Първоначално изпратено от 8ball
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеМного добре зная какво целиш.
Няма да се върне никога.
Ще внимавам, да не вкараш братушката отново у нас и да не ми вършееш из двора и да ми национализираш нещата. Няма да стане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеМи как да има комуникация с теб.Прочети внимателно какво си написал почини и пак го прочети.Сега ще се въздържа.Ще ти кажа само че не бива да пишеш кой до колко се протяга без да знаеш какво и кога работи.Ще подмина агресивния ти стил но ще ти кажа че не Путин ти е виновен за бизнеса ти.Когато осъзнаеш че в България не си само ти че има и други хора които също имат интереси може и да ти се получат нещата.Ще ти се наложи да рзбереш и че не си последна инстанция и няма как ти да определяш кой е предател и кой се е отрепал.Ако продължаваш да пишеш по този начин не очаквай друго отношение.На мен пък не ми се живее в страна в която на престъпниците викат бизнесмени в която престъпниците са на свобода и където газят деца на пешеходни пътеки.И най вече с агресивни неграмотни хора които имат високо самочувствие
Няма да се върне никога.
Ще внимавам, да не вкараш братушката отново у нас и да не ми вършееш из двора и да ми национализираш нещата. Няма да стане!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ballНие нормалните хора не се протягаме до 11 на обяд, ставаме рано, не пием кафенце, гледаме си бизнеса.
Зная, че не подозира за мен, не ми и трябва неговото подозрение.
Аз искам да ми върви бизнеса, без да е застрашен от проводници на путинизма в България.
Искам България да е българска, не на Путин.
За това съм застанал тук, за внимавам, докъде сте стигнали, за да зная, какво да предприема във всеки един момент.
Заплахата отвътре, от предатели и проводници не е за подценяване.
Това правя, защитавам си интереса.
Инетреса ми е : Путин тук работа няма, защото не ми се живее в страна затвор.
Разбра ли ме ясно, проводнико? Не боря Путин, боря теб!
Макар че като те гледам, сам си се утрепал достатъчно.
Коментар
-
Хм, "зелената тоалетна хартия" - официална валюта на Луганската терористична организация... що така?
С сегодняшнего дня доллар США — официальная валюта Луганской народной республики.
Самопровозглашенная Луганская народная республика запустила мультивалютную финансовую систему, которая предполагает официальные расчеты в российских рублях, украинских гривнах и американских долларах. Об этом заявил глава ЛНР Игорь Плотницкий, передает «Луганский информационный центр».
http://slon.ru/fast/world/dollar-sta...-1219410.xhtml
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАбе слепок, ти докога ще се правиш на улав!?!?!?
Кой ги води?
Путин?
Щото няма как да се случат горните, докато страната ти е нападната и част от територията окупирана от малкия мръсник в Кремъл!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеПутин няма да го допусне, но това явно те радва..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеОстарялата чебурашка с ботокса гастролирала в окупирания Донецк, където посетила ранени наемници от Якутия (разбира се мирни местни жители)...
Кобзон в Донецке проведал в больнице обгоревших бурятов-наемников: видео
Российский певец Иосиф Кобзон, который 23 февраля выступил на концерте в оккупированном Донецке, побывал в больнице у раненых боевиков.
В частности, Кобзон проведал обгоревших на поле боя российских наемников из Бурятии.
Один из наемников вспомнил, что в детстве ходил на концерт Кобзона.
Читайте:
Скандальный наемник "ДНР" из Якутии оказался внуком героя СССР и угонщиком автомобиля для инвалидов
http://obozrevatel.com/politics/1265...-videofakt.htm
К'ви новини само. ЖИЗНЕНО важни за ситуацията. Претоплени фъшкии, директно от жълтата клоака. Ама какво сте виновни и вие? Това ви спускат, това поствате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакво стана с европейската перспектива, украинци ?
Членство в ЕС ?
Европейски заплати ?
Европейски ценности ?
Стандарт ?
Свобода на словото ?
Премахване на олигархията ?
и т.н и т.н.
...
ВИДЯХТЕ ЛИ ВЕЧЕ, на къде ви води (защото, най-хубавото предстои) майдана ????
Кой ги води?
Путин?
Щото няма как да се случат горните, докато страната ти е нападната и част от територията окупирана от малкия мръсник в Кремъл!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеКакво стана с европейската перспектива, украинци ?
Членство в ЕС ?
Европейски заплати ?
Европейски ценности ?
Стандарт ?
Свобода на словото ?
и т.н и т.н.
...
ВИДЯХТЕ ЛИ ВЕЧЕ, на къде ви води (защото, най-хубавото предстои) майдана ????
Коментар
-
Какво стана с европейската перспектива, украинци ?
Членство в ЕС ?
Европейски заплати ?
Европейски ценности ?
Стандарт ?
Свобода на словото ?
и т.н и т.н.
...
ВИДЯХТЕ ЛИ ВЕЧЕ, на къде ви води (защото, най-хубавото предстои) майдана ????Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Остарялата чебурашка с ботокса гастролирала в окупирания Донецк, където посетила ранени наемници от Якутия (разбира се мирни местни жители)...
Кобзон в Донецке проведал в больнице обгоревших бурятов-наемников: видео
Российский певец Иосиф Кобзон, который 23 февраля выступил на концерте в оккупированном Донецке, побывал в больнице у раненых боевиков.
В частности, Кобзон проведал обгоревших на поле боя российских наемников из Бурятии.
Один из наемников вспомнил, что в детстве ходил на концерт Кобзона.
Читайте:
Скандальный наемник "ДНР" из Якутии оказался внуком героя СССР и угонщиком автомобиля для инвалидов
http://obozrevatel.com/politics/1265...-videofakt.htm
Коментар
-
МВФ има готовност да помогне на Украйна
МВФ съобщи, че има готовност да помогне на Украйна с валутните резерви. В момента украинската гривна търпи сериозна обезценка на валутните пазари, съобщи БНР.
Украинската централна банка рязко отмени в сряда забрана, която забраняваше валутната търговия, само ден след като забраната беше наложена. Официалните власти в страната се опитват всячески да спрат срива на валутата, докато чакат първите парични постъпления от извънреден спасителен заем от МВФ на стойност 17.5 милиарда долара.
МВФ допълни, че все още очаква Украйна да изпълни предишните си действия преди да разгледа за одобрение програмата за заем.
Войната на изток в Украйна прави трудно стабилизирането на икономика, която е на ръба на фалита. Гривната вече загуби половината от стойността си от началото на годината, след като през 2014 г. също намаля на половина.
Коментар
-
Изтича срокът, който Русия постави на Украйна, за да плати газовите доставки
В четвъртък изтича срокът, който преди няколко дни Русия постави на Украйна, за да плати газовите доставки под заплахата от тяхното спиране.
В понеделник украинската “Нафтогаз” обяви, че Русия е нарушила Брюкселските споразумения, като не е изпълнила заявката за доставка на Украйна на предплатения газ. Ден по-късно президентът на “Газпром” Алексей Милер обвини украинската компания, че не е извършила своевременно предплащане и заплаши, че Русия може да спре доставките, ако до два дни не получи паричен превод.
Според украинската компания “Нафтогаз” заявените количества са предплатени, но “Газпром” нарушава договореностите, като доставя само 40 процента от платените доставки.
Преди ден руският президент Владимир Путин пък заплаши, че Русия ще спре доставките на природен газ за Украйна, ако Киев не си плати и това може да създаде проблем за транзита към Европа. Пред журналисти Путин изрази надежда, че няма да се стигне до този сценарий. Руският държавен глава разкритикува остро и отказа на Киев да снабдява с газ сепаратистките региони в Донбас.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеХарсъзов моля другарката да не се престарава щото преподава на 12 клас.Да не я хване някой и да и пръсне ауспуха
Коментар
Коментар