IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.telegraph.co.uk/news/worl...o-Ukraine.html
    General Sir Richard Dannatt condemns armoured vehicle transfer to Ukraine
    General Sir Richard Dannatt, former head of the British Army, criticises transfer of "useless" British armoured vehicles to Ukrainian forces

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      Успее ли Украйна да се отдели ще ги бият после всеки делничен ден и в неделя само почивка, те затова са толкова "чувствителни".Като им казаха за демилитаизирана територия и се ухилиха - устройва ги пияндурниците.Това положението там !
      За конфликт Украйна съм го казал отдавна, но не слушате.
      --------------

Джуджето и Порошенко трябва да дойдат да целунат ръка в Софето на Царят. Той ще врътне точно 2 ( два ) телефона и конфликт спира веднага, но ще е с условия.

Украйна да се прекръсти на България и Москва да се прекръсти на България, както си е било во веки.
      ---------------------------

П.П. Кажи ми сега единият полуевреин, а другият чист евреин ще го направят ли това?

Естествено, че ще се бият - нали не мрат те или роднините им? Ами, двама лъжци се чудят кой е по-голям лъжец/крадец по история.

Едните се кръстили москвичи, а другите укри. Па, никой не ги е чувал въобще, ама те се бият за "името" си .....

Шматки. Евреи се бият за Православие - не знам защо все ми е смешно това като се сетя, но това наблюдаваме
      Last edited by marandi; 16.02.2015, 23:05.

Коментар

• http://lubamanolova.info/analizi/52/3075
        Обама избра най-сложния път за сваляне на Путин от власт - лъжите за Русия в Украйна помагат

Той изтъкна, че Вашингтон повече не се притеснява в изразяването на своите намерения и опитите за смяна на едни или други неугодни власти по целия свят. „През последно време те абсолютно спокойно говорят и го вършат почти открито“ – каза Кедми.
        Сайтът alterinformation.wordpress.com се позовава на The Strategic Culture Foundation, където бяха обяснени совалките на Кери в Украйна, и пътуванията на Меркел и Оланд до Киев.

Държавният секретар Джон Кери и украинският президент Петро Порошенко„Първо Джон Кери пристигна в Киев, предлагайки летална военна помощ на Петро Порошенко, знаейки, че ако падне Дебалцево сепаратистите ще консолидират контрола си върху Източна Украйна и ще обтегнат западния фронт на бойните действия още по-застрашително – по направление Днепропетровск” - отбеляза alterinformation.wordpress.com.

Превземането на ДебалцевоТози пореден провал на украинската армия е причината, поради която западните лидери занервничиха и започнаха дипломатическите совалки. Затова и Киев прие набързо в град Дебалцево да се отворят два хуманитарни коридора, по които мирното население да бъде евакуирано. Вместо да помагат на мирното население да се евакуира обаче Киев беше ангажиран с извозването в Дебалцево на боеприпаси и военнослужещи на украинската армия и НАТО. Всичко това се случи в периода 6-7 Февруари.

Все по-напредващите на запад сепаратисти и скандалът, който щеше да избухне, ако бъде разкрит броя на военнослужещите на НАТО и чуждите наемници, биещи се срещу тях, принудиха френския президент Франсоа Оланд и немския канцлер Ангела Меркел да посетят Киев в деня, в който на визита беше американския държавен секретар Джон Кери, а на другия ден да кацнат в Москва и да предложат на Владимир Путин ново мирно споразумение за приключване на войната в Украйна. Те предложиха на самопровъзгласените Донецка и Луганска народни републики да бъде предоставена по-широка автономия в рамките на украинската държава, а сепаратистите да запазят териториите, които се намират под техен контрол до момента.

2200 НАЕМНИЦИ от полша и разни латвииски републики + англо говорящи.
        В едно от видеата които гледах опълченците казаха направо украинците пускаме, наемниците избиваме, и мисля че ген Атанасов/ не съм сигурен/ каза 4 самолета с ковчези са заминали до сега за полша
        Това е положението дарагие друзя, аз съм за това да се бомбардира Дебълцово, да се избият укрите, а наемниците /кучетата на войната/ да се разстрелят със съответните видео материали
        Моля който е за така внесеното предложение да гласува

Коментар

• Forex Master

Успее ли Украйна да се отдели ще ги бият после всеки делничен ден и в неделя само почивка, те затова са толкова "чувствителни".Като им казаха за демилитаизирана територия и се ухилиха - устройва ги пияндурниците.Това положението там !
          D.Y.F-091066

Коментар

• Усещам, че си същият неграмотник като плевенския ..
            --------------------

Списък на щатите в САЩ по гъстота на населението

http://bg.wikipedia.org/wiki/Списък_...лението

Алабама - 33,84

Аляска - 0,42
            ----------------------------------

Кажи сега за Сибир и Аляска агейн? Кой ще живее там? Ти ли?

Дал съм ти гъстота население, за Сибир по-долЕ си го гледай - не съм бавачка.

Раздуй сега пак баснята за Аляска, че ме кефи яко - кого ще "превземате" там? Половин чиляк на кв. км. ли?

Давайте ...
            Last edited by marandi; 16.02.2015, 22:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
              А стига сте се дърляли ами вижте как министърката на вътрешните работи се е подготвила за мира с Русия
              http://daniivanov.blogspot.com/2015/01/18.html
              Тази веки съм и фен .......аз ако съм не само Крим ша и харижа ами и цяла Полша.....я виж кви достойнства има булката.
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power network Разгледай мнение
                Незнам какво става в Източна Украйна ама из медиите пише че има обкръжени 6000 бандеровци фашисти и американски наемници.И Путин няма намерение да ги пуска живи.За Малайзийския самолет се мълчи което доказва че тъпите украинци са го свалили.Запада издиша.Негрите не го харесват арабите го бомбят Русия го подпука директно Китай дебне а Южна Америка определено го ненавижда.Ние както винаги сме на губещата страна.
                Кои сте "вие" ( губещите )?

Е, да си гледаш една картинка преди да се появи Атила. Грешно смятате, че БГ империя е най-голяма при Атила.

Той се опитва да възстанови това като територия, но не успява. Според вас ( губещите ) Атила по-малко проблеми ли е имал тогава да управлява тия територии или по-малки?

П.П. Трейдъров да си гледа на кого е Сибир - даже карта му качвам и чайниците няма да посмеят да пипнат там без да ни питат. Пфуу ... тя и Украйна била там, че Масква да'е ...

Цък:
                Attached Files
                Last edited by marandi; 16.02.2015, 21:44.

Коментар

• Незнам какво става в Източна Украйна ама из медиите пише че има обкръжени 6000 бандеровци фашисти и американски наемници.И Путин няма намерение да ги пуска живи.За Малайзийския самолет се мълчи което доказва че тъпите украинци са го свалили.Запада издиша.Негрите не го харесват арабите го бомбят Русия го подпука директно Китай дебне а Южна Америка определено го ненавижда.Ние както винаги сме на губещата страна.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    Без значение е какво пише, китайците го смятат за техен защото там отдавна си имало китайци и може да са били един или двама но техен бил.Пък може и да имало откъде да знам.Важното е че не е населен а те могат да го населят сега без проблем.
                    Аз ти пиша, че като географско понятие Сибир е изследван едва през 1650г. и то минат веднъж с една шейна.

След 1800г. започва да се появява интерес към него и едва 1900г. вече са му забити колчетата.

П.П. Ха, сега си помисли защо ми е смешно на теориите на БГ матрьошките за "древната" Раша, като тя няма де факто 200 години в този си вид, ама я изкарват по-древна от Библията и Потопа, взети заедно. А, това говори за форма на шизофрения
                    --------------------------------------------
                    Китайците първо трябва да питат нас за Сибир. Вероятно ще им го дадем, предвид неграмотния мениджмънт, който провежда Хаяско в момента с Монголия.

Отделно имаме Антрактида, а там климатичните условия са доста по-добри спрямо тия в Сибир.

Ще видиш, че чайниците няма да посмеят да пипнат Сибир преди да питат нас ( смигам ). Нали ти подсказах какво пише в техните летописи и с кого граничат.

Ами, не признават фалшифицираната история на Галичкото княжество, което после станало Масква. Аз какво да направя. Да ходя да бия китайците ли?
                    Last edited by marandi; 16.02.2015, 20:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнение
                      А стига сте се дърляли ами вижте как министърката на вътрешните работи се е подготвила за мира с Русия
                      Не е лоша министърката, бих я уважил

П.П. За съжаление родните БГ матрьошки пак ще мечтаят за плешивия Хаяско, висок 1,30 с вдигнати ръце и стъпил на табуретка. Латентен гей и половин евреин по произход.

Като чуя евреин, който милее за Православието и нещо ме избива на смях. Не знам защо ..?
                      -------------------------

Просто се сещам за "опорните" точки на БГ матрьошките към техния идол Джуджо, които не спират да мелят като латерна.

Коментар

• marandi

Без значение е какво пише, китайците го смятат за техен защото там отдавна си имало китайци и може да са били един или двама но техен бил.Пък може и да имало откъде да знам.Важното е че не е населен а те могат да го населят сега без проблем.
                        D.Y.F-091066

Коментар

• http://news.ibox.bg/news/id_1469168593

"Кандидатите попълват декларация, че е съгласен да участва в операции или мисии извън страната и други документи, спрямо изискванията на длъжността, за която кандидатстват. Обявяването на свободните места за доброволни резервисти е според заповед на военния министър Николай Ненчев от 6 февруари т.г."

Айде банда, стягайте мешките, пригответе манерките и се гответе за мобилизация.

Смятам че Митов, Ненчев и другаря Борисов трябва да дадат обяснение в НС
                          за кйде я стягат тая дружина доброволци (засега)

Коментар

• А стига сте се дърляли ами вижте как министърката на вътрешните работи се е подготвила за мира с Русия
                            "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо
                              Кой е неграмотник си личи.Я кажи колко села и градове в България се обезлюдиха остави Сибир на мира
                              Е, ти какво очакваш да се случи след сАветското "освобождение" през 1944г.

В момента, в който паднаха границите и всичко се изнесе немедлено.

П.П. В тази връзка не са се обезлюдили местата, а просто 'орицата се преместиха от готиния животец, който им предлагаше товарищ Хуйло и сие .....

Няма да го схванеш и това - затова не се напъвай. Ясно е, че се чудиш кой балък ще ти плаща пенцията, ама слабо ме интересува. Няма да съм аз - виж някоя БГ матрьошка
                              --------------------------------------

Киевска България чак сега им се отвори възможност да се махнат от готиния сАветски животец и те.

Те така - бият се 'орицата Джуджето да ги остави на мира. Нека си гледа Сибир и сие ...

Откъдето е минал Джуджак трева не никне после ( справка Крим ). Ама ти и там не знаш какво става, налЕ?

Коментар

• Трейдъров,

поне прочети малко за Сибир, преди да си пишеш халюцинациите. Обходен е едва през 1600-1650г.

Чак след 1800г. става актуален в Петербург. Т.нар. "завладяване" е било 2 експедиции, които да забиват колчета.
                                --------------------------------------------------

Като казвам, че БГ матрьошките си нямат представа какви глупости ръсят, значи точно това и лафчетата за 1/6 суша и дрън-дрън.

Хубаво, ама никой не иска да живее там. Защо ли?

П.П. Прочети малко китайски летописи от 1-2 век след Христа да видиш за кого пише в тях.

За някакви бурджан ( които другите наричат българи ). Това е било границата на Китай и е описано. Няма руси, няма москвичи - защо така?

225г сл. Христа Китай за първи става Империя. Доста по-късно от нас и в Сибир няма рушняци според тях? Хъх ....

Коментар

Working...
                                X