Спокойно бре, Х+Ъ - дадох просто един пример за Раша/СССР "творчество" от Сибир. Зимата е готина, дърветата пращят с искри, свличайки се по гърба на ватенката. ( Раша откритие като самовар ).
-------------------------------------
Пушкин също е заточен в днешна Бесарабия. И какво става?
Рушката "култура" днес - била на заточение и при Раша и при СССР? Па, днес било халтура ....
---------------------------------------------
Гавря се с цензурата, която налагате с необмислените си обиди към моя милост за "обиди", "не е по темата", "обида към сайт" и прочие .... дивотии, които са ви казали.
------------------------------------------------------
БГ вече мина долна половина от цял свят по тъпа цензура - мисля, че сме под 80 място вече в света. Трийте смело и ще скокнем до 100 място, даже Зимбабве ще е по-добре от нас. Щото сте много триещи. Ами - пишете, бре?
------------------------------------------------------------------
Сега може да ме баМнеш, че се смея с т.нар. Достоевски, Толстой и Пушкин.
Ами, че те били репресирани в собствената си държава докато са живи. И после правим чеиз върху полит. затворници? Оставили да ги пукнат от глад като кучета и мизерия - и после, ама това ни "КУлтурата". - хохохохо
----------------------------------------------------------------
Може да ме баМнеш, ама хистори надали ще промениш. Такова е да'е като Раша кълчър ... ( смигам )
Цигански романси за мюзик и смешни костюми с много гривни злато. Тия по-големи тракийци от нас се изкараха да'е ...
-------------------------------------
Пушкин също е заточен в днешна Бесарабия. И какво става?
Рушката "култура" днес - била на заточение и при Раша и при СССР? Па, днес било халтура ....
---------------------------------------------
Гавря се с цензурата, която налагате с необмислените си обиди към моя милост за "обиди", "не е по темата", "обида към сайт" и прочие .... дивотии, които са ви казали.
------------------------------------------------------
БГ вече мина долна половина от цял свят по тъпа цензура - мисля, че сме под 80 място вече в света. Трийте смело и ще скокнем до 100 място, даже Зимбабве ще е по-добре от нас. Щото сте много триещи. Ами - пишете, бре?
------------------------------------------------------------------
Сега може да ме баМнеш, че се смея с т.нар. Достоевски, Толстой и Пушкин.
Ами, че те били репресирани в собствената си държава докато са живи. И после правим чеиз върху полит. затворници? Оставили да ги пукнат от глад като кучета и мизерия - и после, ама това ни "КУлтурата". - хохохохо
----------------------------------------------------------------
Може да ме баМнеш, ама хистори надали ще промениш. Такова е да'е като Раша кълчър ... ( смигам )
Цигански романси за мюзик и смешни костюми с много гривни злато. Тия по-големи тракийци от нас се изкараха да'е ...

Коментар