Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКандитко ко ша кажеш по въпроса ---тия , Обонговците не бяха ли твои приятели
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениекандидко ся ще съжалява, че не се е родил прасе в Мисури... хаха
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеАми аз откога ти го повтарям, че изобщо не си наясно.
Виж, мен например много ме зарадва днес новината, че кралят на Йордания лично е пилотирал самолет, който е бомбардирал Ислямска държава, голям пич е Абдула...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениекандидко ся ще съжалява, че не се е родил прасе в Мисури... хахаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКандитко ко ша кажеш по въпроса ---тия , Обонговците не бяха ли твои приятелиСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеКандитко ко ша кажеш по въпроса ---тия , Обонговците не бяха ли твои приятели), независимо от дисклеймъра....
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеА дали изобщо сме наясно със ставащото в Крим, а и в Източна УкраинаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеКакви НАТО-вски войски, какви пет лева. Американците са заети да пр@скат прасета и въобще не им е до конфликти
http://www.novini.bg/news/264696-%D1...%82%D0%B0.html
http://worldnewsdailyreport.com/miss...ring-fbi-raid/
(новината 99,99% е фалшива, но пък при американците нищо не се знае)
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
А дали изобщо сме наясно със ставащото в Крим, а и в Източна Украина, какви ли мащаби на зверствата ще се окажат, когато окупаторът бъде изгонен, дали зад откъслечните данни за изчезнали, пребити до смърт или разстреляни кримляни (най-вече татари, защото основно те имат смелост да се опълчат на окупатора) няма да се окаже една много по-страшна картина... например до 1945 цивилизованият свят не е имал никаква представа за мащабите на Холокоста или пък за зверствата на Сталин до 70-те, а за Катин разбрахме едва 1992г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеДнес хунтата в Киев легализира практиката на тъй нарачаните заградителни отряди или накратко заградотряди. На предните позиции стоят насила мобилизираните наборници, а зад тях бандюгите от наказателните батальони. Ако не атакуват или ако отстъпят без заповед биват разстрелвани на място... Опълченците се натъкват на все по-голям брой мъртви украински военослужещи с огнестрелни рани на гърба, което означава, че тази практика съществува далеч преди да бъде претворена в закон от хунтата...
Баси, колко сте смешни дугиновските фашаги!!!
Абе къде е Макс, да не е заминал "опълченец"?!?!?
Коментар
-
Какви НАТО-вски войски, какви пет лева. Американците са заети да пр@скат прасета и въобще не им е до конфликти
http://www.novini.bg/news/264696-%D1...%82%D0%B0.html
http://worldnewsdailyreport.com/miss...ring-fbi-raid/
(новината 99,99% е фалшива, но пък при американците нищо не се знае)
Коментар
-
Днес хунтата в Киев легализира практиката на тъй нарачаните заградителни отряди или накратко заградотряди. На предните позиции стоят насила мобилизираните наборници, а зад тях бандюгите от наказателните батальони. Ако не атакуват или ако отстъпят без заповед биват разстрелвани на място... Опълченците се натъкват на все по-голям брой мъртви украински военослужещи с огнестрелни рани на гърба, което означава, че тази практика съществува далеч преди да бъде претворена в закон от хунтата...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКогато покажеш същата загриженост за отвлечените в Гуантанамо тогава ще те приемем насериозно.
Иначе гответе се за международния наказателен съд в Москва да съди военопрестъпниците и подбудителите на геноцида в Нуландистан.
Не ми отговори на въпросите, питай все пак там през Исаков, аз искам да знам, кога ще освободите Таня, Олег, Естон, ще се върнат ли поне някои от безследно изчезналите в Крим?
Коментар
Коментар