If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Така, така. Само така. Това движи света. Вземането. Газенето на правила и договорки.
Аз не съм доволен от кмета си. Да отида ли, да си взема един сфетофар или една антена от летището. Или пък един предпазител от ядрената централа, защото пари съм давал.
Ти пък обяви вече кои е виновния....нали се сещаш че това дело ще има насрещни претенции.
-За кражбите на Газ по време на транзита от Украйна,
- За неплащане на Украйнските задължения съгласно договорите и т.н. ....
нещата изобщо не са едностранчиви в тоя казус
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Изключването на Русия от органите за управление на ПАСЕ е незаконно и е крещящо нарушение на правилата за работа на тази организация. Естествено че руснаците няма да търпят беззаконията, двойните и тройните стандарти на гейропейските ценности!
Правилно, друго си е ислямскоправославните ценности - носители на морала и справедливостта. Я бегом в парламентарана асамблея на азия.
Имам съмнения доколко това е вярно, но дори и да е вярно е напълно оправдано. Годишната вноска на Русия в бюджета на ПАСЕ е 20 МИЛИОНА ДОЛАРА. Ако някой гласува да не те пуска в органите за управление въпреки, че имаш пълното право по Устав и чинно си внасяш членския внос... Не канцеларски материали ами дори дограмата от прозорците трябва да си вземеш, защото това са твоите пари!
Четох че е 23 милиона евра и била най голямата от страните членки.
Вероятно е на глава от населението смятана.....
Така, така. Само така. Това движи света. Вземането. Газенето на правила и договорки.
Аз не съм доволен от кмета си. Да отида ли, да си взема един сфетофар или една антена от летището. Или пък един предпазител от ядрената централа, защото пари съм давал.
Изключването на Русия от органите за управление на ПАСЕ е незаконно и е крещящо нарушение на правилата за работа на тази организация. Естествено че руснаците няма да търпят беззаконията, двойните и тройните стандарти на гейропейските ценности!
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Имам съмнения доколко това е вярно, но дори и да е вярно е напълно оправдано. Годишната вноска на Русия в бюджета на ПАСЕ е 20 МИЛИОНА ДОЛАРА. Ако някой гласува да не те пуска в органите за управление въпреки, че имаш пълното право по Устав и чинно си внасяш членския внос... Не канцеларски материали ами дори дограмата от прозорците трябва да си вземеш, защото това са твоите пари!
Аааа, от лошите, затова руската делегация при напускането е експроприирала всики канцеларски материали от заеманите от нея помещения
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Да де ма не си разбрал че Русия явно предвидливо напусна съвета на Европа към която организация са международните съдилища.
Следващата стъпка е да не признава решенията им ....
Е то това е ясно, поведенческият шаблон е един и същ, но не изключва вината.
Да де ма не си разбрал че Русия явно предвидливо напусна съвета на Европа към която организация са международните съдилища.
Следващата стъпка е да не признава решенията им ....
Коментар