IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
    Да безсмислено е да ти давам какъвто и ад е линк щото нищо няма да прочетеш и да схванеш ......безсмислено усилие

Човека дето го е писал това преди година и няколко месеца е бил прав на 100%:

Вижте какво другари!
    Украйна в края на 2013 г. е в технически фалит. Без финансова помощ , дори и без студове и евромайдани, Украйна ще "изпружи краката". Русия и помогна с 3 млрд. , долара/не гривени/, за да привърши все пак финансовата си година. обеща и още 12 млрд. заем. Това не става току-тъй. Нали така? В това време Западът е щедър само на думи и обещания. Нещата са от прости, по- прости! Или се обръщаш на Изток и ще има гювеч, или се противиш и ти врътват кранчето. Останалото е дъвка за наивници.
    И аз ти казвам същото, че е безсмислено да търсиш линк с технически фалит и Украйна през 2013г., защото няма да намериш такъв

Упорито магере ще излезеш, ама не е лошо да погледнеш първо на кое му викат технически фалит.

Ако си имаше на представа, щеше да си спестиш усилията да търсиш

Коментар

• Открито писмо на украинския писател и публицист Платон Беседин до привържениците на «Евромайдана»

Приятели, патриоти, освободители! Как още се наричате?

Екстремисти, фашисти, престъпници! Както ви наричат онези, които не ви наричат така, както вие се наричате.
      Обръщам се към вас. С надежда, простете за този досаден гаф, но не и с разбиране, не (тази глупост нито аз, нито вие можем да си я позволим): с надежда за това, което ще изслушате.

Да, аз разбирам, вие сте заети с важни, героични дела. Не ви е до мен. Вие скандирате: „Слава на Украйна! На героите слава!“. Размахвате железа. Строите барикади. Палите домове. Взривявате автомобили. Убивате хора. Борите се с режима.

Вие сте добри, правилни момчета. А ние – „който не е с нас, е срещу нас“ – сме предатели, сивота, подкрепящи бандитския режим. Ние сме украинци от друга Украйна.

Да, всички ни е купила московската пропаганда. Ние палим жълто-сините флагове. Преоблекли се в униформата на „Беркут“, стреляме по украинците. Ние сме заедно с Янукович. Ние всички имаме сметки в швейцарски, немски, американски (къде още, вие виждате по-добре) банки. Ние сме отвратителни, подли изроди, предатели, Продължавайте, продължавайте инферналния ред. Ненавиждайте с цялата своя широка – а не като нашата, на молюските, – душа.

Помните ли как в „Адвокат на дявола“ подсъдимият, хванал защитника Кевин Ломакс за гърдите, пита: „Какво, по дяволите, правиш? Съдебното жури ще ме намрази“? А той отговаря: „Аз от кожата си ще изляза, за да се случи това“. Така, аз също искам, вие да ни мразите. Може би, тогава вие, най-накрая, ще ни оставите намира и ще престанете а претендирате за чуждия за вас свят.

Вие казвате, че не сте започнали война? Лъжете. Вие, а не ние, излязохте в центъра на града и устроихте скотобойна редом до кухнята, крещяхте кръвожадни песни, скандирахте русофобски и антисемитски лозунги, подпалихте всичко, което гори и не гори. Не ние яхахме булдозерите и хвърляхме в украинците „коктейли Молотов“.

Но ако аз пристигна в закарпатско село или градче под Лвов, въоръжен с тояга или арматура, и започнех да я размахвам, пробивайки западни черепи – да допуснем, – поваляйки един, втори, трети, крещейки заедно с това свещени лозунги – не придиряйте, – вие, навярно, ще се озлобите.
      Вие – можете, а аз – не мога.

целия текст на адрес:
      http://worldtodaybg.com/2014/02/23/%...9%D0%BD%D0%B0/
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Да безсмислено е да ти давам какъвто и ад е линк щото нищо няма да прочетеш и да схванеш ......безсмислено усилие

Човека дето го е писал това преди година и няколко месеца е бил прав на 100%:

Вижте какво другари!
        Украйна в края на 2013 г. е в технически фалит. Без финансова помощ , дори и без студове и евромайдани, Украйна ще "изпружи краката". Русия и помогна с 3 млрд. , долара/не гривени/, за да привърши все пак финансовата си година. обеща и още 12 млрд. заем. Това не става току-тъй. Нали така? В това време Западът е щедър само на думи и обещания. Нещата са от прости, по- прости! Или се обръщаш на Изток и ще има гювеч, или се противиш и ти врътват кранчето. Останалото е дъвка за наивници.
        Last edited by markov; 27.02.2015, 01:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
          Но от мИня да мине:

http://ploshtadslaveikov.blogspot.com/2014/02/240.html

Цитат:

Сравнете моите 243 лв. със заплатата на концертмайстора на Софийската филхармония – неговата заплата е 1030 лв. В Операта редовият оркестрант получава 920 лв
          Заплатата от 1000 лева е на концертмайстора бе, урод гербав. Знаеш ли що е това концертмайстор? А правиш ли разлика между филхармония и опера? Не можеш ли да четещ дори това което си ми посочил? Заплатата на професора е 243 лева, а основната заплата на Киевските филхамонисти е 170 долара /300 лева/.

Ба си невменяеми урунгел. Посочва цитати в които се самооборва и не разбира кво драска... хаха...
          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Стига се излага бе....вземи прочети малко

ЕС и МВФ отказаха заема на Янукович защото искаха жестоки структурни реформи и той не се съгласи.

Тогава Янукович от няма на къде се обърна към Русия и за да получи спасителния заем от 15 милиарда обеща Украйна да влезе в Евразийския съюз.

Колкото и да се пънеш не можеш пренаписа историята , дадох ти два линка от преди година, тоест преди да има военни действия , а в гуглето има поне още две хиляди на тая тема......вместо само да пишеш вземи и чети малко.
            Ако искаш ми дай 5000 линка.

Аз те питам само за 1 линк да ми дадеш, в който пише технически фалит.

По-бавно не мога да пиша, за да ме разбереш. А, ти пиша бавно, защото знам, че зацепваш бавно

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
              Описваш провала на нато в Косово, налЕ?... хаха
              И на Приднестровието.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Стига си измисля басни, бря.

Тогава Украйна даже ги ухажваха от две страни да им дадат кинти. И от ЕС ( МВФ ) и от Масква.

Преди войната не са били в технически фалит. Вземи попрочети малко какво значи поне.
                Стига се излага бе....вземи прочети малко

ЕС и МВФ отказаха заема на Янукович защото искаха жестоки структурни реформи и той не се съгласи.

Тогава Янукович от няма на къде се обърна към Русия и за да получи спасителния заем от 15 милиарда обеща Украйна да влезе в Евразийския съюз.

Колкото и да се пънеш не можеш пренаписа историята , дадох ти два линка от преди година, тоест преди да има военни действия , а в гуглето има поне още две хиляди на тая тема......вместо само да пишеш вземи и чети малко.

Коментар

Невъзможността да си плащаш задълженията , и търсенето панически на какъвто и да е източник на свежи пари според теб какво е ?
                  Да не мислиш че Янукович с кеф обърна гръб на ЕС и прегърна Русия за малко .......не направи го щото панически им трябваха 15-20 милярда долара да не обявят фалита и да не се случи това което всъщтност вече се случва...
                  Стига си измисля басни, бря.

Тогава Украйна даже ги ухажваха от две страни да им дадат кинти. И от ЕС ( МВФ ) и от Масква.

Преди войната не са били в технически фалит. Вземи попрочети малко какво значи поне.

П.П. Дай си книжката да ти лепна една двойка малко да мислиш, преди да се мъчиш да ползваш думички, които не разбираш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                    10000 рубли не са 160 а 170 долара, смрадливец. И съм сигурен, че музикантите в Киевската филхармония могат само да завиждат на колегите си от Кримската филхармония.

Но защо говорим за Нуландистан и Киевската хунта която води война срещу народа си. Я да видим колко са заплатите в Софийската филхармония в "просперираща" България, която не е във война с никой?
                    В Софийска започват от 950 основна и продължават нагоре за концерт-майстор, солист и т.н.

Други тъпи върпоси имаш ли?

Или мечтата ти е да направим Софийската под Кримската? - хаха

Коментар

• 14:12 | 24.02.2014

Държавната хазна на Украйна е празна, страната е докарана до фалит. Това заяви в понеделник ръководителят на парламентарната фракция на партията "Баткившчина" ("Отечество"), сочен като един от кандидатите за министър-председателския пост, Арсений Яценюк, цитиран от ИТАР-ТАСС.

"Такава финансова катастрофа Украйна не е виждала през всичките години на независимост", изтъкна той на днешното заседание на помирителния съвет на ръководителите на парламентарни групи във Върховната рада. Според него е необходимо незабавно да се поиска финансова помощ от Международния валутен фонд (МВФ).

Яценюк отбеляза, че се е срещнал с ръководството на министерството на финансите и му е била описана "направо ужасяваща картина за финансовото състояние на страната". "Така че нямаме време. Трябва бързо да съставим правителство", подчерта лидерът на "Баткившчина".

http://www.mediapool.bg/ukraina-iska...ews217196.html

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                        Крим ще последва съдбата на Северен Кипър.

Непризната от никой територия, без абсолютно никаква перспектива. Всичко младо и читаво е напуснало. Единствените останали са дето мият кенефите във военните бази.

Нямат нищо общо ......Крим ще стане почивния курорт на Руснаците до десетина години , това време ще е необходимо да се построи наново инфраструктурата която след 1990 година изобщо не е поддържана, пък колкото все още е останала Урките от яд ще я изключат......

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Непризната от никой територия, без абсолютно никаква перспектива. Всичко младо и читаво е напуснало. Единствените останали са дето мият кенефите във военните бази.
                          Описваш провала на нато в Косово, налЕ?... хаха
                          Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                            Не ми разводнявай въпроса.

Кога Украйна е била в технически фалит преди войната, питам? Покажи ни? Няма начин да не са гръмнали световните медии, че го е обявила.

П.П. Иди и си искай парите на тоя дето ти е дал диплома по финанси. Много те е лъгал, моето момче. Ама, много
                            Невъзможността да си плащаш задълженията , и търсенето панически на какъвто и да е източник на свежи пари според теб какво е ?
                            Да не мислиш че Янукович с кеф обърна гръб на ЕС и прегърна Русия за малко .......не направи го щото панически им трябваха 15-20 милярда долара да не обявят фалита и да не се случи това което всъщтност вече се случва...

Коментар

• Крим ще последва съдбата на Северен Кипър.

Коментар

Украина беше във тех.фалит много преди войната..... .
                                Не ми разводнявай въпроса.

Кога Украйна е била в технически фалит преди войната, питам? Покажи ни? Няма начин да не са гръмнали световните медии, че го е обявила.

П.П. Иди и си искай парите на тоя дето ти е дал диплома по финанси. Много те е лъгал, моето момче. Ама, много

Коментар

Working...
                                X