If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Само нашата синя сган се опитва да ни вкара във война с Русия.
Координационния център се превръща в танков батальон. А може и в нещо повече.
Благодарение на подлярщината на проамериканската пета колона се превръщаме във фронтова държава, а на карта е поставен живота на нашите деца.
Но какво ли ги интересува това американските тролове? Те отдавна пишат от някъде другаде, където харчат и доларите, платени им за предателството. Юди проклети!
Предпочитам НАТОвски войски в България, отколкото руски миризлив сапог, под чиито дула да се организират "мирни" референдуми.
Трябва да ви е ясно обаче едно, че мястото на разполагането на тези танкове на САЩ ще бъде отбелязано на руските карти с червено кръгче вътре в червена прекъсната окръжност, а отстрани ще пише 50-В, което означава планиран 50 килотона въздушен ядрен удар. А може и два по 100 килотона за по-сигурно.
А мястото ще в БЪЛГАРИЯ!
Координационния център се превръща в танков батальон. А може и в нещо повече.
Благодарение на подлярщината на проамериканската пета колона се превръщаме във фронтова държава, а на карта е поставен живота на нашите деца.
Но какво ли ги интересува това американските тролове? Те отдавна пишат от някъде другаде, където харчат и доларите, платени им за предателството. Юди проклети!
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Меркел на конференцията за сигурност в Мюнхен, цитирана от Wall Street Journal: Не мога да си представя ситуация, в която някакво по-съвършено оръжие в ръцете на украинската армия ще направи на президента Путин толкова силно впечатление, че той да повярва, че военното му поражение е възможно. devil emoticon
По-нататък Меркел продължава: Този конфликт не може да се разреши с военни средства. Това е горчивата истина. Международната общност трябва да намери друг изход от създалата се ситуация...
относно рЕзко нарасналата активнос на Меркел и Оланд по украинския въпрос.
Споделям повечето от тази статия.....
меркел не иска война а Щатите искат война която да се води от европейците и да изтощи русия....но която ще бъде загубена от Европеицете с трансексуални ....
Хахах, че то и масква е виждала, полски, френски, монголски войски. А скоро и майдан ще види...за пореден път.
Виждала и как тези войски са измирали след това......
Нали не искаш да ми кажеш ,че украйнската армия ще изкара и 24 часа срещу руската и тогава ти и кандитко ще застанете на Лвов да ги спрете.....
Майдан в русия няма да има....
по следния път ,като бях в Москва , името Горбачов беше синоним на предател.....
А Украйна до лятото ще фалира....
За протокола ,трябва някой да и даде 5 милиарда долара да плати на руснаците зазаемите им от Янукович....
Не са тъпи като чехлю ,който продава страната си за потупване от Байдън и кери....
войната ще удари най силно Германия а по край нея и Франция....
Щатите са далече.....
Нема начин да не са им казали оръжие в Украйна означава руски войски в киев и може би в прибалтииските страни.....
А както казаве един философ и Берлин и Париж са виждали руските войски почти всеки век.....
П.П. Чехлю беше много помръкнал ,че не можа да нанесе още някой удар по Русия .... като в същото време се криеше зад Байдън....
Хахах, че то и масква е виждала, полски, френски, монголски войски. А скоро и майдан ще види...за пореден път.
Интересно ми е мнението Ви, относно рЕзко нарасналата активнос на Меркел и Оланд по украинския въпрос.
Защо изведнАж така се разтичаха ?
Защо СЕГА ?
Липсата на каквато и да е информация от посещението в Москва ?
Не са тъпи като чехлю ,който продава страната си за потупване от Байдън и кери....
войната ще удари най силно Германия а по край нея и Франция....
Щатите са далече.....
Нема начин да не са им казали оръжие в Украйна означава руски войски в киев и може би в прибалтииските страни.....
А както казаве един философ и Берлин и Париж са виждали руските войски почти всеки век.....
П.П. Чехлю беше много помръкнал ,че не можа да нанесе още някой удар по Русия .... като в същото време се криеше зад Байдън....
Добре, коментирай, защо "освобождаваните" предпочитат да бягат към "хунтата", а не към фашисткия рай...
Обидих те че си българофил......
как си спамчо......
Обичам такива като теб.....който не четат останалите .....а карат по процедурата....
Нали знаеш отдавна се съмнявам в твоето бързо писане.....
НПОП.....
Интересно ми е мнението Ви, относно рЕзко нарасналата активнос на Меркел и Оланд по украинския въпрос.
Защо изведнАж така се разтичаха ?
Защо СЕГА ?
Липсата на каквато и да е информация от посещението в Москва ?
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Обидиха те на българофил
Това руските националсоциалисти са толкова плоски, че вече сами се издават, кои са основните им врагове - българофилите.
Как смееш да обичаш държавата си повече от раша!!!
Добре, коментирай, защо "освобождаваните" предпочитат да бягат към "хунтата", а не към фашисткия рай...
Обидиха те на българофил
Това руските националсоциалисти са толкова плоски, че вече сами се издават, кои са основните им врагове - българофилите.
Как смееш да обичаш държавата си повече от раша!!!
"На Донбассе прошел честный "референдум".
Во время запланированной эвакуации мирного населения из Дебальцево и Углегорска, 600 жителей сели в автобусы, предоставленные Украиной, и только 30 выбрали жизнь на территории, оккупированной российскими террористами. Вот и ответы на все вопросы, которые тут нам задают жители России."
Такива ми ти работи из окупирана Източна Украйна...
Престани бе българофил.....
Недей да петниш роднините си с ...целуване на чужди задници....
"На Донбассе прошел честный "референдум".
Во время запланированной эвакуации мирного населения из Дебальцево и Углегорска, 600 жителей сели в автобусы, предоставленные Украиной, и только 30 выбрали жизнь на территории, оккупированной российскими террористами. Вот и ответы на все вопросы, которые тут нам задают жители России."
Такива ми ти работи из окупирана Източна Украйна...
Коментар