IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Flanker Разгледай мнение
    Два от тях кацат аварийно по време на прехвърлянето.

http://pan.bg/view_article-59-27753-...Amsterdam.html
    Това е стратегически ход за заблуда на Путин.Спрели да заредят с евтини наркотици и продължават.Много скоро предстои отрезвяване на американските гейове и наркомани.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
      Берлин този път ще е съюзник на Русия.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Два от тях кацат аварийно по време на прехвърлянето.

http://pan.bg/view_article-59-27753-...Amsterdam.html

Коментар

• САЩ връща А-10 В Европа, Берлин се страхува от „широкомащабна война”
          Не чета редовно тук, на седмица е новината

Коментар

• Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
            Ще почакам още. На плюс съм от преди.
            Е, щом имаш пари за харчене... няма проблем. Приятно чакане...
            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Тогава ще си избиеш загубите ли? На 70 ли я скъси? Колко смяташ да чакаш с тези суапови числа които плащаш всеки ден?
              Ще почакам още. На плюс съм от преди.

Коментар

Аз също съм в такава позиция, точно 70 ми е таргета
                Тогава ще си избиеш загубите ли? На 70 ли я скъси? Колко смяташ да чакаш с тези суапови числа които плащаш всеки ден? Преди таргета ти беше 100... Нещо много си свалил летвата?...
                Last edited by Forex Master; 25.02.2015, 13:03.
                Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Подлъгах се и я шортнах на 70 ама ся като отиде на 60 гризнах дървото... Та си мисля, че сега печелившата търговия ще е удължаване на рублата и шортене на гривната. Скоро ще стигнат паритет!
                  Ха! Аз също съм в такава позиция, точно 70 ми е таргета, но още е активна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Та кой свали малайзииския бойнг ,кой запали 48 човека в Одеса ,кой уби 100 човека на майдана ,кой почна да убива в Източна Украйна ,кой бомбардира Донбас....кой ,кой ...
                    тебе не са ли те осведомили по тези въпроси....
                    Боинга го свали този, който се похвали че го е свалил, а после обикаляше полето да мародерства - телефони, детски играчки, компютри и квото още си намери между труповете....

Одеса повече от ясно, кой беше - тези дето започнаха размириците, като нападнаха мирни граждани с МАЧЕТЕ и калашници, а после се самозапали с предварително складираните коктели Молотов...

За беркутовците от онзи ден има вече внесен обвинителен акт срещу конкретни извършители, които са избивали мирни граждани и полицаи на Майдана...

В Източна Украйна почнаха да убиват изпратените от Путин диверсионни групи (например спомням си едно видео, как такава една група бива вкарана от подкупен служител в летището на Донецк), също така много активни в избиването от самото начало са бандите от кадировци, както и воденият артилерийски обстрел от руска територия, както и такъв от руска артилерия, незаконно въведена на украинска територия....

Донбас го бомбардират руските терористи на Путьо...

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                      Това някоя маймуна от щатите ли е....
                      черна или бяла е....
                      Бяла е, от Кремъл:

Коментар

за какво ти е гривната, като можеш да шортиш рублата..?
                        Подлъгах се и я шортнах на 70 ама ся като отиде на 60 гризнах дървото... Та си мисля, че сега печелившата търговия ще е удължаване на рублата и шортене на гривната. Скоро ще стигнат паритет!

Коментар

Някой знае ли как може да се скъси гривната? Има ли изобщо търговска платформа, която предлага търговия с тази валута?

Честно казано, не съм се интересувал от подобна опция.

А някой спомена за Майдана. Едно интересно твърдение.

"Ополченцы схватили снайпера с Майдана"

http://www.okolokremlya.ru/opolchencz/

Коментар

Някой знае ли как може да се скъси гривната? Има ли изобщо търговска платформа, която предлага търговия с тази валута?
                            за какво ти е гривната, като можеш да шортиш рублата..?

Коментар

Нещата не отиват в положителна посока. Вече искат оставката на шефа на централната банка в Украйна...

Коментар

Нещата не отиват в положителна посока...
                                http://topwar.ru/69761-finansovyy-ma...om-grivny.html
                                Без алтернатива.
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X