IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Русия

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дед мороз ще иска твърда валута тази година май.
    Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от the money-maker Разгледай мнение
      Преди малко руската рубла се търгуваше на нива над 93 руски рубли за 1 евро.
      И малко под 76 за долар в момента. Това си е война от всякъде. Не знам руснаците какво ще измислят.

Коментар

• Преди малко руската рубла се търгуваше на нива над 93 руски рубли за 1 евро.

Коментар

• Очередные высоты доллара и евро в "битве за рубль"

http://slon.ru/fast/economics/kurs-d...-1195904.xhtml

Евро на пике - 92,09 рубля, доллар - 73,69 рубля.

Коментар

• Отива си напрао на 100...
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Преди малко една банка в Москва купуваше налична чуждестранна валута по курс 86,0199 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 98,9949 руски рубли за 1 евро.
              Преди малко в Москва една банка купуваше налична чуждестранна валута по курс 86,70 руски рубли за 1 евро.

Коментар

• 11,52%
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Преди малко една банка в Москва купуваше налична чуждестранна валута по курс 86,0199 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 98,9949 руски рубли за 1 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
                    ..
                    Теб да не ти е ебал варненец жената, че си се истерясал толкова. Давай го по-спокойно, не те знам от кое село си, но няма нужда да се нервиш, освен ако не е била единствената която ти е пуснала в живота и с това са ти разбили нервите
                    Last edited by Jay Gould; 16.12.2014, 13:37.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Колосът с глинени крака

Коментар

• 8,65%
                        Custodite sortem vestram

Коментар

Преди малко една банка в Москва купуваше налична чуждестранна валута по курс 85,10 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 90 руски рубли за 1 евро.
                          На спота ме бяха изпържили преди два-три месеца с подобен марж, но при долара - директно, ми треснаха една пазарна поръчка много над ценовата линия, с което светнах като Москвич без масло и гориво в червено Бяха нужни цели 3 дни за да изляза на плюс. Никога, ама никога не давайте пазарна поръчка за шибаните рубли, особено вечер Интересно бе, че същата тази вечер бях взел и евра, а там маржа си бе нормален въпреки, че пак поради недоглеждане бях с пазарна поръчка. Шантава работа, но тия долари тогава да ги бях взел от тяхната Магура, сигурно по-малко щяха да ме одерат.
                          http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                            Няма връзка с Южен Поток, защото ми го казаха много преди въобще да се разсмърдят нещата около Потопа, чак не ми се вярваше, но пък на човека му имам доверие и няма полза да ме стяга или да се изхвърля нещо. При това той е базиран повече в Швейцария и събитията из ЕС много не го вълнуват. Сега ще чакаме и ще видим.
                            А, то е ясно че не са го намислили миналата седмица. Досега, обаче не се споменаваше нищо. Това не зависи от Европа, ние сме американски протекторат. Напролет пукницата ще започне отново, така че нищо чудно да ни "приемат" много бързо, че и граничари ще ни докарат.

Коментар

• Преди малко една банка в Москва купуваше налична чуждестранна валута по курс 85,10 руски рубли за 1 евро, а продаваше по курс 90 руски рубли за 1 евро.

Коментар

• Първоначално изпратено от winner Разгледай мнение
                                ..
                                Няма връзка с Южен Поток, защото ми го казаха много преди въобще да се разсмърдят нещата около Потопа, чак не ми се вярваше, но пък на човека му имам доверие и няма полза да ме стяга или да се изхвърля нещо. При това той е базиран повече в Швейцария и събитията из ЕС много не го вълнуват. Сега ще чакаме и ще видим.

Коментар

Working...
                                X