Преди таях лека спортна злоба към украинците в състояние на конфликт, но сега на прага на войната им съчувствам. Украинските момчета ще умрат за нищо. От простотия се вкараха в лайната, а техният подстрекател сащ бере плодовете. Схемата я видяхме вече в Грузия, където им докараха война, изоставиха ги и Путин съвсем естествено ги ошамари.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз пък си мисля че тоя Поро кат обяви военно положение и Путин ще се изплаши.Тия хора не са у ред с главите.Сичките.И няма начин да разберат че а са закарали ракети в Украйна а е почнала война.Русия няма да позволи оръжия по границата си.Ще ги запукат директно от подводниците в Арктика.
да си налягат задниците украйнците да правят референдум в Източна и Южна Украйна и да мирнат....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеEl Pais: Петро Порошенко е готов да обяви военно положение в цяла Украйна
5 Февруари 2015 | 16:22 | Агенция "Фокус"
El Pais: Петро Порошенко е готов да обяви военно положение в цяла Украйна Снимка: АФП
Киев. Президентът Петро Порошенко ще въведе военно положение в цяла Украйна, ако конфликтът в източната част на страната се изостри. Това той казва в интервю за вестник El Pais.
„Ако конфликтът продължи да се разраства, то аз съм готов да обявя военно положение в цялата страна, а парламентът ще ме подкрепи. Все още не съм го направи, защото това ще означава ограничаване на демокрацията и свободите, и ще застраши развитието на икономиката“, казва Порошенко. „Кой ще отиде в страна, която е в състояние на война? Ние планираме да приеме инвестиции за милиарди долари в близките месеци“, подчертава той.
Порошенко отбелязва, че „сега ситуацията е много сложна – ние трябва да реформираме икономиката и в същото време да водим изморителна война без да допускаме нейното разрастване“.
Нали знаете обяви ли военно положение....нема МФ ,нема ООН нито и ЕС....
Нема пари ..
А се чудите защо са отишли Меркел и Оланд....
Да спасяват киевската хунта.....
Коментар
-
El Pais: Петро Порошенко е готов да обяви военно положение в цяла Украйна
5 Февруари 2015 | 16:22 | Агенция "Фокус"
El Pais: Петро Порошенко е готов да обяви военно положение в цяла Украйна Снимка: АФП
Киев. Президентът Петро Порошенко ще въведе военно положение в цяла Украйна, ако конфликтът в източната част на страната се изостри. Това той казва в интервю за вестник El Pais.
„Ако конфликтът продължи да се разраства, то аз съм готов да обявя военно положение в цялата страна, а парламентът ще ме подкрепи. Все още не съм го направи, защото това ще означава ограничаване на демокрацията и свободите, и ще застраши развитието на икономиката“, казва Порошенко. „Кой ще отиде в страна, която е в състояние на война? Ние планираме да приеме инвестиции за милиарди долари в близките месеци“, подчертава той.
Порошенко отбелязва, че „сега ситуацията е много сложна – ние трябва да реформираме икономиката и в същото време да водим изморителна война без да допускаме нейното разрастване“.
Нали знаете обяви ли военно положение....нема МФ ,нема ООН нито и ЕС....
Нема пари ..
А се чудите защо са отишли Меркел и Оланд....
Да спасяват киевската хунта.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеи ВЕДНАГА привика пуделите на интсруктаж, преди да идат в Москва.
Толкова са ЖАЛКИ горките...
Коментар
-
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеМеркел и Оланд са възможно най-тежката артилерия в Европа.
Кери отиде да каже на Вайсман, какво е "измислил" Обама за Украйна.
Привика тия двамата "лидери" да им даде листчето с думичките, преди да ги изпрати за Москва...
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеЩом отиват и то заедно-всичко е предварително договорено.
Първоначално изпратено от дзаката Разгледай мнениеТе просто ще онагледят по най-категоричният начин тежестта на бъдещото МИРНО споразумения.И разбира се,ще извлекат политически дивиденти от това.ВОЙНАТА СВЪРШИ - обичайте се
Събитията не са в тази посока... За жалост..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДържавният секретар на САЩ Джон Кери преди два часа е кацнал в заснежен Киев .
Толкова са ЖАЛКИ горките...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от коки Разгледай мнениеДържавният секретар на САЩ Джон Кери преди два часа е кацнал в заснежен Киев .
Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Саакашвили:Целта на Путин е военен преврат в Украйна и крах на украинската държавност
февруари 5, 2015
Докато руският президент Владимир Путин не бъде спрян от съпротивата на украинците в съчетание с подкрепата на Запада, той ще се опитва с всички средства да постигне целта си – да взриви всяко независимо украинско демократично управление.
Ако му бъде позволено да направи това, Западът ще бъде принуден да си плати своята цена, пише бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили за списание Politico.
Според Саакашвили целта на Путин е да нанесе на Украйна сериозно военно поражение, да накара доброволческите батальони да се върнат в Киев и да тръгнат срещу наскоро избраното правителство.
Русия разполага с големи възможности да подготови почвата за един евентуален преврат, като в резултат на това енергийният дефицит и тежката ситуация в украинската икономика, обременена с разходите за войната, неефективните икономически реформи и продължаващата корупция, ще доведат до крах, добавя екс-президентът.
Западът може да предотврати това, като предостави оръжие и военна помощ на Украйна. Стотици доброволци – грузински офицери, поляци, литовци, беларуси, даже руснаци – се сражават на фронта заедно с украинците. САЩ и техните натовски съюзници трябва да помогнат за обучаването и въоръжаването на тази международна доброволческа армия, смята Саакашвили.
Според бившия грузински президент икономическата подкрепа е също толкова важна. Путин знае, че руската икономика се движи към колапс, но се надява, че преди това ще настъпи икономическа криза в Украйна, уверен е авторът.
Той смята, че поради ниските цени на нефта европейците могат да спрат да го купуват от Русия и също така да намалят зависимостта си от руския газ. Всякакви разговори за смекчаване на санкциите срещу Русия трябва да бъдат прекратени, натискът върху Русия следва да се засили, може би дори и с помощта на нови санкции, добавя Саакашвили.
Бавенето на Запада в решаването на този проблем води както до нарастване на броя на жертвите, така и до икономически спад и цялостно въздействие върху европейските структури, което е много по-важно.
Ако Русия успее в Украйна, балтийските страни въпреки членството си в НАТО ще бъдат много по-уязвими. НАТО може да се предпази от военна намеса, като помогне на Украйна да се защити, резюмира бившият грузински президент.
По-рано Михаил Саакашвили заяви, че за Путин пълното унищожаване на украинската държавност е въпрос на живот и смърт.
http://www.ukrainadnes.com/%D1%81%D0...F%D1%80%D0%B5/Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хайърсъзоff Разгледай мнениеСега Меркел и Оланд ще се скарат на Путин и войната ще свърши..
"Германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Франсоа Оланд ще се срещнат с украинския президент Петро Порошенко в Киев и руския президент Владимир Путин в Москва в петък, за да обсъдят мерките за прекратяване на насилието в Източна Украйна, съобщава "Ройтерс".")) Всички са в капана на краварите.
Коментар
-
Сега Меркел и Оланд ще се скарат на Путин и войната ще свърши..
"Германският канцлер Ангела Меркел и френският президент Франсоа Оланд ще се срещнат с украинския президент Петро Порошенко в Киев и руския президент Владимир Путин в Москва в петък, за да обсъдят мерките за прекратяване на насилието в Източна Украйна, съобщава "Ройтерс"."
Коментар
-
Hollande, Merkel go to Kiev, Moscow with new Ukraine peace plan
The French president said he would travel to Kiev with the German chancellor on Thursday, to find a peaceful solution to the intensifying violence in the Ukrainian conflict. They are set to visit Moscow on the second day of their trip on Friday.
The leaders of Germany and France will meet with Ukrainian President Petro Poroshenko in Kiev on Thursday and his Russian counterpart Vladimir Putin in Moscow on Friday, according to Reuters.
НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ, ЧЕ ОТИВАТ ДА СЕ МОЛЯТ.
За неправилен и манипулативен превод и интерпретация реакция от модератора не се ли полага?
Коментар
Коментар