Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВайцман, обещава, че ще върне Крим в със състава на Украйна ...
http://www.president.gov.ua/news/32343.html
?????????????
Първо давиш в кръв всичко, до което имаш някакъв допир(дошъл на власт след въоръжен преврат), а след това, говориш, че ще осигуриш правата на всички, независимо от етнически езикови или религиозни различия ????
Това, за мен, е някаква форма на шизофрения.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
У свидомого спросили
-А почему вы не отвоюете Крым, а только кричите что Крым - Украина ?
Он отвечает :
- Так потому , шо там российские войска стоят !
Его опять спрашивают :
- Так вы ж говорите , что на Донбассе тоже российские войска , но вы ж воюете ! Свидомый :
-Так то , шо на Донбассе российские войска , это ж мы говорим ! А в Крыму они стоят !!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Вайцман, обещава, че ще върне Крим в със състава на Украйна ...
http://www.president.gov.ua/news/32343.html
?????????????
Първо давиш в кръв всичко, до което имаш някакъв допир(дошъл на власт след въоръжен преврат), а след това, говориш, че ще осигуриш правата на всички, независимо от етнически езикови или религиозни различия ????
Това, за мен, е някаква форма на шизофрения.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеОбама към Путин :
- Ахаа значи сепаратистите печелят войната, защото Ввие им помагате...
- Не Барак, хунтата губи, защото вие им помагате ...
хахахаНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕвропейски лидери на Марш на достойнството в КиевСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Европейски лидери на Марш на достойнството в Киев
http://www.ukrainadnes.com/%d0%bc%d0...8%d0%b5%d0%b2/
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНакратко за ситуацията в Украйна...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеРуски боец-антифашист, пленен в бой срещу Киевската "хунта"...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнениеВикаш - да спестят нуждата от средствата за разузнаване на противника а?
Ма нещо, нема нищо ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
нали разбираш че тази снимка е ако е истинска в което се съмнявам се нарушават правилата на пленените .....
ама на теб ккаво да ти обяснявам.....кой са фашистите....
тези в сърцето и в Радата ,който избиват невинни граждани....тези със знамената и татуировките са само изпълнители...
В путиноидните "български" медии нямаше нито думичка за това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНа някой на челото, на други на друго място...
Руски боец-антифашист, пленен в бой срещу Киевската "хунта"...
Тези НПО колажи и некадърни фотошопове ХЕПТЕН ви свиват рейтинга. Заловени са също така и трима марсианци. В момента правят колажа и свидния форумен член гъбата веднага ще ни го пусне.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеНа някой на челото, на други на друго място...
Руски боец-антифашист, пленен в бой срещу Киевската "хунта"...
нали разбираш че тази снимка е ако е истинска в което се съмнявам се нарушават правилата на пленените .....
ама на теб ккаво да ти обяснявам.....кой са фашистите....
тези в сърцето и в Радата ,който избиват невинни граждани....тези със знамената и татуировките са само изпълнители...
Коментар
Коментар