Първоначално изпратено от Flanker
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеСАЩ връща А-10 В Европа, Берлин се страхува от „широкомащабна война”
Не чета редовно тук, на седмица е новината
Коментар
-
Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнениеСАЩ връща А-10 В Европа, Берлин се страхува от „широкомащабна война”
http://pan.bg/view_article-59-27753-...Amsterdam.html
Коментар
-
САЩ връща А-10 В Европа, Берлин се страхува от „широкомащабна война”
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеЩе почакам още. На плюс съм от преди.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеТогава ще си избиеш загубите ли? На 70 ли я скъси? Колко смяташ да чакаш с тези суапови числа които плащаш всеки ден?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеАз също съм в такава позиция, точно 70 ми е таргетаLast edited by Forex Master; 25.02.2015, 13:03.Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПодлъгах се и я шортнах на 70 ама ся като отиде на 60 гризнах дървото... Та си мисля, че сега печелившата търговия ще е удължаване на рублата и шортене на гривната. Скоро ще стигнат паритет!Аз също съм в такава позиция, точно 70 ми е таргета, но още е активна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТа кой свали малайзииския бойнг ,кой запали 48 човека в Одеса ,кой уби 100 човека на майдана ,кой почна да убива в Източна Украйна ,кой бомбардира Донбас....кой ,кой ...
тебе не са ли те осведомили по тези въпроси....
Одеса повече от ясно, кой беше - тези дето започнаха размириците, като нападнаха мирни граждани с МАЧЕТЕ и калашници, а после се самозапали с предварително складираните коктели Молотов...
За беркутовците от онзи ден има вече внесен обвинителен акт срещу конкретни извършители, които са избивали мирни граждани и полицаи на Майдана...
В Източна Украйна почнаха да убиват изпратените от Путин диверсионни групи (например спомням си едно видео, как такава една група бива вкарана от подкупен служител в летището на Донецк), също така много активни в избиването от самото начало са бандите от кадировци, както и воденият артилерийски обстрел от руска територия, както и такъв от руска артилерия, незаконно въведена на украинска територия....
Донбас го бомбардират руските терористи на Путьо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеТова някоя маймуна от щатите ли е....
черна или бяла е....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнениеза какво ти е гривната, като можеш да шортиш рублата..?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНякой знае ли как може да се скъси гривната? Има ли изобщо търговска платформа, която предлага търговия с тази валута?
Честно казано, не съм се интересувал от подобна опция.
А някой спомена за Майдана. Едно интересно твърдение.
"Ополченцы схватили снайпера с Майдана"
http://www.okolokremlya.ru/opolchencz/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеНякой знае ли как може да се скъси гривната? Има ли изобщо търговска платформа, която предлага търговия с тази валута?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНещата не отиват в положителна посока. Вече искат оставката на шефа на централната банка в Украйна...Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнениеНещата не отиват в положителна посока...
http://topwar.ru/69761-finansovyy-ma...om-grivny.htmlХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар