Опълченците продължават да прочистват района на Дебалцево. Разчистват от мини и изоставена техника от про-американската армия на Киевската хунта. Сред изоставените купища амуниции има голяма част натовско производство!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Войната между Украйна и Русия продължава.
Русия вкарва тежко оръжие в Украйна, боевете не спират въпреки примирието
Русия вкарва тежко оръжие в Украйна, за да подкрепи сепаратистите, които след като превзеха града Дебалцево се насочиха към стратегическото югоизточно пристанище Мариупол.
Повече от 20 руски танка и 10 реактивни системи за залпов огън заедно с автобуси, пълни с бойци, са пресекли украинската граница и са се отправили към Новоазовск, контролиран от
сепаратистите, съобщи Ройтерс.
"Въпреки минските договорености през последните дни е проследено вкарване на военна техника и боеприпаси от Русия в Украйна", съобщи военният говорител Андрий Лисенко.
Боевете не спират въпреки подновените усилия на европейски лидери да осигурят спазване на примирието, предаде Ройтерс.
Украинските военни казаха тази сутрин, че през последните 24 часа проруските сепаратисти са атакували 49 пъти позиции на правителствените сили, използвайки ракети, оръдия и бронирана техника.
"Броят на нападенията показва, че терористите не искат оръжията им да замлъкнат напълно", каза военният говорител Анатолий Стелмах.
Бунтовниците също обвиняват армията, че нарушава примирието, като твърдят, че тя е атакувала жилищни квартали на Донецк.
Вчера там е била убита една жена, съобщи Донецката новинарска агенция, тоест пресслужбата на сепаратистите.
Според очевидец, цитиран от Ройтерс, един танк на бунтовниците е стрелял днес край градчето Вухленирск, близо до фронтовия град Дебалцево.
Това показва, че боевете в този район още не са прекратени.
Лидерите на Германия, Франция, Русия и Украйна се разбраха по телефона да предприемат нови опити за спиране на огъня в Украйна.
Очаква се следващата седмица външните министри на четирите страни да се съберат, за да обсъдят украинската криза.
Предстои представители на ОССЕ да се срещнат с враждуващите страни в опит да постигнат прилагане на всички мерки за спиране на насилието, което е взело през последните дни десетки жертви.
Договореното примирие предвижда прекратяване на огъня на абсолютно всички фронтове, изтегляне на тежките оръжия, безпрепятствен и безопасен достъп за наблюдателите от ОССЕ и ускоряване на процеса на освобождавене на пленниците.
Според френски дипломатически източник, цитиран от в. "Либерасион", е възможно в близките дни в Париж да се проведе среща за Украйна.
Сепаратистите засилиха офанзивата си и след като превзеха ключовия железопътен възел Дебалцево, в четвъртък атакуваха и пристанището Мариупол.
Коментар
-
Ох
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение"Леко" противоречие усещам, 77, да посочваш някои осбености на Русия като предимство при положение, че аналогични причини уж те били накарали да преместиш "90%" от бизнеса си извън България...
умни и амбициозни хора са на привършване - с две думи освен корупция и простотия друго няма. Просто ме изумявате как някой може да не иска да чуе какво казва другия ами нестовото желание да намери нещо лошо или под съзнателното чуство че все някой има някакви задни мисли и иска да измами другия,
Какво казавам аз...просто впечетленията ми от Москва и Америка от личен опит до колкото е голям разбира се. Не работя с Русия не защото имам някакви скруполи или комплекси....просто не се случила възможност. Мога да имам мнение, може да изразявам становище да се аргументирам но практически вобще не ми пука нищо което е извън моя радиус на действие, Не съм русифил, американофил или какъвто и да е фил. Не мога да оправя света, не мога да променя много неща....единственото което мога е да кажа какво мисля и да мисля за себе си и семейството, както и ако е възможно да помогна на някой друг ако е по силите ми.
Подкрепям Русия когато имам аргументи за това, подкрепям Америка също така...живота не е черен и бял. Много е посредствено да поставяте хората под една черта тоя за Русия другия против нея.....левски и цска....чуйте ако можете какво казва някой...ако наистина имате аргументи аз съм човек който много слуша какво му говорят. И могат да ми покажат че не съм прав много хора но се нуждая от аргументи на които аз към моменъта не съм обърнал внимание .
Един тук - бил съм лъжел че двамата с жена ми плащаме около 3000 лв на месец защото имало таван на осигуровките.....какво да го правя ..да се оравдавам като ученичка пред някой глупак ? За чий кур ми е да лъжа някой....
До колкото си спомням - обещавам да проверя с точност, всички видове здравни, осигуровки, за доброволно и не знам си какво осигуряване + данъците и т.н за сметка на фирмата и лични излизаха до максималния праг горе долу 50 %... т,е знам че като беше 2000 лв плащах около 980 или нещо такова - ей сега писах мейл на счетоводството да ми кажат точно какво плащам...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеТи за къде бързаш? Какъв е проблема кога ще стигне?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеАха и кога викаш газ ша стигне по TANAP до България.
Щото помня как сините талибани преди 10 години как саботираха Син поток да мине през България като ни размахваха две други съкражения които уж щели да ни доставят газ и потрол директно от Катар и СА .......проблема е че Син поток е реализиран и работи пък тези ЕС измислици от тогава безславно приключиха.
Сега ни вадят друга химерна алтернатива , която ще се реализира колкото предните
тоест точно нищо !!!
п.п.
Дефиницията за идиотия е да повтаряш едно и също действие и да очакваш различен резултат......
Ние веднъж го играхме със Син поток по свирката на САЩ и не получихме химерната алтернатива....и тоя път ще е същото....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзов Разгледай мнениеАз съм обикновен капиталист, не разбирам от газ, по добре ще я заменим с по-добър доставчик или по-добра цена. Ще я заменим с TANAP. Газът даже не е толкова важен за нас. За мен е важно, крадците от БКП да излязат от схемата.
За АЕЦа попитай във енергофорум. Въпроса е сложен. Ако трябва, руски ще вземем, важна е цената, поне като на братята индийци да я калкулират, не като на братя българи.
Щото помня как сините талибани преди 10 години как саботираха Син поток да мине през България като ни размахваха две други съкражения които уж щели да ни доставят газ и потрол директно от Катар и СА .......проблема е че Син поток е реализиран и работи пък тези ЕС измислици от тогава безславно приключиха.
Сега ни вадят друга химерна алтернатива , която ще се реализира колкото предните
тоест точно нищо !!!
п.п.
Дефиницията за идиотия е да повтаряш едно и също действие и да очакваш различен резултат......
Ние веднъж го играхме със Син поток по свирката на САЩ и не получихме химерната алтернатива....и тоя път ще е същото....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеНаучи се по-убедително да лъжешВ БГ има таван на осигуровките, не си единствения осигуряван на максимумите
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Iv_max Разгледай мнениеАз се осигурявам много години на максималния доход защото нямам избор голям. А и не ми се занимава с глупости. Не че някой ще ми каже браво или пък ще взема пенсия някаква...давам им да има какво да крадат нещастниците смотани . Всеки месец на мен и съпругата ми плащаме мисля по 3000 лв ( всъщност нямам представа но трябва да са толкова ако не и повече - счетоводителите знаят) и повече само основните данаци и осигуровки.В БГ има таван на осигуровките, не си единствения осигуряван на максимумите
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеОще по-интересното.
"Според експерти в бранша, тецовете са се съгласили на намаление на цените, при условие че бъде изкупувана 100% от тяхната енергия и те работят."
Борците за демокрация се оказаха по-дърти комунисти и от най-гадните и крадливи москали. Хвала на сите НПОП във форума, че защитават такива велики "хора".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнениеХаххаххааааааааааа.....
Как работи краварската помощ и демокрация за България. Да се видят всички НПОП, какви екскременти защитават.
http://dnes.dir.bg/news/temenujka-pe...-18536728?nt=4
"НЕК договорила ПО–НИСКИ цени с US тецовете."
По-долу четем.
"Постигнатото споразумение ще позволи цената на тока да се ЗАДЪРЖИ на сегашните си равнища и той да не поскъпва. "
Това дами и господа се нарича братска помощ и подкрепа от братска Кравария. В знак на уважение и преклонение пред тези подвизи на краварите, ние рушим всяка друга инвестиция, която можеш да е в разрез с ТЕХНИТЕ интереси.
"Според експерти в бранша, тецовете са се съгласили на намаление на цените, при условие че бъде изкупувана 100% от тяхната енергия и те работят."
Борците за демокрация се оказаха по-дърти комунисти и от най-гадните и крадливи москали. Хвала на сите НПОП във форума, че защитават такива велики "хора".
Коментар
-
Първоначално изпратено от power network Разгледай мнениеЗнам за теб е важно ти да крадеш.Бил си капиталист???!!!!!!!!!!Капиталиста работи не виси по форуми.Стига лъгаLast edited by Хайърсъзов; 20.02.2015, 12:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Горките американци, съжалявам ги. Да бяха дошли в България...или поне Гърция да си починат, а пък то .....не, та не, все към тях бягат хората.
Или под "Америка" си имал предвид венецуела или никарагуа?Е тогава съм съгласен с теб. Мъка си е да се живее в тези страни...без тоалетна хартия, въпреки, че си страната с НАЙ-МНОГО ПЕТРОЛ в света!!!
Коментар
Коментар