Първоначално изпратено от Бате Пешо
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате ПешоМаранди я кажи как ще завърши тая работа с дълговете на САЩ и Западна Европа?Хиперинфлация ли ще има или друго нещо?И кога ще думнат?В Европа положението не е розово.Ако си мислиш че заплата от 2500 евро във Виена е кой знае какво нещо си в заблуда.
Чети си - писано е и за ЕС ( 2015г. ще ви е критична за ЕС )
И понеже сте неблагодарници - прогнози вече няма да има.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-makerВсички знаем, че стандарта на живот в Русия е един от най-ниските в Европа. Разходите на домакинствата в Русия за храна и безалкохолни напитки, смятани като процент от доходите на домакинствата, са около 3 пъти по-високи в сравнение с Германия. Тези разходи в България, смятани като процент от доходите в България също са по-ниски от Русия. Това е така, заради много ниските доходи в Русия. В Западна Европа разходите на домакинствата за храна, безалкохолни напитки и разходите за жилището(включително отопление), смятани като процент от доходите са по-ниски от тези разходи в Русия. Това е така заради много ниските доходи в Русия. Смятате ли, че заради ставащото в Украйна, стандарта на живот Русия все повече ще изостава в сравнение със страните от Европейския съюз или не смятате така?
Мисля че всички ще се съгласят с мен , че е интересно това. Иначе само клатим въздуха и се замеряме с линкове- файда от това няма- поне това направи и всички ще ти бъдат благодарни
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПрез 2013 г. Средния руснак харчи 60% от своите доходи за стоки, които НЕ са от първа необходимост - не са за храна, не са за отопление или за жилище! Те са № 1 по този показател в ЦЯЛА Европа!!!
Сега тутурутките като БГ соросоидите и НПО простетата се разват, че държавата № 1 по потребление в Европа ще харчи МНОГО по-малко поради поевтиняване на рублата. Само кретените не вдяват, че това е ОГРОМЕН удар по икономиката на ЕС! ЕС отива главоломно в рецесия, каквато никой жив европеец досега не е виждал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от roli5 Разгледай мнениеРазбира се,даже и повече.
Сега тутурутките като БГ соросоидите и НПО простетата се разват, че държавата № 1 по потребление в Европа ще харчи МНОГО по-малко поради поевтиняване на рублата. Само кретените не вдяват, че това е ОГРОМЕН удар по икономиката на ЕС! ЕС отива главоломно в рецесия, каквато никой жив европеец досега не е виждал!Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеПреди малко в Москва една банка купуваше чуждестранна налична валута по курс 73,16 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 79,50 руски рубли за 1 евро. Смятате ли, че вследствие наложените заради Украйна санкции на Русия, курса на руската рубла може да достигне в скоро време 80 руски рубли за 1 евро?Не съм расист,но не съм и далтонист!
Коментар
-
Преди малко в Москва една банка купуваше чуждестранна налична валута по курс 73,16 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 79,50 руски рубли за 1 евро. Смятате ли, че вследствие наложените заради Украйна санкции на Русия, курса на руската рубла може да достигне в скоро време 80 руски рубли за 1 евро?Last edited by the money-maker; 13.12.2014, 13:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнениеВече е време. Препоръчвам на всички, които имат руски рубли, по най-бързия начин да си ги обменят за евро или левове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПиндоските танкове вече са в Латвия готови да потеглят към Москва.
И освен това, ТОВА е пропаганда на Путин и неговата машина ...
комунист !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Marina-malina Разгледай мнение
...................................С това съм съгласна,но няма да стане.Всички документи за история на Украйна са при тях или са уничтожени.Ще се разбере,че Московия няма нищо общо със Русь и не само.Всички территории рашисти ги откраднали.Русификация и ето,това вече е тяхна территория......................
Те Македонците могат да са ви учители в тая работа.....спешно бягайте на обмяна на опит с тях.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Както казах в началото на годината войната струва пари, пари и пак пари... Условието за разорение на Украйна, нейното физическо елиминиране от картата на планетата, или поне задържането на марионетни режими на украинска територия, Путин може да изпълни само с цената на Русия, повлечена от войната с Украйна в пропастта http://newsline.bg/read_more.php?post=7834
За една работна седмица (5 дни) рублата се обезцени с почти 13%. Освен руските банки, вече и редовите руснаци продават рубли като бесни, а печатницата за рубли работи на пълни обороти.Last edited by Jay Gould; 13.12.2014, 03:16.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеПиндоските танкове вече са в Латвия готови да потеглят към Москва.
Сигурно ги карат на ремонт.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
Коментар