IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
    Пълна,безусловна победа на Путин и абдикация на Европа.
    Украйна-федеративна,както искаха рушняците.
    Зона Лисабон- Владивосток,по инициатива на фрауто и сбъдване на най-големия кошмар на Бжежински и Сащ.
    Оланд готов да предаде първия Мистрал.
    Мечтата на Обонго за гореща война в Европа и триумфално завръщане на Сащ,като спасители отново - у канала.
    Хахахаха, така ли обясниха по АЛФ ТВ... а Путя що беше толко бесен, че чак счупи моливчето, а двете маймунки - луганската и донецката, що не сакаха да пОдпишат...

За Джуджак тепърва лошото предстои... той си мисли, че е отървал Хага, ама не знам, не знааам... има и по-лошо от Хага, особено там на място, на североизток...

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение
      Чудя ви се на акъла що се занимавате с разни посрани и неграмотни тролове.

Ясно е, че са изпукали от глад, щом нямат пари да станат от компа и балалайкат за шепа центове и изстинала баничка.

Фактите. Краварите избиха милиони в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и т.н. за да ги окрадат.

С хора дето им лижат анусите е безпредметно да се води диалог. Тролове на заплата.

Споко!
      Според мойто скромно мнение, Форекса и сие са гуеми маймуняци. Демек - мързеливи са кат гибони. Виждал съм ги в Нейшънал джиографикс.
      Клечи си мамуна, па като го присърби левото ташо и го лейзи та да се попощи - почва да дразни некоя дребна абезяна наоколо. И тя с нахъсани нокти - дръзне да му налита на ... левото му ташо.......
      ..............
      А бе майтап да става.

А украинците признават, че са почнали да дезертират и генерали:
      http://cassad.net/tv/videos/5028/
      Last edited by sergo; 12.02.2015, 23:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka
        силна е про руската пропаганда в този форум но това кой еничар кой не -----мен никой не ме е вземал наникъде и аз съм по родолюбец от теб пишман родолюбецо.моята родина се казва България-------------е това никога няма да го разберете къде живеете а времето си минава и остава във вас болката от несбъднатите ви мечти за разрухата на тази страна.прадядото лека му пръст е бил дясната ръка на вълчан войвода от Малко Търново-------------ей падай и целувай кръка серсемино и се засрами за произхода и кръвта на тези които са си дали живота за днескашната ти нагла гнусна чуждопродажна душа
        Споко оплю ми монитора чак ....
        На прадядо ти мога да целуна ръка ако е вярно това което пишеш , но на теб който плюеш половина от рода си , мога да кажа единствено че ме погнусяваш ........ сори батка ма това за мен е много нечистоплътно
        Last edited by markov; 12.02.2015, 22:54.
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Пълна,безусловна победа на Путин и абдикация на Европа.
          Украйна-федеративна,както искаха рушняците.
          Зона Лисабон- Владивосток,по инициатива на фрауто и сбъдване на най-големия кошмар на Бжежински и Сащ.
          Оланд готов да предаде първия Мистрал.
          Мечтата на Обонго за гореща война в Европа и триумфално завръщане на Сащ,като спасители отново - у канала.

Коментар

• Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
            а аз пак ще ти повторя------полуруснак съм и съм от Варна-----и по добре гейове по улиците отколкото хора с автомати и агенти предаващи майките и бащите си за жълти стотинки простакесо пишман форексова.спокоен съм че живея в България а не в майчина Русия.никой от обкръжението и дума не дава да се говори за обратно в страната мащеха за своите.тежка тема ми е тази и не знаеш какво е да те предава постоянно ръководството ти и да те държи във вечен страх и мизерия както е било е и ще бъде там
            Това доста еничерсик звучи ...честно.
            Създава много лошо впечатление така да ругаеш държавата от която наполовина произхождаш според твърденията ти , но то си е казано че всяко стадо има и мърша .....
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              За разлика от твоя задник моят няма нужда някой друг да го пази...

Не ми отговори, кое е това лошо ръководство което те е предавало и те е държало в глад и мизерия?
              остави---няма нужда твоя свят е друг-----живей си в него със кеф

Коментар

А откъде знаеш, как се живее в Русия след като изобщо не си живял там, гунчо?
                Вива ЕВРОПА-------Европа над всичко--------Европа на европейците----

Коментар

и по важното е че сега аз ти пазя задника от какво ли не-
                  За разлика от твоя задник моят няма нужда някой друг да го пази...

Не ми отговори, кое е това лошо ръководство което те е предавало и те е държало в глад и мизерия?
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Колко време и къде си живял в Русия, гунчо?

Какво ръководство, гунчо? Какво си работил там? И какво работиш тук?
                    и по важното е че сега аз ти пазя задника от какво ли не-------сам се сещай къде съм.засрами се

Коментар

спокоен съм че не живея в майчина Русия.
                      А откъде знаеш, как се живее в Русия след като изобщо не си живял там, гунчо?
                      Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

спокоен съм че не живея в майчина Русия.сега трябва и на български ли да те уча

Коментар

• руснаците в България са против пътя и към Русия.на нас ако толкова ни липсва Русия винаги можем да се приберем но при условие че сме избягали веднъж от мизерията и полицейщината -------никога повече

Коментар

спокоен съм че живея в България а не в майчина Русия.

Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение
                            не знаеш какво е да те предава постоянно ръководството ти и да те държи във вечен страх и мизерия

Коментар

България е в Европа от 13 века насам, гунчо! За разлика от теб, нещастник, аз съм си в България и не смятам да я напускам и да ходя да слугувам на гейропейците и да се радвам, че съм ибрика на някой богат задник!
                              не случайно сметките на атака да вземе нашите гласове руските не излязоха-----никой от нас не ги подкрепя тия лумпени

Коментар

България е в Европа от 13 века насам, гунчо! За разлика от теб, нещастник, аз съм си в България и не смятам да я напускам и да ходя да слугувам на гейропейците и да се радвам, че съм ибрика на някой богат задник!
                                а аз пак ще ти повторя------полуруснак съм и съм от Варна-----и по добре гейове по улиците отколкото хора с автомати и агенти предаващи майките и бащите си за жълти стотинки простакесо пишман форексова.спокоен съм че живея в България а не в майчина Русия.никой от обкръжението и дума не дава да се говори за обратно в страната мащеха за своите.тежка тема ми е тази и не знаеш какво е да те предава постоянно ръководството ти и да те държи във вечен страх и мизерия както е било е и ще бъде там

Коментар

Working...
                                X