IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
    Аз няма кво да добава, той тоя сам си е написал: "новината 99,99% е фалшива"... един вид застраховал се е, ама в пасторалните краища на предбалкана такива "новини" се приемат за истински (колко чист и наивен е "нашият народ" ), независимо от дисклеймъра....
    Я кажи как беше там.Прасна ли те нереза

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
      Кандитко ко ша кажеш по въпроса ---тия , Обонговците не бяха ли твои приятели
      Той сега мълчи явно е ходил там.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
        кандидко ся ще съжалява, че не се е родил прасе в Мисури... хаха
        Кандитко изобщо не съжалява, че се е родил в България, на брега на Дунава - Европейската река...

Коментар

Ами аз откога ти го повтарям, че изобщо не си наясно.
          Нищо не каза за естествените аналози на путлеристите (за главорезите от Ислямска държава, онези в Пакистан, другите в Йемен, Боко Харам, които отвличат и убиват)...

Виж, мен например много ме зарадва днес новината, че кралят на Йордания лично е пилотирал самолет, който е бомбардирал Ислямска държава, голям пич е Абдула...

Коментар

хахахаха
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Аз няма кво да добава, той тоя сам си е написал: "новината 99,99% е фалшива"... един вид застраховал се е, ама в пасторалните краища на предбалкана такива "новини" се приемат за истински (колко чист и наивен е "нашият народ" ), независимо от дисклеймъра....

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                  А дали изобщо сме наясно със ставащото в Крим, а и в Източна Украина
                  Ами аз откога ти го повтарям, че изобщо не си наясно.
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                    Какви НАТО-вски войски, какви пет лева. Американците са заети да пр@скат прасета и въобще не им е до конфликти

http://www.novini.bg/news/264696-%D1...%82%D0%B0.html

http://worldnewsdailyreport.com/miss...ring-fbi-raid/

(новината 99,99% е фалшива, но пък при американците нищо не се знае )
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• А дали изобщо сме наясно със ставащото в Крим, а и в Източна Украина, какви ли мащаби на зверствата ще се окажат, когато окупаторът бъде изгонен, дали зад откъслечните данни за изчезнали, пребити до смърт или разстреляни кримляни (най-вече татари, защото основно те имат смелост да се опълчат на окупатора) няма да се окаже една много по-страшна картина... например до 1945 цивилизованият свят не е имал никаква представа за мащабите на Холокоста или пък за зверствата на Сталин до 70-те, а за Катин разбрахме едва 1992г.

Коментар

Днес хунтата в Киев легализира практиката на тъй нарачаните заградителни отряди или накратко заградотряди. На предните позиции стоят насила мобилизираните наборници, а зад тях бандюгите от наказателните батальони. Ако не атакуват или ако отстъпят без заповед биват разстрелвани на място... Опълченците се натъкват на все по-голям брой мъртви украински военослужещи с огнестрелни рани на гърба, което означава, че тази практика съществува далеч преди да бъде претворена в закон от хунтата...
                        Дугиновщини!!! А я ми помогни това с парчето земя и двамата роби, не е ли достатъчна мотивация...

Баси, колко сте смешни дугиновските фашаги!!!

Абе къде е Макс, да не е заминал "опълченец"?!?!?

Коментар

• Какви НАТО-вски войски, какви пет лева. Американците са заети да пр@скат прасета и въобще не им е до конфликти

http://www.novini.bg/news/264696-%D1...%82%D0%B0.html

http://worldnewsdailyreport.com/miss...ring-fbi-raid/

(новината 99,99% е фалшива, но пък при американците нищо не се знае )

Коментар

• Днес хунтата в Киев легализира практиката на тъй нарачаните заградителни отряди или накратко заградотряди. На предните позиции стоят насила мобилизираните наборници, а зад тях бандюгите от наказателните батальони. Ако не атакуват или ако отстъпят без заповед биват разстрелвани на място... Опълченците се натъкват на все по-голям брой мъртви украински военослужещи с огнестрелни рани на гърба, което означава, че тази практика съществува далеч преди да бъде претворена в закон от хунтата...

Коментар

Когато покажеш същата загриженост за отвлечените в Гуантанамо тогава ще те приемем насериозно.

Иначе гответе се за международния наказателен съд в Москва да съди военопрестъпниците и подбудителите на геноцида в Нуландистан.
                              Aма ти ако искаш, проявявай загриженост и за главорезите от Ислямска държава и за ликвидираните кадировци в Донбас (изпратени там от православния аутист), и за онези в Пакистан дето избиха децата, и за другите в Йемен, които избиват стотици всеки ден, и за Боко Харам, които отвличат и убиват... това са естествените аналози на путлеровите главорези в Украйна...

Не ми отговори на въпросите, питай все пак там през Исаков, аз искам да знам, кога ще освободите Таня, Олег, Естон, ще се върнат ли поне някои от безследно изчезналите в Крим?

Коментар

• дзаката

Ще вкарват армия в Украйна.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X