IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    У свидомого спросили
    -А почему вы не отвоюете Крым, а только кричите что Крым - Украина ?
    Он отвечает :
    - Так потому , шо там российские войска стоят !
    Его опять спрашивают :
    - Так вы ж говорите , что на Донбассе тоже российские войска , но вы ж воюете ! Свидомый :
    -Так то , шо на Донбассе российские войска , это ж мы говорим ! А в Крыму они стоят !!
    Хаха... Точно в десятката!
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Вайцман, обещава, че ще върне Крим в със състава на Украйна ...
      http://www.president.gov.ua/news/32343.html
      ?????????????
      Първо давиш в кръв всичко, до което имаш някакъв допир(дошъл на власт след въоръжен преврат), а след това, говориш, че ще осигуриш правата на всички, независимо от етнически езикови или религиозни различия ????
      Това, за мен, е някаква форма на шизофрения.
      Тоя много ме кефи кат се нашмърка...големи бисери цепи
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• У свидомого спросили
        -А почему вы не отвоюете Крым, а только кричите что Крым - Украина ?
        Он отвечает :
        - Так потому , шо там российские войска стоят !
        Его опять спрашивают :
        - Так вы ж говорите , что на Донбассе тоже российские войска , но вы ж воюете ! Свидомый :
        -Так то , шо на Донбассе российские войска , это ж мы говорим ! А в Крыму они стоят !!
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Вайцман, обещава, че ще върне Крим в със състава на Украйна ...
          http://www.president.gov.ua/news/32343.html
          ?????????????
          Първо давиш в кръв всичко, до което имаш някакъв допир(дошъл на власт след въоръжен преврат), а след това, говориш, че ще осигуриш правата на всички, независимо от етнически езикови или религиозни различия ????
          Това, за мен, е някаква форма на шизофрения.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Обама към Путин :
            - Ахаа значи сепаратистите печелят войната, защото Ввие им помагате...
            - Не Барак, хунтата губи, защото вие им помагате ...

хахаха
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
              Европейски лидери на Марш на достойнството в Киев
              Европейските лидери, от които зависи нещо бяха на преговори в Минск. Тези които си показал са европейските лидери, от които не зависи нищо... хаха
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Европейски лидери на Марш на достойнството в Киев

http://www.ukrainadnes.com/%d0%bc%d0...8%d0%b5%d0%b2/

Коментар

• Обама към Путин :
                  - Ахаа значи сепаратистите печелят войната, защото Ввие им помагате...
                  - Не Барак, хунтата губи, защото вие им помагате ...

Коментар

Накратко за ситуацията в Украйна...
                    Не искаха сенчеста власт на олигарсите при Янукович. Сега при Киевската хунта получиха неприкрита власт на олигарсите!

Коментар

• Накратко за ситуацията в Украйна...

Коментар

Руски боец-антифашист, пленен в бой срещу Киевската "хунта"...
                        Проверили ли всичко за източника? Да не те хванем в груба лъжа за 6-ти път този месец?... хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                          Викаш - да спестят нуждата от средствата за разузнаване на противника а?
                          Те, тия "най-съвременните" и бла-бла средства за контрол и разузнаване, кой месец вече търсят пълчищата руски войници, които всеки ден навлизат в Украйна.
                          Ма нещо, нема нищо ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

нали разбираш че тази снимка е ако е истинска в което се съмнявам се нарушават правилата на пленените .....
                            ама на теб ккаво да ти обяснявам..... кой са фашистите....
                            тези в сърцето и в Радата ,който избиват невинни граждани....тези със знамената и татуировките са само изпълнители...
                            Всъщност снимката е част от изложбата на пленена и унищожена руска военна техника, въоръжение, лични документи, "оредни", "медали" и прочие притежания на пленени и унищожени руски войници, която беше организирана в Киев, наред с многохилядния митинг (посетен и от чуждестранни държавни глави, впрочем)...

В путиноидните "български" медии нямаше нито думичка за това...

Коментар

На някой на челото, на други на друго място...

Тези НПО колажи и некадърни фотошопове ХЕПТЕН ви свиват рейтинга. Заловени са също така и трима марсианци. В момента правят колажа и свидния форумен член гъбата веднага ще ни го пусне.

Коментар

На някой на челото, на други на друго място...

нали разбираш че тази снимка е ако е истинска в което се съмнявам се нарушават правилата на пленените .....
                                ама на теб ккаво да ти обяснявам..... кой са фашистите....
                                тези в сърцето и в Радата ,който избиват невинни граждани....тези със знамената и татуировките са само изпълнители...

Коментар

Working...
                                X