IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
    Колчо, честно казано в началото въобще не вярвах, че Русия е толкова безпомощна, едва когато долара стабилно проби 40 рубли стана ясно какво става. Лятото дори влизах в рубли, смятах, че имат достатъчно механизми да поддържат относително стабилна валутата...
    Честно казано, не ги следя чак толкова отблизо.
    Нямам позиция в рубли. Ни къса, ни дълга...
    Нямам идея, интервенират ли ? Лихвите май вдигнаха доста 10.50 ми се върти...
    Тук идеята е, да се влоши положението на народа и той да се разбунтува. Очевидно е.
    Как ще се справят в тоя ситуация, идея си нямам...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо, честно казано в началото въобще не вярвах, че Русия е толкова безпомощна, едва когато долара стабилно проби 40 рубли стана ясно какво става. Лятото дори влизах в рубли, смятах, че имат достатъчно механизми да поддържат относително стабилна валутата...

Коментар

• Прокурор от Филипините повдигна обвинение за убийство срещу военнослужещ от хамерикнаска база там. Обвиненият е зад решетките в очакване на процес... Такова нещо няма как да се случи в БГ, защото хамериканските бази тук са със статут на екстериториалност. Никой в БГ не може да съди пинодстанец дори и ако последния извърши престъпление на територията на страната! Съвсем скоро това ще е в сила и за Нуландистан!

Philippines prosecutors charge US Marine with murder of transgender
        Philippine government prosecutors charged a US Marine with murder Monday in the killing of a Filipino transgender person, AP said. There was “probable cause” that Marine Pfc. Joseph Scott Pemberton killed Jennifer Laude, whose former name was Jeffrey, in October in Olongapo city, northwest of Manila, according to Prosecutor Emily de los Santos.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          Аз досега да си мисля, че спада на рублата е дело на самите руснаци
          След определен момент да.
          В началото не.,
          Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
          а той бил подъл западен план да продават безбройните рубли, които притежават
          Ами подъл ли е, всеки оценява според собствените си разбирания. А че е "западен", не вярвам някой нормален човек да се съмнява.
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Не, Макер, НЕ Е заради Украйна.
            Спада на рублата е част от напъна за дестабилизация на обстановката в Русия.
            Цената на нефта, също.
            "Информацията" от Русия и откровеното плюене по "медиите", подсилено от откровени лъжи също.
            Дали е Украйна или друг повод, НЯМА значение.
            Целта е една.
            Да видим, дали този път руснаците ще удържат.
            Аз досега да си мисля, че спада на рублата е дело на самите руснаци, а той бил подъл западен план да продават безбройните рубли, които притежават

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
              Империалистите са виновни. Връщаш ме 25 години назад във времето. Сякаш за една група хора нищо не се е случило. Миналото още е в тяхните глави.
              Аааа, случва се то, групата хора оредява...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Империалистите са виновни. Връщаш ме 25 години назад във времето. Сякаш за една група хора нищо не се е случило. Миналото още е в тяхните глави.

Коментар

• Който дестабилизация вади, от дестабилизация погива.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                    За около 20 дена руската рубла поевтиня спрямо еврото и лева с над 32 %. Руската рубла преди малко се търгуваше по курс над 74 руски рубли за 1 евро. Смятате, ли че този спад на рублата е заради събитията в Украйна?
                    Не, Макер, НЕ Е заради Украйна.
                    Цената на нефта, също.
                    "Информацията" от Русия и откровеното плюене по "медиите", подсилено от откровени лъжи също.
                    Дали е Украйна или друг повод, НЯМА значение.
                    Целта е една.
                    Да видим, дали този път руснаците ще удържат.

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
                      За около 20 дена руската рубла поевтиня спрямо еврото и лева с над 32 %. Руската рубла преди малко се търгуваше по курс над 74 руски рубли за 1 евро. Смятате, ли че този спад на рублата е заради събитията в Украйна?
                      Не ще и съмнение,че е така.
                      Рублата е в режим свободно падане и никой не знае докъде ще стигне.
                      Не съм расист,но не съм и далтонист!

Коментар

• За около 20 дена руската рубла поевтиня спрямо еврото и лева с над 32 %. Руската рубла преди малко се търгуваше по курс над 74 руски рубли за 1 евро. Смятате, ли че този спад на рублата е заради събитията в Украйна?

Коментар

• За каква хунта в Киев става въпрос тук през два три дни?

Коментар

• Икономиката на Путин? Аз мислех че е икономиката на Русия. Гледай ти какви нещяа лъсват ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Стамболов Разгледай мнение
                              Долар за 100 рубли, или може ли Путин да спаси икономиката си

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/1...utin_da_spasi/

Вече въпроса е дали може да спаси кожата си. Да видим.

Коментар

• Долар за 100 рубли, или може ли Путин да спаси икономиката си

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/1...utin_da_spasi/

Коментар

Working...
                                X