Първоначално изпратено от marandi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Украйна (6)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Савченко ( боен пилот жена ) я отвличат на руска територия през границата с Украйна и в момента стои в ареста с обвинение за "незаконно" пресичане на държавната граница на Раша.
Що за цинизъм е това? Някой да те отвлече и да те съди после, че те е отвлякал.
Това го питам да ми обясни? Каква е разликата с УСА?
Коментар
-
Дадох числата, ама ги триеш.
Накратко - 650 хил. затворници в Раша + 270 хил. следствен арест = 920 хил. отлежават.
В Раша арестуват човек, защото дава "незаконни" листовки в метро за 15 дни.
Питам каква е разликата между УСА и Раша?
Той взел да коментира аз какво съм правел. Да си пише по темата и толкоз. Не съм искал мнението да ми прави психо-профили.
Коментар
-
Ами, според мен някой, който не пише по темата, а гадае:
- на тясно/широко ли съм,
- дали се мятам/или не мятам,
- как точно съм се мятал и не знам си какво ....
да го твърди от 130 км без да ме вижда очевидно е друсан. По мое мнение.
И моето не е обида, а констатация в същия стил като неговата.
П.П. Да си направя едно селфи и да го пусна?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеКазвам ти че държавата САЩ избива деца на детски площадки ...
Безсрамни американски войници - постоянно пият кока-кола и са пияни до козирката...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИ какво доказваш сега?
Че УСА са с най-голям брой затворници в света ( в абсолютни стойности )
Китай втори.
Рашките трети.
Разликата е, че в ЕС се падат средно по 97 евро/ден за пандизчия, а в Монголия 2.15 евро/ден.
П.П. Още лафчета за затвори искаш ли да си шпрехаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеАз не говоря за такива олигофрени.Говоря за полицията.Там държавата избива децата на детски площадки.На път са да станат затвор от трудов концлагер ще станат затвор.Да не би някой да избяга и да не го впрегнат с кредит да им плаща до живот.Там живеят роби които дори не осъзнават какво им се случва ми на всичкото отгоре се смятат за най умните и великите.
Че УСА са с най-голям брой затворници в света ( в абсолютни стойности )
Китай втори.
Рашките трети.
Разликата е, че в ЕС се падат средно по 97 евро/ден за пандизчия, а в Монголия 2.15 евро/ден.
П.П. Още лафчета за затвори искаш ли да си шпрехаме
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеВсеки ден убити деца в училище ,в ресторанти, в кина ,в университети.....в щатите
Трагедия а някакви олигофрени ни ги сочат за пример....
сигурно всяка вечер се молят тайно да не стане , като в тексас....и да ги настигне народната любов....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеНе в Сейнт Луис Фъргюсън.Убиват деца.Дори застреляха дете на детска площадка щото си играело на войници.Ти ще схванеш ли че тия зомбирани уроди са изперкали от ежедневното облъчване по телевизора.Това е зомбиран народ
Трагедия а някакви олигофрени ни ги сочат за пример....
сигурно всяка вечер се молят тайно да не стане , като в тексас....и да ги настигне народната любов....
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова по филмите ли го гледаш? Или двиздите ти го шептят?
Я, дай пример? На кой митинг кого са застреляли?
Коментар
-
Е в Кремъл ,поне това е в изобилие. Къпят се в "пари"
http://www.investor.bg/centralna-i-i...-rubli-190108/
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЯ, дай пример?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Киевската хунта хептен е свършила парите... Нафтогаз започва да предплаща на Газпром не за месец напред а за дни дори и часове. Последният им превод към Газпром е за 24 часово потребление на стойност 15 милиона долара... хаха
Ukraine’s Naftogaz has paid Gazprom $15 million for gas delivery. At current levels, the prepayment covers one day's gas consumption and will be spent by Tuesday, Gazprom spokesperson Sergey Kupriyanov said.
“Today at 9:20am MSK Gazprom received a payment from Ukraine’s Naftogaz in the amount of $15 million. At the current level of supply this sum will be enough roughly for one day,” he said.
"If Naftogaz paid for another 24 hours, it means the resources would last through Monday till Tuesday," he said.
http://rt.com/business/236019-gazpro...z-russsia-gas/Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТова по филмите ли го гледаш? Или двиздите ти го шептят?
Я, дай пример? На кой митинг кого са застреляли?
да си го слушша по цял ден ,този клип......
http://www.dnes.bg/mish-mash/2015/02...sebe-si.255897
дано те вземе със себе си.....и теб...
Коментар
Коментар