирателите във Фашингтон!... Тези кого си мислят, че заблуждават не знам.

Коментар

В Североизточна България са се водили въпросните сражения с Русия.
                                Руската интерпретация е, че това е румънска територия и България е агресор.
                                Твоето мнение какво е ?

Коментар

Working...
                                X