IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Руските тъпунгери, са обвинили в измяна жителка на Смоленск, която дала информация на украинците за придвижването на руски воиски в Украйна...

Ся последно, има ли там руски воиски и ако няма, какво предателство е извършила рускинята...

Жительницу Смоленщины обвинили в госизмене за звонок в посольство Украины

http://rufabula.com/news/2015/01/29/state-treason

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      А, не бря. Обясни ни пак как печалбата им се вдига поради обезценката на руплата.
      Ти обичаш да си измислиш че някои е казал нещо и да го оборваш.

Я ми посочи къде точно съм твърдял конкретно аз че им се е дигнала печалбата в резултат на курсови разлики, единственото което съм правил е да поствам предни информации от инвестора , според които им се дигат продажбите ...ма ти нал си инженер разлика между продажби и печалба не праиш.

Относно курсови разлики или провизии за такива. Има МСС които третират темата , чети да се светнеш по въпроса не ме карат аз да ти обяснявам ......просто знам че усилието е безсмислено....
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
        МВФ требует от Кабинета министров Украины повысить в СЕМЬ РАЗ тарифы на газ для населения.
        Хунтата в Киев е в паника. Когато в Донбас има примирие фашагите в Киев говорят за война и бомбардират гъсто населени жилищни райони. Когато опълченците им покажат кой командва в Донбас и започнат военни действия, тогава хунтата започва да моли за преговори и примирие. Пълен хаос и объркване.
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
          Е ша търпиш както ние търпим бръщолевенията ти на темата как ша завземеш цяла Русия и Украйна и ша праиш БГ империя....
          А, не бря. Обясни ни пак как печалбата им се вдига поради обезценката на руплата.

Обичам да слушам фростотии
          -----------------------------

Валутните изменения свиха печалбата на "Газпром" с 62%

http://www.investor.bg/centralna-i-i...m-s-62-188249/
          ------------------------------

Е, чети си - нали вярваш на инвестор, а не мен не вярваш.

Тогава ти казахме, свит добив, свита приходна част, печалби капут. Ама, ти на батко си Маранди не вярваш, а чакаш да излезе отчета на Гъзпром.

Запей сега за Катюша, запей ...

Коментар

• Мнение на друг форумец което ми хареса:

Хаха... хайде стига с това "независима и силна"! Украйна, която някой от някакви свои си съображения преди няма 100 години е нарисувал на картата, не може да бъде независима и силна! Някой се бил напил и в изблик на някакъв делириум добавил с молива и Крим - ей така, докато закусва... хаха.... представяш ли си? Такава държава винаги ще зависи или от този с молива, или от неговите врагове...
            btw, там някъде се намира и българската "сила и независимост" - на някого на бюрото, в чашката с моливите... хаха!

Коментар

• Първоначално изпратено от al4en Разгледай мнение
              Генерал Бен Ходжис е издал, че НАТО търси танкова база в България
              Още не е уточнено количеството на бронетехниката, съобщава „Stars and Stripes”

http://www.blitz.bg/news/article/316546
              Че що да не търси човека? Нали ни купиха територията за стъклени мъниста и ни поставиха класически марионетки във властта за да си защитават интересите.

Чета днеска...

http://dnes.dir.bg/news/gazprom-proe...18368916?nt=10

Краварите питали дали "Турски поток" е икономически или политически проект. А аз да ги питам нас по политически или икономически причини ни преебават всеки шанс за нормално съществуване?

Коментар

• Положението в Незалежная става все по-демократично. Лош Путин, лош Путин!

МВФ требует от Кабинета министров Украины повысить в СЕМЬ РАЗ тарифы на газ для населения.

Об этом во время заседания Киевского международного экономического форума заявил заместитель главы комитета Верховной Рады по вопросам бюджета Виктор Кривенко, передает РБК-Украина.
                Last edited by X_Y; 29.01.2015, 13:34.

Коментар

От Газпром са се объркали нещо.

Ей сега, ще се появи Моркуфф-а и Форката да ни обяснят как всъщност се вдигала печалбата им.

Нали цял месец ни надуваха главата с глупостите си
                  Е ша търпиш както ние търпим бръщолевенията ти на темата как ша завземеш цяла Русия и Украйна и ша праиш БГ империя....

Коментар

• Генерал Бен Ходжис е издал, че НАТО търси танкова база в България
                    Още не е уточнено количеството на бронетехниката, съобщава „Stars and Stripes”

http://www.blitz.bg/news/article/316546

Коментар

Ей сега, ще се появи Моркуфф-а и Форката да ни обяснят как всъщност се вдигала печалбата им.

Преди малко видях една умряла буболечка, та нейното мнение е много по-важно за мен от тяхното...

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                        http://www.darikfinance.bg/novini/112707

Кризата в Украйна удари Газпром

Печалбата на "Газпром" е намаляла с 61% през третото тримесечие на 2014 г., след спирането на доставките за Украйна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                          Стига глупости бе, мойто момче. Днес си особено озлобен.

Ако твърдението ти беше вярно във Фашингтон щяха да го боготворят Владимир Путин, а не да го демонизират. Той им бърка в здравето щото прави Русия силна.
                          Че те пиндостанците не що се бяха взели на сериозно за много велики.Те и други се забавляват с тях.Китай Северна Корея Венецуела.Ма ония селяни не смеят да гъкнат.Дал съм и 12-15г и са у киреча.Китай ще ги изтика от Пасифика а Русия ще ги изрита от Европа.Тия гейове и наркомани ще си намерят майстора.Пътници са

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe Разгледай мнение
                            Ама ти верно си вярваш на писанията . Ами, че нали обострянето на ситиацията стана след като щатите решиха, че е дошъл момента да изтласкат Русия от Черно море, кото "присвоят" Севастопол.
                            +1
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнение
                              http://www.darikfinance.bg/novini/112707

От "Нафтогаз Украйна" пък съобщиха, че обжалват пред Арбитражния съд в Стокхолм намаляването на транзита на газ от Русия, като съдят "Газпром" за 6.2 млрд. евро.
                              Русия излязоха от съвета на европа в отговор на опита да им се ограничи правото на глас там. Това коствено означава че ще спрат вноската си от 23 милиона в бюджета на съвета на европа към които е международния съд и вероятно няма да признават решенията му на териотрията на Русия.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                                Тя идеята бе такава, но Путин не иска в ЕС и започна войната точно защото Украйна иска да влиза. Ако вместо това бе казал "Добре момчета и момичета, искате в ЕС, но дайте да направим един референдум за Крим, а аз в замяна ще ви ударя едно рамо в закъсалите индустрии" - щеше да се получи следното. Украйна щеше да помрънка за референдума, но щеше да го приеме, защото от ЕС щяха да ги натиснат в тази посока, а Русия вместо да воюва както е сега и да се чуди какво да прави над 700 000 бежанци, вместо да загуби стотици милиарди само за 1 година, щеше да изкупи на безценица дялове в украински компании. Дори ръка щяха да им целуват. И когато Украйна влезеше в ЕС, 1/3 от индустрията щеше да е в руски ръце. Всичко това щеше да струва не повече от 20-30 милиарда долара за приватизация и то повечето не държавни пари, а след още 10 г. и цяла Русия щеше да се вмъкне в ЕС, да няма мита, визи и всякакви такива простотии.. Обаче не... Аз го казах още миналата година - Путин реално започна война против Русия и против нейните интереси. Крим сам по себе си не струва нищо, ако няма мир, условия за бизнес и търговия инфраструктура и най-вече добри съседи. А сега докато Путин е на власт - забрави Русия да влезе в ЕС и дори да сключи споразумение за търговия като това между ЕС и Китай. Войната... тя ще продължи колкото тази между Сърбия и Хърватска най-малко, дори вероятно ще е по-дълга.
                                Ама ти верно си вярваш на писанията . Ами, че нали обострянето на ситиацията стана след като щатите решиха, че е дошъл момента да изтласкат Русия от Черно море, кaто "присвоят" Севастопол. И ти ми говориш, че Украйна има думата за Крим . А колкото до цената на Крим - да не дава господ да я разберем при реална ситуация, че доколкото помня беше варненец, а дето се вика от Крим могат и с плюене да ви удавят.
                                Last edited by pepe; 29.01.2015, 12:45.

Коментар

Working...
                                X