IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
    Четох, че щели да правят берьозката пак само за кремлинци.... Преводни рубли, долари и така..
    Да му мисли мужика........ама пък той тоблерон не яде, дай му да има долнопробно пиене и сланинка и е доволен.
    Края на ноември им бяха едни от "анти"-кризисните на Джуджо Хаясков баМките да извземат всички доларес от влоговете на населението и да им чейнджат по курс към руплей.
    --------------------------

Оказа, че населението повече вярва на доларес, а не на Ботокс-а и сега не знам какво стана, но би трябвало всички транзакции в доларес да са забранени за сАветски граждани, ако е влязло.

Те през ВСв.война по-малко ги деряха матрьошките. Путьо съм го признал и тия му ръкопляскат - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      И с какво да си я купят безработните тази захар, бря форко-барабонко?

П.П. С каквото си я купуват в Крим предполагам със заплати 8000-12000 руплей/месечно при ерата Хаяско за няма година - хаха

В Крим говорим за работещи, не за безработни бежанци. Къртиш яко тъпомера ти казвам
      Недей така. Хората им трябва захар.

Ще правят компоти, ще варят там техния си самогон ли кво му викаха.

Това 1990-92 и после 96-97 беше и при нас.

Само преди едно 18 години и ние така се редяхме на опашките.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Четох, че щели да правят берьозката пак само за кремлинци....
        ЕЖК... "Една жена каза на пазара..." От там отива в министерството на истината и центъра за координация на блогърите. От там тръгва по фалшивите профили в социалните мрежи и се подема дружно от соросоидите и НПО простетата.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Брей колко са изостанали Рашките щом си нямат била ........

Ми май си имат собствени вериги и то бая големи ....я провери.
          И какво има в тия вериги, ако не е тайна?

Сетих се хляб и водка ( защото водка се прави от пшеница ).

П.П. Захар най-близо може да вкарате от Коня ( Турция ), ако махнем пренаписваните етикети през Беларус, където продукти пак са от ЕС.

Какво викаш може да произведат блядките друго? Не ми отговаряй

Коментар

Четох, че щели да правят берьозката пак само за кремлинци.... Преводни рубли, долари и така..
            Да му мисли мужика........ама пък той тоблерон не яде, дай му да има долнопробно пиене и сланинка и е доволен.

Коментар

Брей колко са изостанали Рашките щом си нямат била .....
              хаха... не така с лошо... хаха... не убивай всичко детско в него!
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                Бежанците от Нуландистан не са маймуни. Хората са избягали от войната. Предполагам повечето от тях са безработни. Защо да не се наредят на опашка за да си купят основен хранителен продукт на цена съществено по-ниска отколкото в магазина?

смраднев, стига с тези некадърни фалшификации. На мен ми става вече неудобно да ви хващам всеки път в лъжа. Скучно ми е. Не сте ми интересни... хаха
                И с какво да си я купят безработните тази захар, бря форко-барабонко?

П.П. С каквото си я купуват в Крим предполагам със заплати 8000-12000 руплей/месечно при ерата Хаяско за няма година - хаха

В Крим говорим за работещи, не за безработни бежанци. Къртиш яко тъпомера ти казвам

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                  Говорейки за Била в Русия.

Е добре да споменеш, че извън Москве въпросните имат магазини само в още 13 града. Цифром и словом - извън Москва 13 магазина.

Била България има повече магазини отколкото Била Русия.

Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Говорейки за Била в Русия.

Е добре да споменеш, че извън Москве въпросните имат магазини само в още 13 града. Цифром и словом - извън Москва 13 магазина.

Била България има повече магазини отколкото Била Русия.

Коментар

И затова се редят като маймуни по цял ден, защото няма недостиг?
                      Бежанците от Нуландистан не са маймуни. Хората са избягали от войната. Предполагам повечето от тях са безработни. Защо да не се наредят на опашка за да си купят основен хранителен продукт на цена съществено по-ниска отколкото в магазина?

смраднев, стига с тези некадърни фалшификации. На мен ми става вече неудобно да ви хващам всеки път в лъжа. Скучно ми е. Не сте ми интересни... хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                        Маранди,не искам да се повтарям,но гледам в нета какво има и какво няма ....

По-долния линк на Била в Русия е за градовете Воронеж,Курск,Дзерджинск,Нижниновгород,Тула

Не знам колко е вярно това,което показва линка,ама не умират от глад.Друг е въпроса при това обезценяване на рублата какво и колко могат да купят
                        http://www.billa.ru/Layouts/dd_bi_su...pageId=1224977
                        И аз не искам да споря. Има форуми със специализирани теми, за който град се сетиш. Влизай там и си чети как се кефят от ноември насам блядките.

Последно има ли ръст на захарта 40% или няма?

П.П. Ако я вдигнат още 2 пъти защо да няма захар по магазините като никой няма да може да си я купи?

Коментар

Пълни русофоби демек са нашите, а обвиняват нас в това - хаха
                          Ето това е абсолютната истина...

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение

По-долния линк на Била в Русия е за градовете Воронеж,Курск,Дзерджинск,Нижниновгород,Тула

Не знам колко е вярно това,което показва линка,ама не умират от глад.Друг е въпроса при това обезценяване на рублата какво и колко могат да купят
                            Няма нужда да се повтаряш - средно инфлацията за хранителните стоки беше 40% към декември 2014.

Както се казва мъката е пълна. И още по-голяма мъка ще става.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                              Е как да няма смисъл?!?! Всеки спасен живот от тук насетне е важен!!!
                              Те, ако ЕС и УСА + развитите ги подпукат и всичко свършва за 2 месеца точно.

Спират им лекарствата и консумативите, понеже Монголия най-висшия медикамент, който може да е прави е марля/бинт и пласмасова спринцовка и гейн оувър.
                              --------------------------

Но не искат да трепят невинно население и затова мерките са насочени само към алчния джуджак и кликата му, на която толкова много се кефят родните ПО простет, БГ матрьошки и путьофили.

Пълни русофоби демек са нашите, а обвиняват нас в това - хаха

Коментар

В Масква може и да има все още захар ( не се знае докога ), ама в малките и средните градове няма.

Справка речите на товарощ Ботокс и как да се излезе от ситуацията.
                                ---------------------------------------------

Последно това инфлация ли е или дефицит на стоки от първа необходимост?

От Позитано как тълкуват ситуацията

Коментар

Working...
                                X