If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Стени не могат да спрат нещата.....Гледа ли клипа на държавната руска телевизия как открито казват,че ще превземат Берлин,свалят немското знаме и вдигат руското.....Страх да те хване.....
Ако ЕС иска да е спокоен трябва и танкове да има,не само приказки....
Основания за страх може да има само кривокракото джудже в Кремъл... айде стига сте ни плашили с войни, искандери, паради и прочее кремълски л@йан...
Става и още как. Като се оправи зверчето и се окултури, стената ще падне.
Боже колко заблуда има по този свят боже.
За съжаление от поне 10-15 години центъра на световното икономика не е ЕС а Тихоокеанския регион. Там е развитието.
Много ми е смешно за стените които съществуват само в главите на някой сини талибани из форума.
За съжаление ЕС вече е задния двор на световната икономика , скоро не ние ще издигаме стени , ами да не почнат около нас да издигат .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Стени не могат да спрат нещата.....Гледа ли клипа на държавната руска телевизия как открито казват,че ще превземат Берлин,свалят немското знаме и вдигат руското.....Страх да те хване.....
Ако ЕС иска да е спокоен трябва и танкове да има,не само приказки....
Просто поради липса на друга възможност, зарязването е неизбежно.
Връзките, или липсата на същите с раша, не подлежат на нечие решение.
Както казват комунистите - поживем увидим.
Еййй, цел живот стени дигате и не разбарахте, че ТАКА НЕ СТАВА !!!
НЕ СТАВА...
И от какво ще забогатяват,като губят най-доходоносните си територии....
За да просперираш, не е достатъчно да имаш ресурса, а да го управляваш добре.
Русия има ресурси, но не е просперирала страна. Тя не може да оползотвори богатствата си правилно, харчи ги за глупости.
Украйна ще получи рамо, ако влезе в схемата посочена от червенасган.
Всъщност, какъвто и да е изхода, Русия я чака изолация и глад.
Относно въртеливата палачинка на дойчовците, за сега не схващам логика в поведението на тази медия. Нека се придържаме към действията на правителството им, не на вестника. Правителството им не показва признаци на поемане по пътя на вестникарската позиция. В крайна сметка това е демокрацията, всеки може да критикува и да има различно мнение.
Знам, че за президент на суверенна държава е трудно, ако не и невъзможно, но най-доброто решение за Украйна (според мен) е да зарежат донецк и луганск и всякакви бъдещи контакти с раша.
Просто поради липса на друга възможност, зарязването е неизбежно.
Връзките, или липсата на същите с раша, не подлежат на нечие решение.
Както казват комунистите - поживем увидим.
Построява се една висооооока стена по цялата граница на цивилизована Европа с раша, пълен визов режим за рушняците, прекъсват се всички връзки, пълна изолация и да мрат от болести, глад и въшки.
До 2-3 години и крим и донецк и луганск, че и владивосток ще искат сами да влязат не в ЕС, а в Украйна.
Еййй, цел живот стени дигате и не разбарахте, че ТАКА НЕ СТАВА !!!
НЕ СТАВА...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Бобане ти вярваш ли го?Преди два месеца нали пак сключиха мир и какво от това,
каубоите повториха сценарият на Сирия.
И аз не вярвам. Сега американските манипулатори ще измислят друг номер да разгорят конфликта. И понеже до сега номерът с химическите оръжия мина в Ирак, Сирия и Либия, най-вероятно ще го повторят и в Украйна. Както повториха стария номер с "неизвестните" снайперисти в Иран, Египет и Украйна.
А бе щом си стиснал света за гърлото с десетината самолетоносача, с могъщ флот и армия, която използваш без да се колебаеш, както и с налагане на своята финансова система, то няма какво да измисляш благовидни предлози. Тръсваш някоя явна лъжа и като кварталния хулиган питаш дали има някой, който да се усъмни в твоята правота. Който се усъмни - бух в муцуната.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Украйна получава спасителен пакет от МВФ на стойност 40 милиарда долара. Всичко сочи разделена Украйна. Богата, свободна и просперираща западна част и окупирани от Русия територии където властва насилие страх и мизерия. Ще видим същото което видяхме в Корея и Германия. Тоталното превъзходство на запада над Русия се виждаше най-добре там.
Знам, че за президент на суверенна държава е трудно, ако не и невъзможно, но най-доброто решение за Украйна (според мен) е да зарежат донецк и луганск и всякакви бъдещи контакти с раша. Построява се една висооооока стена по цялата граница на цивилизована Европа с раша, пълен визов режим за рушняците, прекъсват се всички връзки, пълна изолация и да мрат от болести, глад и въшки.
До 2-3 години и крим и донецк и луганск, че и владивосток ще искат сами да влязат не в ЕС, а в Украйна.
Украйна получава спасителен пакет от МВФ на стойност 40 милиарда долара. Всичко сочи разделена Украйна. Богата, свободна и просперираща западна част и окупирани от Русия територии където властва насилие страх и мизерия. Ще видим същото което видяхме в Корея и Германия. Тоталното превъзходство на запада над Русия се виждаше най-добре там.
И от какво ще забогатяват,като губят най-доходоносните си територии....
Мир в Украйна е нещо, което путлер, няма да позволи.
Ако изчезне външният враг, много бързо ще трябва да се обяснява за положението у дома.
На това се надява американската пасмина, да разгарят конфликта в Украйна, за да може да държат на къса верижка Европа и да унищожат Русия. За американския империализъм всякакви украински жертви са допустими щом са в интерес на американското господство.
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар