IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Украйна (6)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

И дори и Путя да е мислил като теб, което силно ме съмнява. Нали се сещаш, че с един военен конфликт той просто се отдалечава от всякакъв икономически растеж.
    Точно затова искат да го вкарат във война.
    С Крим не стана!

Засега Минск е само примирие, докато си премерят силите.
    Ако междувременно Путин намери начин , казват петата колона са около стотина руски олигарси, та ако успее да ги събори, което ..... с тая антируска пропаганда в самата Русия не е чак толкова лесно, та ако успее да върне РЦБ на Русия, тогава виж растеж.

Но докато Русия е зависима, разбирай написана от американците конституция и централна банка подчинена на някой отвън, но не и на руската държава, няма как да има икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение

Путя що не каже да му напечатат малко кинти, че да не мъчи 'орицата в Блядистан? Гладуват да'е ...
      Щото РЦБ не се подчинява на руската държава по закон.
      И това Путин иска да промени.

РЦБ работи всъщност за долара и против рублата, след капитулацията на СССР 1991, след предателството на Горбачов, след наивника Елцин.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=tKy_...6-001a11c15988

Порошенко се смее по време на молитвата за загиналите на Майдана/ въоръжения преврат!

Коментар

• След т'фа фрузрение кой печатал кинтите дет' мъ сфетнъ.

Путя що не каже да му напечатат малко кинти, че да не мъчи 'орицата в Блядистан? Гладуват да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            Ами като видиш правителството на Германия , САЩ, Франция, Белгия, Дания , Холандия, Швеция , Австрия и т.н. развити страни да ползват финансиране от МВФ , тогава ще е станал пазарен кредитор.

Лека.
            Лека!

Па, аз си мислех, че МВФ е кошница от валути и в този случай кредитор от последна инстанция се явява централната баМка на всяка валута, която е представена в кошницата, понеже трябва да ги напечатат преди това.

Па, то излезе, че правителствата ги печатали гадните хартии да'е ... Литнаха в кофата значи Емисионно и Надзор на централните баМки в кофата.

Големи разминавания с това образование в БГ да'е ...

Ще спя тъжен тази нощ какви глупости ви учат по тия школа, че и кинти ви искат

Върнете парите на децата, бря - ма'а ви "икУномисти" - пишман-даскали.
            Last edited by marandi; 27.02.2015, 03:33.

Коментар

Ами, в момента кредит ще е от МВФ за Украйна.

Там кое правителство управлява, белким науча нещо, щото не били "нормален" кредитор?
              Ами като видиш правителството на Германия , САЩ, Франция, Белгия, Дания , Холандия, Швеция , Австрия и т.н. развити страни да ползват финансиране от МВФ , тогава ще е станал пазарен кредитор.

Лека.
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Общо взето в момента ми изглеждаш както аз ще ти изглеждам ако почна да ти давам рецепта за готвене на кюфтенца.....чел си нещо от гуглето но половината не си го разбрал , пък другата половина не ти е ясна съвсем.....

Изясни си основни повятия в тая област какво значат , и може пък да си отовориш някои ден на въпроса ако правителството на САЩ ти отпусне кредитна линия това кредитен пазар ли е .......... според всички икономисти не е пазар , но според готвачите може и да е ....да де знам.

Аре лека , достатъчно време загубих в явно неуспешни опити да те ограмотя
                Ами, в момента кредит ще е от МВФ за Украйна.

Там кое правителство управлява, белким науча нещо, щото не били "нормален" кредитор?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
                  Вече си изкара втора бутилка водка да ти люсна, че ме нервиш.

От 2 години ти правя забележка, че думата се пише: ПРЕДВИД

Запомни го най-после, мой албански реотане.

П.П. Може ли умно и симпатично момче да прави 3 правописни грешки в една дума от 7 букви?

Засрами се!! Следващия път вадя точилката и те почвам, щом с водки не става - хаха
                  Виж за правописа приемам критиката ....за пръв път тази вечер да си прав за нещо

Коментар

Стига, бре Моркуфф ...

Па, аз си мислех, че кредитор от последна инстанция е централната баМка на всяка една държава, която оперира там?

П.П. Нещо много ни се разминават "познанията" по банково дело ( в частност кредитиране ) с тия от Свищовската академия сякаш?

Уай? Почему? Защо?
                    Общо взето в момента ми изглеждаш както аз ще ти изглеждам ако почна да ти давам рецепта за готвене на кюфтенца.....чел си нещо от гуглето но половината не си го разбрал , пък другата половина не ти е ясна съвсем.....

Изясни си основни повятия в тая област какво значат , и може пък да си отовориш някои ден на въпроса ако правителството на САЩ ти отпусне кредитна линия това кредитен пазар ли е .......... според всички икономисти не е пазар , но според готвачите може и да е ....да де знам.

Аре лека , достатъчно време загубих в явно неуспешни опити да те ограмотя

Коментар

Продължаваш да се излагаш бе момче.

Разбира се че МВФ, СБ, ЕЦБ , правителствата на ЕС и САЩ не са нормални кредитори.
                      Тези институции са кредитори то последна инстанция и се намесват когато някоя страна не може да си намери финансиране на пазарен принцип. Защото вероятността от фалит е прекалено голяма и съответно частните кредитори работещи на пазарен принцип , било то банки, инвестиционни, пенсионни и т.н. фондове , физически лица и т.н. не искат да поемат този риск от неплащане.....

Няма нищо срожно за схващане...
                      Стига, бре Моркуфф ...

Па, аз си мислех, че кредитор от последна инстанция е централната баМка на всяка една държава, която оперира там?

П.П. Нещо много ни се разминават "познанията" по банково дело ( в частност кредитиране ) с тия от Свищовската академия сякаш?

Уай? Почему? Защо?

Коментар

Моркуфф,

чаткаш ли как пак се обеси сам, без да те карам, моето момче
                        ------------------------

МВФ, Св. банка, ЕЦБ не били нормални кредитори.

Само "частните" кредитори били нормални - хаха
                        Продължаваш да се излагаш бе момче.

Разбира се че МВФ, СБ, ЕЦБ , правителствата на ЕС и САЩ не са нормални кредитори.
                        Тези институции са кредитори то последна инстанция и се намесват когато някоя страна не може да си намери финансиране на пазарен принцип. Защото вероятността от фалит е прекалено голяма и съответно частните кредитори работещи на пазарен принцип , било то банки, инвестиционни, пенсионни и т.н. фондове , физически лица и т.н. не искат да поемат този риск от неплащане.....
                        Тогава МВФ, СБ, ЕЦБ , правителствата на ЕС и САЩ осигуряват финансиране не на пазарен принцип , а срещу политически и други условия свързани с реформи примерно , но по скоро свързани с външната политическа ориентация ......щото след МВФ не съм видял страна да стане съюзник на Русия
                        Last edited by markov; 27.02.2015, 02:48.

Коментар

да явно и терминологията ти е чужда.

Частни лица - може да е физ.лице, фирма, юридическо с неспонска цел и т.н.

Ако съм искал да кажа физическо , щях да кажа физическо.

Относно без посредник няма как да стане , ми що не идеш на БФБ и без посредник да си купиш една акция......със същия успех ша е
                          Имам и някоя друга фирма, юр. лице тоже.

Води ме сега да си купя чужд държавен дълг. Примерно 1 гривна от Украйна да им помогна

Коментар

Чакай сега - ти се изцепи частен кредитор.

Искам да стана и аз такъв, ама без посредник. Води ме за ръката някъде да си люсна личната карта и да си купя държавен дълг.

П.П. Няма да ми почваш с тия "уточнения" в последствие. Физ./юридеческо и т.н.

Не искам посредници - алчен съм
                            да явно и терминологията ти е чужда.

Частни лица - може да е физ.лице, фирма, юридическо с неспонска цел и т.н.

Ако съм искал да кажа физическо , щях да кажа физическо.

Относно без посредник няма как да стане , ми що не идеш на БФБ и без посредник да си купиш една акция......със същия успех ша е

Коментар

• Моркуфф,

чаткаш ли как пак се обеси сам, без да те карам, моето момче
                              ------------------------

МВФ, Св. банка, ЕЦБ не били нормални кредитори.

Само "частните" кредитори били нормални - хаха

П.П. Да не би да имаш предвид търг. банки, застрахователи и сие за "частни" кредитори, бре семпъл? ( риторично )

Коментар

Частно лице не значи само физическо лице , а и юридическо лице частна собственост.

В България провери кои са първични дилъри на ДЦК , и може да си купиш от тях на вторичен пазар. По света е същото , не сме открили ние топлата вода.
                                Чакай сега - ти се изцепи частен кредитор.

Искам да стана и аз такъв, ама без посредник. Води ме за ръката някъде да си люсна личната карта и да си купя държавен дълг.

П.П. Няма да ми почваш с тия "уточнения" в последствие. Физ./юридеческо и т.н.

Не искам посредници - алчен съм

Коментар

Working...
                                X