IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    А, бе като ми е скучно понякога влизам да погледна за 10-15 мин. из рушките медии и форуми и ги заритвам за глупостите, които мелят като папагали.
    -----------------------------------

Ето ви за пенсионерите бърза статистика в Раша:

- 44 млн. души;
    - 10 500 руплей средна пенция ( която поне до 1.април няма да се индексира ).
    - развностойност на 145-150$/месец.

Примерен портфейл на една бабка, който беше дала жената в едно интервю при пенция 15000 руплей:

- 1/5 за лекарства ( 5000 руплей );
    - 150 - сметка ток
    - 350 - сметка телефон
    - наем жилище 1500 - ведомствено

Пита жената с какво да ям, от това което ми остава? ( тя взема 50% по-висока пенция от средната ).
    Съгласен съм стеб.....само пооправи сметките....

1/5 от 15000 е 3000

ако сметката за ток е 150 рубли това е около 2.5 $....

телефон около 6$....а при сегашен курс на рублата 15000 рубли са около 250 $....

.....

Коментар

• Първоначално изпратено от sando1 Разгледай мнение
      Този клип си е напълно реален. Както се вижда от гугъл стрийтвю е сниман на този паркинг, който си е точно в Липецк
      А в Гугъл нещо пише ли за лагера в Липецк с бежанци от Украйна?!

https://www.youtube.com/watch?v=d5DUjpj935g

Кинотеатр «Октябрь» превратился в опорный пункт по работе с гражданами, прибывающими из соседней страны.

В Липецк продолжают прибывать беженцы из Украины

Организованный администрацией Липецка пункт сбора гуманитарной помощи сегодня больше напоминает отдельный департамент по работе с беженцами. Сюда не только приносят одежду и продукты для беженцев, здесь потихоньку организовывается и биржа труда для тех, кто покинул Украину.

Чтобы убедится в том, насколько серьезна гуманитарная ситуация в Украине, и что беженцы отнюдь не «киселевская пропаганда» - добро пожаловать в «Октябрь». Пункт действует с торца здания, со стороны Дворца правосудия.

http://gorod48.ru/news/250579/
      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
        Тези лъжлювци трябва ни плащат вредни, че търсим снимки и инфо да им показваме кое къде е и че не е лъжа ми си е абсолютна реалност.
        А, бе като ми е скучно понякога влизам да погледна за 10-15 мин. из рушките медии и форуми и ги заритвам за глупостите, които мелят като папагали.

Ето ви за пенсионерите бърза статистика в Раша:

- 44 млн. души;
        - 10 500 руплей средна пенция ( която поне до 1.април няма да се индексира ).
        - развностойност на 145-150$/месец.

Примерен портфейл на една бабка, който беше дала жената в едно интервю при пенция 15000 руплей:

- 1/5 за лекарства ( 5000 руплей );
        - 150 - сметка ток
        - 350 - сметка телефон
        - наем жилище 1500 - ведомствено

Пита жената с какво да ям, от това което ми остава? ( тя взема 50% по-висока пенция от средната ).

Коментар

Този клип си е напълно реален. Както се вижда от гугъл стрийтвю е сниман на този паркинг, който си е точно в Липецк : https://www.google.bg/maps/search/%D...CtcDM-F4Dw!2e0
          А че кат гледам снимките това провинциално градче по убаво от софето бе...... що така нъл там са изпукали от глад и мизерия
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Мани и най-нагло лъжат матрьошките.

Чак ме кара да търся къде се намира тоя магазин Линия в Гугъла. Загубих си 5 минути да им разобличавам лъжите и да търся в Гугъла кое къде е.

Уточнявай:

БГ матрьошките лъжат най-нагло. Руснаците много добре си казват нещата по медиите, ама те и рушки език не знаят, а чакат какво ще им спуснат от Позитано на инструктажа

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Както казах по-рано, за подобно изказване хората от клипа в Липецк биха пребили всяка мурзилка с камъни....
              Теб пък поне 5 пъти те хващахме в лъжа! От един момент нататък на човек вече му става безинтересно да те бие с бухалката по главата... На теб може и да ти харесва щом си мазохист, но аз определено не съм садист и не ми е интересно да си играя с теб... хаха

Между другото виждам, че всички седерасти, сини талибани, соросоиди и НПО простета много обичат да употребяват думата "мурзилка"... сигурно щото им звучи много обидно... хаха... Няма нищо обидно в тази думичка, скъпи пиндо-зомбита. Мурзилка е името на детско списание издавано по времето на СССР. Получаваше се и в България. Аз лично също съм бил абониран за него като малък. Беше с прекрасни илюстрации и имаше чудесни детски рисунки.
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Този клип си е напълно реален. Както се вижда от гугъл стрийтвю е сниман на този паркинг, който си е точно в Липецк : https://www.google.bg/maps/search/%D...CtcDM-F4Dw!2e0
                Тези лъжлювци трябва ни плащат вредни, че търсим снимки и инфо да им показваме кое къде е и че не е лъжа ми си е абсолютна реалност.

Коментар

Както казах по-рано, за подобно изказване хората от клипа в Липецк биха пребили всяка мурзилка с камъни....
                  Ами, и аз го питам форко-барабонко защо Джуджак прави вече толкова сбирки по анти-кризисни планове?

И все преследва разни "спекуланти" в тях?

Има 2 варианта:

- или Путин е изперкал нещо;
                  - или форко е изтрещял тотално.
                  ---------------------------------------------------

Бай дъ уей около 30.01.2015г ( преди 3 седмици ) бях мярнал, че на места сол удря 300% ръст.

Коментар на пенсионер беше: "Ние сме свикнали да няма, с един чувал картофи ще изкараме някак. Но младите в Русия не виждам как ще изкарат?"

Търсете си го интервюто из рушките медии нейде беше, че бегло ги преглеждам и не помня кое откъде е било.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    Поредната разкрита лъжа... хаха

Градчето се казва не Липецк, а Чернухино и се намира близо до Дебалцево. Помощта е хуманитарен конвой от ДНР за жителите на Чернухино.

Коментар

Мани и най-нагло лъжат матрьошките.

Чак ме кара да търся къде се намира тоя магазин Линия в Гугъла. Загубих си 5 минути да им разобличавам лъжите и да търся в Гугъла кое къде е.

Коментар

Никакъв проблем няма с хранителните продукти в Русия, математиков. Никакъв! Най-малко пък със захарта... хаха Само се излагаш да повтаряш като папагал некадърните фалшификации на министреството на пропагандата в Киев.

Коментар

Само дето всички надписи са на руски език.

Виж на 0:15 камионче с надпис "Картофель" - което е на руски.

На украински е Картопля или картошките и те са подарък от Русия.

Същото е и с оня магазин Линии - само дето на Украински се изписва по друг начин.

Да не говорим че като пуснеш Чернухино в Гугъла ти излиза едно избомбено село.

Никакъв проблем няма с хранителните продукти в Русия, математиков. Никакъв! Най-малко пък със захарта... хаха Само се излагаш да повтаряш като папагал некадърните фалшификации на министреството на пропагандата в Киев.

Коментар

• Тия дни голям напън от БГ матрьошките, ПО простет и путьонофилите да скрият факта, че царят е гол.
                            ------------------------

Няма манджа в Раша, нали Хаяско им наложи санкции на ЕС и спря вноса

П.П. Е. в рушките медии има една камара статии и интервюта с рушнаци относно инфалцията при храните и вчера ви ги пуснах по "официална" статистика, каквото и да значи това.

Захар ръст 40%, месо/риба - 20-25%, млечни продукти 30%, зеленчуци 30-35%.
                            --------------------------------------

По-кофти, че ги няма по рафтовете тия стоки и затова ми е смешно как ги сметнаха тогава като инфлация? Ударени са малките и средните градове.

Лекарства тоже няма.
                            ---------------------------------------

Кремълския ботокс вече 5 сбирки прави за анти-КРИЗИСЕН план - само родните ПО простет, БГ матрьошки и путьофили още не разбрали, че в Раша е криза - хаха

Коментар

• И да не говорим че се вижда супермаркет с надпис "Линия"

Може да го видиш къде се намира тоз супермаркет - дали в Украйна или в Русия.

http://www.grinn-corp.ru/chain-stores-line.html

И може да видиш, че съвсем случайно веригата има магазин и в Липецке

Който много хубаво се вижда на клипчето на 0:10

https://www.youtube.com/watch?v=sHOIQsSODsI

Моите съболезнования, но клипчето си е истинско.

Сега какъв е контекста и подтескта ми е трудно да гадая - но всеки има глава на раменете си и да си прави изводите сам.
                              Last edited by mathematician; 19.02.2015, 15:32.

Коментар

Поредната разкрита лъжа... хаха

Градчето се казва не Липецк, а Чернухино и се намира близо до Дебалцево. Помощта е хуманитарен конвой от ДНР за жителите на Чернухино.
                                Само дето всички надписи са на руски език.

Виж на 0:15 камионче с надпис "Картофель" - което е на руски.

На украински е Картопля или картошките и те са подарък от Русия.

Същото е и с оня магазин Линии - само дето на Украински се изписва по друг начин.

Да не говорим че като пуснеш Чернухино в Гугъла ти излиза едно избомбено село.

Коментар

Working...
                                X